nu ska jag göra något som nästan alla andra redan gjort




nämligen att se Sex and the city filmen. Mitt sällskap för kvällen är kära syster och kära mor, så det ska bli trevligt. 19.30 börjar visst filmen, det ska vara en extra insatt föreställning så vi får väl chansa att vi får plats. Så nu ska jag alldeles strax hoppa min älskade hoj och bege mig ner mot staden och spendera några(två kanske?) timmar framför en förhoppningsvis bra film.

puh!


om jag hade fått bestämma, så hade jag velat gå hem nu.
det känns som jag har hunnit med otroligt mycket, så i mina tankar känns det som klockan är 16.00 nu, och det innebär att man får gå hem. Till min förskräckelse måste jag dock inse att klockan endast är 10.00 och jag har många timmar framför mig, hm.
Äh, det dyker säkert upp lite mer små pill som jag får fixa och dona med under dagen, som att packa böcker b.la.

Helgen som varit har varit fartfylld, minst sagt.
Fredagen inleddes som sagt med alla mina sysslor som jag skulle hinna med (som jag trodde, hann jag inte allting, vi fick bli utan efterätt). Sällskapet bestod av Malin, Anna, Kajsa, Amanda och en något sen Lina, hihi.
Maten blev väldigt uppskattad, speciellt av Kajsa som i princip diskade sin tallrik med sin egen tunga. Mest nöjd är jag faktiskt med min underbart goda fördrink som bestod av vodde(haha!) jordgubbar, massa is och sprite. Sen ner i min fina lime gröna blender och tadaaa, så blev det en slush puppie, typ i alla fall dock ingen barnvänlig.
Riktigt god var den :)
Väl efter maten blev det en hel del snack och spel, och har ni inte provat Våghals är det ert nästa måste på nästa fest, utan tvekan. Vilket galet roligt spel. jesus.
Sen anlände även Pisha, Hampe och Dannis till oss och vi fick till och med dem att vara med på spelet, så en hel del hemligheter kom fram och vi fick även se Dannis i full action när han skulle visa hur fort han kunde röra på sin tunga i sidled respektive upp och ner, haha. Sen blev det stan, Inferno, Tycho och avslutades på Tagés, haha.
Tack för i fredags underbara ni ! 

Lördagen var lugn på förmiddagen. Jag och Jonas blev dock uttråkade och tog bilen en sväng ner i stan. Handlade lite nödvändiga saker och sen begav vi oss  ut på Plantagen som det nu heter (gamla Petab) och inhandlade oss lite växter till lägenheten. Klockan 17.00 begav vi oss till Jonas bekanta där kvällen skulle spenderas. Kvällen var mycket trevligt med god mat och trevligt sällskap.
Vid 00.00 och efter lite försening så var det vi som tog bilen, hämtade upp Elin och begav oss mot nästa destinati on, nämligen Kastrup. En liten natt tur blev det och vi hittade vårt mål, nämligen världens bästa syster som nu befinner sig i Sverige i några dagar. Woho.
Vid 02.30 fick vi äntligen sätta nyckeln i dörren och slänga oss i sängen, det var minsann en lång dag, men rolig :)

Gårdagen finns inte så mycket att säga om, vi och alla andra i hela Skåne infann oss på Väla och Ikea. puh, har aldrig varit där när det har varit så mycket folk. Antar att man får skylla sig själv, löning+halvdåligt väder+helg=fullt!
Sen var det såklart Em-finalen som gällde, vi blev "inbjudna" till Oskar tillsammans med fischer, jonas, niklas, simon och hampe. För att vara ärlig, jag tycker verkligen det är skönt att det över, äntligen lite vardagliga program!

