Ledig fredag

Åh min dag har varit så härlig. En tidig morgon med god frukost följt av ett besök hos veterinären med katterna, årets vaccination är därmed klar!
Därefter handlade jag fika och körde bilen mot Borstahusen och Sofie, Novalie och Nelia. Där har jag spenderat min eftermiddag. Vi har fikat, läst, busatoch  tittat på bilder. Nu är jag hemma igen , det blir en dusch och slapp innan jag går några gator bort och äter middag hemma hos Anna tillsammans med henne, Malin och Kajsa, helt perfekt! 
Promenad vid havet
Jag hann en bra bit och jag hann även vända och påbörja promenaden hemåt när himlen öppnade sig och kände för att släppa från sig en massa droppar ... Nåja, tur i oturen, jag var på hem :) 

Söndag

Vilken härlig söndag. 
Sovmorgon, loppis, fotboll och nu ligger jag i soffan och läser. Jonas sitter sidan om och på tvn visas det fotboll. 

Just det, jag har gjort egen granola också och så står kvällens middag och kokar på spisen, ikväll blir det kalops. Mums! 

Min favorit
Fredag!!!!

Wiho!
Ikväll väntar inflyttningsfest i Malmö hos fina vänner, underbara fredag och helg!
Idag slutar jag praktiken 12.00, vilket är skönt, då hinner jag en del annat som jag sen slipper göra i helgen, perfekt! 
En korv med bröd, tack
Där sitter man på IP och försöker stöttan i motgång, men icke. Det blev förlust igår...trist. Verkligen. 

Se så fint!


Jag fick ett fantastiskt fint armband idag, och jag är så nöjd med det. 
Från vem undrar ni då...av världens finaste Novalie! 

Min absoluta lilla favorittjej

Fredag

Puh, jag är helt slut. Dagen har varit intensiv men väldigt spännande. Nu ligger jag som en padda på soffan, dricker kaffe och smaskar choklad. 

Om en timme ska vi möta upp svärföräldrarna för att träffas och äta middag, perfekt en fredag som detta!

Heeeeelg!
Hösten knackar på...

...och den är så välkommen! 
Jag älskar hösten och den härliga kyla som den innebär. Kvällarna nu är perfekta för promenader och man svettas inte det första man gör när man kliver utanför dörren.

Haha hör ni bitterheten? Japp, nu är jag trött på värme och svettningar och helt redo för tjockare tröjor, ljus och svala dagar :)

Middag

Gårdagens kväll spenderades i Malmö tillsammans med fina tjejer. Lina hade bjudit hem på middag i form av cannelloni, och vin, godis, glass och ja.. Mums! Och, en parentes, men deras hus, maaah, grymt fint! 
Hela kvällen var bara så mysig och alldeles lagom! Tack fina ni :)
Bebismys med Nelia

Visst klär det oss? ;)
Nervöst

Sådär ja..två korta dagar i skolan är avklarade och imorgon är det alltså dags för praktiken. Jag är nervös, spänd, glad, rädd, förväntansfull och ja..typ allt på en gång. Fast mest så tycker jag att det ska bli kul och spännande men att vara nervös hör till. 08.00 imorgon är det alltså dags, håll tummarna!

Ikväll blir det en lugn kväll, egentligen skulle vi träffa Olle, Sofie, Novalie och lilla Nelia som kom till världen i fredagsnatt men eftersom jag har ont i halsen och är förkyld så får jag snällt vänta... Typiskt! Inte varit förkyld på jättelänge men när jag ska gosa med bebis så kommer det smygande. Förhoppningsvis är jag bättre på torsdag, så att vi kan ses då istället.