Helgens premiär

Se så fin den där nummer 14 är 😊


Sjukstuga

Dygn nummer fyra. Jag är betydligt piggare men halsen och hostan ger inte riktigt med sig. Jag känner mig nog redo för jobb imorgon men samtidigt har ryktet nått mig att flertalet kollegor är halvsjuka och det gör mig osäker. Kanske får det bli en extradag hemma, orkar inte gå till jobbet och dra på mig nya basilusker och bli sjuk igen. Tål att tänkas på... dagens aktivitet blir att tvätta några maskiner. Det känns alldeles lagom och jag kan vara i behov av frisk luft. 


Tur man har fluffigt och mysigt sällskap här hemma 😊
Den ena är lite mer lat än den andra... Sagolikt


Kärleksdag

Sprid lite extra kärlek omkring dig idag! Det fick bli en promenad efter handling på torget och man kan ju inte bli annat än glad när man hittar ett hjärta av marschaller i snön. Och så den här söta pingvinen! 
Äntligen!

I nästan ett år har vi väntat. Jag har för mig att vi bokade biljetterna i mars 2016 och igår var det alltså äntligen dags. Johan Glans och hans nya föreställning "World tour of the world". Vi lyckades inte få tag på biljetter i Helsingborg så därför fick det bli en utflykt till Halmstad igårkväll, och vilken kväll! Den där mannen, hans uttryck, hans kroppsspråk, ja allt är bara helt fantastiskt. Vi hade så kul! 


Vi började kvällen med middag på Pinchos, något stressigt men väldigt gott, därefter traskade vi vidare mot Halmstad Teater och det var minst sagt en lyckad kväll. 


Så kom snön!

Såhär såg det ut på morgonpromenaden till jobbet. Snö, snö och åter snö, och blöta skor 😊


Sånt här förgyller dagar

Kommer in på kontoret, klockan är strax efter 08.00 (ja, jag är alltid försenad...) och möts av det här. Wiho! Vilken glad överraskning och bra start på dagen 😊
Lördagsförmiddag

God frukost, fina vänner, bebisar, hög ljudnivå och promenad. Det kan sammanfatta lördagsförmiddagen på ett bra sätt men det var lika mysigt ändå.