Nej, nu orkar jag inte mer och för er som verkligen orkat läsa såhär långt, en applåd!
 nu är det kaffe...

nu börjar jag ladda


om tre minuter skuttar jag glatt in i min bil och då börjar kvällens alla förberedelser, jag håller tummarna för mig själv att jag hinner med allt jag vill :)

och med hjälp av denna m.fl låtar så börjar även rytmen dyka upp inombords, känslan är på väg. party party.




och så bjuder jag på en rolig och söt bild på mig och världens bästa Dannis, haha.


och som pricken över i:et




på denna nästan alltför stressiga dag, så jag har glömt min mobiltelefon hemma. inte så många som brukar ringa eller så, men om någon, mot förmodan skulle behöva ha tag på mig, så får ni ringa på jobbet eller helt enkelt vänta till efter 16.30 då jag ska försöka att vara hemma till. tjing.

FREDAG


yes it is, nice :)
Ikväll är det tjejträff för hela slanten. Söta Jonas vet forfarande inte var han ska ta vägen, men hemma vill/får han inte vara i alla fall, haha. UT! ;)
Kom på igår kväll att jag troligtvis har tagit mig vatten över huvudet med alla de saker jag har tänkt mig hinna efter jobbet idag... jag ska iväg och panta burkar (nu när man bor själv är det värt varenda krona!), handla det sista som jag glömde igår, hem och städa(ska testa att fjäska för Jonas), göra förrdrink, göra förrätt, göra varmrätten, plus baka lite enkla muffins... och duscha och byta om! Vad tror ni, hinner jag?
Puh, det kommer bli jobbigt. Äh, positivt tänkande... eller nått.

...."på snowboard och skidor"....

Denna filmen är då från mitt 20-års kalas och här ser vi min älskade kusin Gabby i full action.
Tyvärr vet jag inte hur jag vänder filmen, men jag tycker faktiskt att den är lika rolig ändå. Man dras verkligen med i stämningen. Härligt gabbs! "kom igen, kom igen"




Äntligen lunch!



oh, jesus vad trött jag känner mig. Jag har ändå haft att göra mestadels under morgonen, men jag gäspar hela tiden. why?
Aja, nu ska jag och Farah promenera till Systembolaget, det är nämligen dags för min debut :)

Brum, brum


 


för att bli lite nostalgisk, så måste jag säga att jag saknar de gamla hederliga barnprogrammen. Brum är bara ett av många exempel.

Sviiiiiiiisch


så fort har dagen gått!

Har haft att göra hela dagen och det bara fortsätter. Nu är det bara 21 minuter tills jag hoppar på min hoj, cyklar mega snabbt ner i stan. In på lindex, handlar vad jag behöver, cyklar till dad's store (haha), cyklar hem, bytar om, och ställer mig och väntar på skjuts (eller ska jag vara duktig och gå?) Det får jag fundera på. Det vankas nämligen BoIS idag gott folk. BoIS ställs mot allsvenska GIF Sundsvall i svenska cupen och givetvis håller jag tummarna, speciellt för Linus :) heja heja.
Nu måste jag fortsätta, tjing, tjing.

Citius, altius, fortius



För oss hamn människor (och för många andra som också är intresserade, såklart) så är det mer än häftigt när detta vackra spektakel la till vid Landskrona Hamn igår ikväll. Sea Cloud II. Det är väl andra eller tredje gången om jag inte har helt fel för mig. Och satan, så mäktig den är! Verkligen helt galet. Givetvis var jag och Farah tvunga att gå ner för att inspektera den underbart fina båten (jag har inspekterad den varje gång den varit här, men ändå)








aj aj, kapten!

Amor patriae nostra lex


Visst är mina rubriker fina?
Latinska ordspråk är det. Fint.

Jaha, ca 30 minuter kvar av dagens arbetspass, dagarna går som vanligt lika fort och jag hinner knappt blinka. Det är väl härligt när man känner så? :)
Aja, ska skynda mig hem, för sen ska jag följa med Ingrid och Linda (jonas kära mor och syster) till Ekeby Möbelaffär. Vad jag ska handla har jag ingen aning om, men det är alltid roligt att titta. Gröna kuddar eller grön filt ska jag ut och jaga i alla fall.
Hoppas alla har/får en förträfflig eftermiddag/kväll





bjuder på en klassiker. hejhej.

