Petter på Vasateatern

Här spenderades lördagskvällen. Fantastiskt bra! 


Solen?

Det är märkligt hur snabbt man blir bortskämd så fort solen har visat sig. Nu är den redan saknad och regnet väljer istället att piska mot fönsterrutan. Jonas har blivit sjuk under natten och ligger nerbäddad här sidan om, stackare. 


Jag hade planer att stå i solen, ta djupa andetag och njuta av frisk luft samtidigt som vi skulle heja fram
BBK till vinst, men den planeringen gick i graven. Något måste jag ju hitta på... vill ta avstånd från Jonas här hemma så får traska ner och lämna plankorna från igår, det låter lagom just nu. På återseende! 


Solen är här!

Var hälsad! 😊

Det var oundvikligt att inte bege sig ut på promenad imorse. Jonas stack iväg tidigt och jag tog på ordentliga kläder, stoppade hörlurarna i öronen och begav mig ut i solen och vet ni, solen värmde. Grymt. Nu blir det lunch innan jag beger mig ut igen och traskar till cykelaffären. Min cykel har blivit stulen och det är dags för en ny investering, saknar att cykla 😊Helgen

I helgen bjöds det på babyshower x2. Mat, skratt, glädje och vänner är något jag aldrig tackar nej till 😊
Mäktigt

I fredags körde vi till Malmö för middag följt av en konsert i St Johanneskyrkan i Malmö. Det var ingen mindre än Ken Ring samt Vegakören som uppträdde och ja, det var helt fantastiskt. Det går inte riktigt att beskriva. I kyrkan, med djupa, beskrivande, hemska och samtidigt fina texter så blev det stundvis väldigt sentimentalt..så ja det rann ett par tårar. Vegakören var WOW! 


Dessutom en kväll tillsammans med världens bästa kille, vem tackar nej till det?😊