Voffsingpromenad






Vårkänslor

Studiemiljön har varit den bästa tänkbara idag. Jag och kissarna har befunnit oss på balkongen största delen  av dagen. Termometern visade på 28 grader, härligt. Katternas hylla fick åka upp och där satt dem och njöt av att känna vinden i pälsen, haha. 





Mot Malmö

Jisses. Jag är så trött. Klockan var strax efter 06.00 imorse som vi kom hem. Innan jag hade hunnit dra på lakan, påslakan och örngott så var klockan nästan halv sju.. (vi glömde såklart bädda sängen på eftermiddagen efter vi tvättat sängkläderna...). 
Mina ögon går i kors MEN nu är jag på väg till Malmö för att äntligen få träffa Sara och Emily. Det går alldeles för länge mellan tillfällena men jag är glad för det lilla.





Såhär mysigt är det i Lund




En mysig kväll med fina tjejer. Hämtmat, vin, strawberry daquiri, kaffe och snack. 

Fredag, fredag, fredag, fredag

Ohoj landkrabbor! 
Det är fredag och en härlig helg väntar. 
Först kör vi igång dagen med en föreläsning, sen lite jobb och inte att glömma, hockey(!), för att sen bege mig hemåt igen för lite mat och fix innan jag, Sandra, Jessica, Johanna och Linnea ska ta tåget till Lund för att umgås och ha vinkväll tillsammans med Lina. Hur härligt låter inte det? 😊 

Men som sagt, först föreläsning och dagens gästföreläsare är Behrang Miri. Jag är lite skeptisk till honom efter hans uttalande och beslut om att Tintin böckerna skulle tas bort från barn-och ungdomsbiblioteket i Stockholm. Hur som helst, han har ju även vunnit pris som "årets glädjespridare" i Malmö och startat många ungdomsprojekt med lyckade resultat så det kan bli intressant under dagens föreläsning.

Ha en fin fredag! 

Såhär mysigt har vi haft det






Maggy var självklart också med!



Ett skepp kommer lastat...

... Med massa köttfärssås. Hallelujah. Fick till en riktig god och matig sås som räcker till ett antal matlådor inför veckan och jag är helnöjd.




Söndag

Vakna
Frukost
Tvätten
OS-guld
Fotboll
Fika
Innebandy
Middag
Helsingborg
Sängen 

Där har ni min söndag. En söndag helt i mitt tycke. Fina vänner, sport och god mat, ah härligt. Men det tar ut sin rätt, för snart kallar sängen. Natti. 

Alla hjärtans dag

Visst är det en härlig dag, alla hjärtans dag? Oavsett om man är singel, sambo, särbo, kompisar eller vad man än är så är det fint att kärleken har en speciell dag. Kärleken kan visa sig i så många olika formar och det skadar inte att fira det lite extra. Jag tycker givetvis att man ska visa kärlek och omtanke de övriga 364 dagarna också men jag kramas gärna lite extra och pysslar om mina nära och kära en dag som denna. 


Det här väntade på Jonas innan... Iihhh. Jag var själv pirrig och glad över detta och blev ännu mer glad när jag såg Jonas leende efter han öppnat kuverten. 
Vi ska se Petters (enda!) spelning på Kungliga Operan i Stockholm, wiho. Så det blir två dagar i Stockholm med konsert, mys och övernattning. Underbart. 

Igår var ingen vanlig dag

För det var bästa Tulles födelsedag!
Jag och Liziz slog till med en liten överraskning på kvällskvisten i form av en hjärtebakelse till födelsedagsgrisen. 
Vid 22 tiden fick jag ett samtal från en glad kusin som nyss hittat sin överraskning. Under vårt samtal hörde jag smaskande och bakelsen fick betyget väl godkänd. Haha. Grattis igen bästa Tulle! :)
 



 
Nu är jag hemkommen från Malmö och skolan, tänkte sätta mig ner med en kopp kaffe, lite kurslitteratur och sen invänta curlingen som börjar 16.00, heja Sverige! Därefter är det hockeydags, heja Sverige igen! 
Och för att fullända onsdagen slår vi till med matchen mellan Arsenal och Manchester United också. Den ska jag dock inte se hemma, allt för husfriden skull, så jag tänkte se den med pappa, så får Jonas sitta här hemma. Sen får vi helt enkelt se vem som är gladast och vem av oss som har rätt att håna vem...puh nervöst. Såhär såg det ut sist,  INNAN matchen, som slutade 1-0 till United.. :) :)
Jag har tyvärr ingen efter bild...haha. 
 



Solen är här!

Oboy vilket vackert väder! Idag passar det alldeles utmärkt att jobba utomhus. 





Söndagsposition

Tjenare!
Kvällen hos Lucas igår var lyckad och det var en skitrolig kväll med god mat, dricka, tal och vänner. Stort grattis världens bästa Lucas! ❤️ 





Dagens aktiviteter lär bestå av soffhäng, mat och Keeping up with the Kardashians. Jonas är iväg och tränar och är flitig som vanligt medan en annan ligger här som en padda. Nåja, en vacker dag...hehe. 




Fredag

Tjoho, det är fredag. Regnet öser ner och det blåser men strunt i det och komihåg att det är fredag istället. 
Jag ska alldeles strax möta upp Gabby och lille Loui för att äta en god frukost och strosa en sväng på stan innan jag tar tåget till eftermiddagens föreläsning om "Rymmare", intressant! 


Igår hade jag finbesök, i form av två finfina vänner och en liten skrutt vid namn Novalie. Visst är dem söta?! :)



"Knarkare och plitar"

Kursen har visat sig vara väldigt intressant än så länge. Bra ämnen och inte minst, bra föreläsare! Det är långt från alla som är bra talare och föreläsare men än så länge är jag helnöjd. Idag handlade föreläsningen om tvångsvård, kriminalvård, droger och missbruk, jätteintressant! Imorgon är det skolfritt och det innebär jobbelijobb. 




Pannkakssöndag








Lyxmiddag

Lördagen försvann i ett nafs. Jobbet gick bra och sen snabbt hem för att fräscha till sig innan vi skulle hem till Johanna. Oj oj oj säger jag bara. 
Johanna höll i en lite försenad födelsedagsmiddag och hallelujah vilken middag. Trerätters, vänner, vin och snack summerar lördagen bra.