Ab imo pectore


kom just på att jag har varit väldig dålig med att fota det nästan slutgiltiga resultatet av hela vår renovering i lägenheten. Tömde som sagt min kamera igår och hittade massa "före" bilder, men knappt några "efter" bilder. Så jag får nog hem och städa undan lite i röran och fota dagens resultat.
Tisdag idag och enligt många (inte många egentligen eftersom vi bara är sex st på kontoret) veckans mest onödiga dag, men dock inte enligt mig. Det låter galet, men jag hade nästan velat ha fler vardagar. Helger vill jag egentligen säga eftersom jag givetvis hade mottagit fler lediga dagar, men helgerna hade nästan blivit som vardagar eftersom jag har så svårt att hinna med allting jag vill göra på vardagarna. Skulle jag då gjort allt det på helgerna, så hade det ju blivit som vanligt vardagar? Hänger någon med vad jag menar?
Bara denna veckan har jag något planerat varje dag, men jag gillar det, så jag ska egentligen klaga :)


En sak ska jag i alla fall "klaga" över. Jag vet att du lever din dröm, och det ska du göra, men du ska också veta att jag saknar dig otroligt mycket, världens bästa Emelie !



- Av hela mitt hjärta

"Du passar ju i dem!!"


haha, jag hittade just dessa två bilder när jag förde över lite foton från min kamera. Så roligt, haha. Jag antar att jag bjuder på dessa. Det är från när jag var på mallis, haha fina Ullis!

     vs       

vem passar bäst i dessa alldeles förträffligt fiffiga glasögon?  :)

Hej farbror doktorn




Även om jag vill tro på att min hals känns lite bättre, så måste jag nog tyvärr inse att den inte gör det. Nu har det snart gått en vecka och jag står inte ut med skiten längre. Så imorgon är det jag som ska ringa farbror Doktorn och ber honom kolla på min hals, för jag tror det krävs hårdare tag än alvedon och te, nu har jag bestämt det.
Nu ska jag återgå till min fantasi kur av te och alvedon. Men jag har även gjort i ordning lite melon, ananas, äpple och vindruvor också, så det slinker nog ner en eller två bitar av det också.



Tjejer, vad händer, har ni fått mitt sms eller? :) Would like to know, you know!

Så var även Midsommar över



Ja, då var midsommar också över, dagarna bara flyger förbi. Som vanligt kan jag väl egentligen säga, så hade vi inga som helst planer inför gårdagen. Dock blev resultatet ändå lyckat. Det blev en enkel middag här hemma tillsammans med Jonas och Amanda (grillat, pasta sallad, sås, vin m.m), sen dök Amandas kompis Sofie upp och även Oskar och Sandra. Så kvällen blev trevlig med trevligt sällskap, lite dricka och mycket spelande av Wii. Vid halv ett tiden beslutade vi oss för att hälsa på hemma hos Hampan som också hade lite partaj hemma at his place. Vid två tiden traskade jag och Jonas hem, hand i hand :)

Idag är det lördag och just nu gör vi verkligen ingeting vettigt. Har diskat undan från gårdagen och nu sitter Jonas och spelar CSI på wii:et och jag sitter mest här och ugglar. Och letar efter en liten kissemiss, japp. Jag vill ha en kissemiss och varje gång jag visar en för Jonas så smälter han lite mer, så snart har jag nog lyckats, mohaha.
Sen väntar kalas/inflyttningsfest kl 16.00, så man får väl snart börja röra på arslet.

