Upp & hoppa

Jag sitter redan och gäspar trots att jag bara varit uppe i en och en halv timme...nåja. Det kanske får bli en eftermiddagslur under dagen, om jag inte fastnar framför Prison Break vill säga. Jag har faktiskt gjort nyttiga saker här under morgonen, just nu står nämligen ett bröd och jäser till sig innan jag slänger in det i ugnen (håll tummarna att det blir gott!) och sen har jag även betalat räkningar. Det är väl bra? Klockan är inte ens tio, tjoho! Nu ska jag ringa banken och sen ska jag smaska i mig en stor och god frukost innan jag sticker iväg en runda till stan.

Impulsköp


Jonas tog ut sin lediga eftermiddag igår och då bestämde vi oss för att köra till Helsingborg och Väla. Först var vi inne i stan och fixade en rakningstid till pappa. Han fick det av oss i julklapp, en sån klassisk rakning med kniv och varma handdukar, och igår bokade jag tid till den 8:e mars. Det är nämligen hans födelsedag, perfekt!
Sen körde vi till Väla, Jonas shoppade loss ordentligt och jag hittade en tröja och en ny mascara. Dessutom hittade vi nya kaffe/te koppar. Det blev ett ordentligt impulsköp eftersom vi redan har tok många koppar och muggar. Därför har jag rensat ut sex stycken gamla så de nya får plats. De är av dubbel porslin och har en silikondel som gör det enkelt att hålla i dem trots den varma drycken. Me like


Nedräkning

Jag har som vanligt roliga bilder och filmer från helgen men jag kommer fan aldrig loss! Det gäller att tjata på sig själv för att verkligen få saker gjorda. Jag har redan börjat skriva en lista till det kommande lovet med saker som måste göras innan jag börjar skolan igen, enkla saker som att ringa banken eller boka frisör tid tar max femton minuter men ja... Nåväl, imorgon är det torsdag och vi fick alldeles nyss ett klass sms om att vi börjar senare än vanligt så jag antar man tackar för en härlig sovmorgon. Sen är det äntligen dags för genusredovisningen innan jag håller lov och åker till Göteborg med tjejerna och hälsar på bästa Paulina. Det ska bli riktigt, riktigt skoj! Nu återgår jag till Efterlyst samt att lyssna till Jonas mumlande utifrån vardagsrummet, han tittar på matchen mellan Arsenal och Barcelona nämligen..

Plugg, plugg och åter plugg

Ja, jisses. 
Jag glömmer ju bort att skriva här. I vanliga fall tycker jag det är skönt att skriva några rader med ovettiga saker men just för tillfället hinns det inte med. Jag vill visa bilder på roliga saker och personer men det hinns inte heller med. Just nu är det mycket i skolan och det tar den mesta av min energi. Imorgon är det stort prov i samhäll. Handlar om hela EU:s uppbyggnad, instutitioner, samarbete, fördrag, Schengensamarbetet m.m. Suck!
Nästa vecka är det stor redovisning, seminarium samt vara färdig med en bok. Det är bara att kämpa på, nästa fredag går vi på ett välförtjänt lov, tjoho! Fast det väntar en härlig och rolig helg där i mellan så den ser jag också fram mot, kalas/fest för Tulle på lördag!
Nu återgår jag till plugget en stund till innan det är dags för en kopp te och sen blir det soffan följt av "Svensk Maffia".

Är det ok att gilla Jennifer Lopez?


Jag gillar låten hon gjort tillsammans med Pitbull. Ni som känner för att lyssna, lyssna nedan. Nåja, nog om det. Dagarna rullar på och imorgon är det redan torsdag, tjoho. En torsdag som består av en föreläsning gällande intervjuteknik följt av en efterlängtad träff med världens bästa Kajsa. Det var tok längesen vi sågs men imorgon är det äntligen dags. Dessutom verkar det som vi äntligen kommer iväg till Göteborg tillsammans också. Vi ska med andra ord hälsa på Paulina, allihopa, tillsammans. NICE! Vi kör troligtvis upp på fredagen, dricker lite drinkar, äter en god middag och lite utgång, sen kör vi hem på lördag eftermiddag. I mina öron låter det mer än perfekt!

Tydligen fungerar det inte att lägga in klipp?! Jag förstår mig inte på Mac datorer...suck.
Här är den i alla fall!