Både ja och nej


Att vara sjuk är egentligen tråkigt. Ändå kan jag ibland tänka när jag är frisk, " åh vad skönt det hade varit att vara sjuk, för då är man typ ledig". Men när man väl är sjuk, så är det fan inte lika roligt. Tv programmen är inte lika roliga som om man skulle se de en dag då man verkligen är ledig. Det är inte mysigt att gå i joggingbyxor en hel dag, men det är ändå mysigt när man är ledig. Det känns som ett tvång när man är sjuk, och allting blir tråkigt då. Någon som håller med mig?

Dock försöker jag göra det bästa av situationen och har precis gjort mig två knäckebröd(mamma säger det är bra mat när man är sjuk) och kokat mig en stor kopp grönt te, och nu ska jag krypa ner i vår stora mjuka säng. Visst låter det härligt? Ja, både ja och nej. Att ligga och kasta täcket fram och tillbaka eftersom jag fryser en minuten och svettas litervis ena minuten är egentligen ingen höjdare. Aja, jag ska sluta klaga.
Om tjugo minuter börjar gårdagens avsnitt av Våra Bästa År, och det är det enda som är positivt när jag är sjuk. Jag hinner äntligen titta på mitt favorit program.
Nu ska jag börja ladda.

Fy fanken




jag mår verkligen piss! Nu har jag all rätt att tycka synd om mig själv. Så är det. Det gör ont i min hals bara jag pratar och hela min kropp är öm. Det är inget läge jag gillar, usch!

Landskrona Gangsters?


Ibland vet jag inte vad jag ska tro om några av mina bästa tjejkompisar... hahah. Kajan dansande mitt på en gata i vad jag tror är Rom? Vad är detta?! haha herre jesus. :) Förklara för mig sötnosar?



Youtube höjer humöret


haha vilken klassiker !



Vinst!



Min födelsedag präglades först av de obligatoriska timmarna på jobbet (08.00-16.00), sen cyklade jag hem och möttes av helt underbara rosor och världens finaste Jonas såklart. Tog det lite lugnt och sen tog vi bussen till mamma och pappa, som bjöd på en som vanligt underbart god middag, mums! Sen bar det som sagt av mot Landskrona Ip och dagens match. Och precis som jag ville så blev det en härlig vinst för Landskrona BoIS igår. 2-0 mot Falkenberg FF och det tackar jag för. Detta innebär nämligen också att jag vann pengar eftersom jag tippat just 2-0, hurra för mig :)

Och ett stort tack till alla gratulerade mig igår, det är så roligt och mysigt att få grattis kommentarer. Nu ska jag bara anordna lite middag och bjuda hem lite folk, sen ska nog allting vara fixat.
Nu ska jag koka mig lite te och stänga dörren till kontoret och sitta och tycka lite synd om mig själv eftersom jag har jätte ont i halsen. Det är sånt man måste "unna" sig.
 

Nästa destination

 


hem!
Blir nog lite firande av min födelsedag idag också, ska hem till mamma och pappa och äta lite middag sen bär det nog vidare mot BoIS, så kom igen nu BoIS, ge mig en härlig present i form av vinst mot Falkenberg, heja heja!

oj, vad många foton


Kommer knappt ihåg att jag fotat så mycket som mina mobilbilder säger, men då antar jag att jag gjort det helt enkelt. Så nu har jag många att bjuda på.
Jag börjar med lite bilder från mitt helt underbara och lyckade 20-års kalas/ fest som spenderades med vänner, släkt och allt som hör till, som bla 12 liter(!) jordgubbar.
Där missade du något Emelie :) hah. 


            

                   


              


            

Det är ingen vanlig dag



FÖR DET ÄR MIN FÖDELSEDAG, HURRA HURRA HURRA HURRA FÖR LILLA MIG :)


tack för alla hittils (hehe, jag vill såklart ha fler) fina sms!

Fredag=Städ


Eftersom det är fredag, som säkert alla vet, så städar och röjer jag alltid undan för att komma till ett trevligt kontor på måndag morgon. Bara för att öka den härliga känslan man har i kroppen när man kommer till jobbet på måndag morgon, ehm, not.
Titta bara på skillnaden! 


   1. 
     2.   


   1.         2.   



I alla fall, ikväll är det som sagt dags för student på många håll och kanter. Så nu är det tempo som gäller, man måste hänga med i svängarna helt enkelt. Först, ner på torget och hänga på lite blommor på folk, hem, duscha, göra mig i ordning. Ut till härslöv, tillbaka till Landskrona, en student, en till student och sen troligtvis tältet.
puss och kram, ses på stan. Nu måste jag rusa....
Grattis igen alla studenter!

Och en liten filmsnutt


Här ser ni Lina och Malin i full fokusering på att lyckas "skjutsa" på den dära stången i mitten på en herr cykel, ni förstår vad jag menar?
I alla fall, efter många om och men, tror jag ändå att de lyckades, dock fick jag aldrig med det på bild, men det är ju "förarbetet" som är roligast, Sen att Kajan ser helnöjd ut när hon kommer cyklande förbi gör det hela ännu roligare, haha.

 




 

GRATTIS ALLA STUDENTER!



Även om ångesten är på väg fram och trycker upp det i huvudet på en, att det gått ett helt jävla år sedan vi tog studenten, så måste jag såklart glädjas för alla som tar studenten i år. Speciellt grattis till LUCAS, PAULINA OCH ADDE :)                    

.....låt skumpan flöda....


                                                                                        

Lite härliga sommarbilder


Även om vädret var extremt (!) konstigt under gårdagen, så sprack det upp och blev ordenligt fint till kvällen. Då passade jag på att lämna Jonas med vår tvätt (förlåt) och tog ut min cykel för en premiär runda. Eftersom de inte regna så var detta okej, för då blev den inte skitig, så både jag och cykeln var nöjda.
Körde och mötte upp Kajsa och Lina som var ute på en liten promenix. Väl hemma hos Kajsa träffade jag för övrigt världens bästa gudföräldrar, Lena och Erik och åt några av de godaste muffinsen jag smakat på länge. Muffins med banan och choklad, hur fint är inte det? tell me! Mums.
Sen anlände även Mallan och sen blev det en sväng till Lina, där det mest blev skitsnack om allt möjligt och även lite planering och så vidare. En härlig kväll utan några bekymmer, tvång eller något. Det är så skönt att bara sitta och umgås, jag gillar det :)

             

                       

Nu beger mig hemåt




Japp, torsdagens jobb är över och det är man såklart nöjd över, ännu en dag avklarat utan några större bekymmer.
Nu är det hem till älsklings Jonas och sen har vi minsann tvätt tid för första gången nere i tvättstugan. Haha, jag undrar hur det kommer gå. Fast vi har gott om tid, tiden är mellan 14.00 - 21.00, så vi bör ju hinna i alla fall en tvätt, haha. Vi har i och för sig missat två timmar redan, om Jonas inte börjat redan (chansen är liiiiiten), äh det kommer gå bra.

Ska även ringa fina Aaaajsa, som jag ser har ringt mig. Sorry bruttan, jag har inte hört eller sett det, jag ringer efter the work :) Träffade som hastigast igår när jag och Dannis skulle köpa tv, och nämnde något om eventuella planer ikväll. Vad, när eller hur har jag ingen som helst aning om, men det lär jag få reda på.
nu säger jag sviiischhh och iväg...


Det är mysigt!



För första gången på väldigt länge så regnar det äntligen :) Det är härligt när det smattrar mot mitt fönster här på kontoret, nu har man inte alls dåligt samvete för att man sitter inne hela dagarna. Det är både bra för naturen och för... mig kanske? :) Jag är ju mer än höstmänniska, så mig gör det ingenting, ingenting alls.
Nu ska jag njuta av smattrandet.

dripp dropp

WooOoWoo!





nu är det bara fyra dagar tills jag fyller 20!
 
(bara en liten notis, hejsvejs)





Ett litet foto



världens finaste jonas och lilla jag såklart :) Jonas ser lite...bekväm ut, haha.
Tagit på underbara Emelies student. Hoppas du har det underbart sötnos och tackar för Hanna för lånet av bilden.

Den skiner så fint i rött


Igår ringde mamma och pappa och frågade om jag/vi var hemma i lägenheten, egentligen var vi inte det eftersom vi skulle lite ärende, men snälla som vi är så väntade vi in dem. Pappa kom några minuter senare i bilen, medan mamma kom cyklande på en sprillans ny hoj (cykel såklart). En cykel i en skinande röd färg och den är bara min, min, min. Det var egentligen en slump att jag önskade mig en cykel, det bara dök upp i mitt huvud en dag, men det är verkligen perfekt! En tidig 20-års present. Det är egentligen för kort bit att köra bil till jobbet (ibland unnar jag mig det dock) och det är lite för långt(och tråkigt) att gå varje morgon, så därför är min (!) cykel perfekt. Sen att den matchar min andra lilla älskling(inte jonas, utan min bil, haha) är bara ett plus. Tack mamma och pappa! :)

Smaken är som baken som man säger


Det är fan konstigt hur olika folk kan tycka.

Hur kan det egentligen komma sig att en (kanske två, tveksamt) kan tycka att Daniel Andersson ska få spela från start mot Grekland ikväll? Hur kan det komma sig att majoriteten av de som gillar/älskar/dyrkar fotboll kan tycka en sak och i princip endast Lagerbäck kan tycka något annat? Nej, jag är egentligen inte jätte insatt i det stora hela, men jag vet i alla fall vad jag tycker, och det är att Daniel Andersson inte ska vara med från start, kanske inte ens med i landslaget överhuvudtaget?.

Äh, man kan väl inte störa sig alldeles för mycket (bara lite lagom, slå sönder lite saker), matchen blir ju av ändå, så jag fortsätter med min uppladdning. HEJA SVERIGE 


                                                          

Uppladdningen fortsätter



Det finns hur många låtar som helst, och jag ska vara ärlig. Jag har ingen som helst aning om vilken av låtarna som är den officiella... är det någon som vet det ? :)
Jag hittade i alla fall en av Markoolio, så den bjuder jag på. Uppladdningen är som sagt igång.




HEJA SVERIGE FRISKT HUMÖR


det är det som susen gör,
HEJA HEJA HEJA.
Nu börjar uppladdningen.


Så var måndagen avklarad


Nu ska jag bege mig hemåt mamma och pappas lilla bostad, som snart är tömd på mina saker. Det är nämligen det jag ska göra där idag. Tömma allt skit så där blir skinade rent(?), något åt det hållet i alla fall. Har fått tills imorgon på mig att tömma och slänga allting, och som vanligt är jag ute i sista sekund, men jag gör alltid (oftast) det jag säger att jag ska. På lördags vankas det ju kalas, som jag nämnde tidigare, så om vädret inte är på vår sida, så blir det långbord i mitt gamla sovrum, haha. Allting fungerar om man bara vill.





akta er dammråttor...grr

En härlig och fylld vecka


Det är ingen vanlig måndag idag, för idag börjar Farah jobba här! Woho! Så nu har jag ett härlig sällskap med mig hela sommaren :) Mega nice. Sen är det ju även en vecka till jag fyller 20, och det är inte heller helt fel. Så kära kusiner, ni som läser i alla fall, jag ska ringa till er, men ni kan ju förbereda er för kalas lördagen den 14:e juni, kl 16,00. Det bjuds på grillning och sen matchen Sverige-Spanien :)
Helgen har varit kanon och det börjar verkligen likna något i lägenheten nu. Igår kom även en knall lime grön(!) matta på plats i vardagsrummet. Låter galet, men då vill jag bara informera att det blev galet snyggt, så det så.
Nej nu måste jag ringa till Glasgow, hejhej.

idag är lördag


och jag är med älskade farah :)

ikväll är party party, ses i dimman, eller? ;)

jag ska bara klaga lite



Hur mycket vatten jag än dricker så försvinner inte min huvudvärk... några andra tips än vatten? Åh, jobbigt.

Var är boxen? Där är boxen!


Har ni hört den låten? Dem spelar den hela tiden på Mix Megapol! Den verkar ju hel skön, en viss Dj Tune feat Orremannen(?) som gjort den. Bag in da box heter den visst. Det är den första låt jag ska försöka hitta under eftermiddagen. Den bör ju finnas någonstans, youtube är nog största möjligheten.

Jaha, torsdag idag. Fina Emelies studentdag! Helt otroligt vad tiden går fort. Känner mig fruktansvärt gammal när man sitter här på kontoret och tänker sig tillbaka nästan ett helt år. Tiden går galet fort! Hoppas i alla fall hon får en helt underbar dag med fest, vänner och glatt humör :) Jag får ju faktiskt träffa henne senare, då man såklart (hehe) är hem bjuden till henne.
Annars är det snart lunch och jag har lite ärende jag måste fixa, så det ser svårt ut med mat för min del, men jag får nog handla någon sallad eller något någonstans. Jag måste i alla fall hem och hämta ett papper jag glömde imorse, så jag kanske hinner äta något hemma? Det hade ju faktiskt funkat. Äh, time will tell.

Nu i student tider


Jag kan inte låta bli att lyssna på denna låten. Jag får rysningar i kroppen. Det var verkligen min (och många fler på Justus Tranchell gymnasiet) låt. Eller hur, Farah, Mandy, Ullis?. Minns när Ullis önskade den till mig på en av studentfesterna på Rhett. Helt otroligt att det snart gått ett helt år... jag vill ta studenten igen!

Det går inte visa video i bloggen? Aja,
klicka här då :)

onsdag och det innebär lill-lördag


Jaha, jag vet inte riktigt vad som händer med blogg.se? Men mitt liv leker vidare i alla fall.
Onsdag idag och dagarna bara flyger iväg.
Sista dagen av veckan imorgon(eller ja, sista arbets dagen, inte sista av hela veckan, men det förstod ni nog)
Oh, nu kom en klassiker på Mix Megapols webbradio: Madonna-Like a prayer.
Fast jag gillar remixen bättre, house/techno människa som jag är, långt in i själen, haha. Aja, det var bara en notis.

Ja, planerna för dagen är inte många, för en gång skull och jag gillar det, starkt.
Ska befinna på mig jobbet några timmar ikväll, sen hem och laga mat (första gången i vårt fina crib) sen är det väl bara allmänt mys med världens finaste.
Kan verkligen inte säga något annat än att jag stor trivs, verkligen!

Morgondagen har dock lite mer planer, men ack så trevliga planer. Nämligen underbara
EMELIES STUDENT!
Åh, jag är verkligen avundsjuk, jag har gjort ganska mycket (vad vill ni inte veta, mohaha) för att få återuppleva studentvecka och studentdagen. Drömmer mig tillbaka :)
Ja, i alla fall, tillbaka till verkligenheten. Imorgon ska vi i alla fall till henne och det ska bli hur hejdundrans trevligt som helst!

Nej, nu ska jag besvara några mail och börja sukta efter den efterlängtade lunchen. bara en timme och fyrtio fem minuter kvar..kämpa!



Ingen kan få dig att känna dig underlägsen utan att du ger dem ditt tillstånd

Förhandstitt



                     

Jag ville inte kliva ur sängen imorse. Dels för att fina jompen låg kvar men även pga att jag bara vill vara hemma! Hemma i vår lägenhet. Jag kommer på mig själv sitta och stirra på saker hela tiden, för jag kan nog inte riktigt förstå allt som har skett än.
Det är helt underbart.