det är åter över

man går och längtar efter julafton, eller julen i allmänhet hur länge som helst, eller jag i alla fall, sen bara pooooofff, är den borta. på mindre än en millisekund känns det som, så är den bortblåst.
men under den millisekund som den varade, var den väldigt mysig!
började tidigt, redan 15.00, och traditionsenliga som vi är , satte sig hela släkten, vilket är 19 st plus två hundar och ett katt framför soffan och tittade på KALLE ANKA och HANS VÄNNER. och ja, jag är 18 år gammal men jag älskar fortfarande kalle anka. utan det så är det inte jul, that's it motherfuckers! hiihi
sen fortsatte kvällen med god(?) juleeemad och god dricka. sen var det dags för julklappsutdelning, men dock utan tomte, eftersom corre slutade tro på tomten förra året när Thomas "gick och köpte tidningen", hahaha herregud.
hejnöjd är jag i alla fall med hela kvällen, men det som hade varit helt underbart, perfekt, pricken över i:et, grädden på mosen hade varit SNÖ! åhh vad jag hade blivit glad i hela kroppen, snö är bara något jag älskar , mmmmmhhhhmmmmmm!


blev även utgång på julafton minsann, alla kusiner stack först till Baggen's, som är värsta innestället nu. ohh jaa, där är faktiskt riktigt roligt, man träffar alltid massa folk, och så gjorde vi även denna kväll, även om det var julafton. sedan fortsatte kvällen och vi fick för oss att vi skulle försöka komma in på tage's, jag och emelie såg detta som ett väldigt stort problem, eftersom vi pluttar inte hade åldern inne, men VAFAN!

fram med kajalen, sen var det bara att kladda!, och minsann FULLTRÄFF

vi fick till stämpeln och vi traskade förbi vakterna och var inne utan att ha betalt eller något. härligt.

shakade ass där inne med emelie, sen när det stängde bar det hemåt.
somnade gott båda två i min säng, och dagen efter var vi ganska dääsiga och satt och kolla min nya prisonbreak box i 3 timmar, och JA ÄNTLIGEN, jag fick emelie att fastna för det, men egentligen, vem fastnar inte för prisonbreak, det är ju för faasen bästa serien någonsin, my god.

och igår var det juldagen, även utgång då. lite små förfest här hemma med ännaay och the guys, sen bar det iväg till baggen's återigen. väldigt mycket folk och trångt var där, men satan i gatan, där var kul. orkar egentligen inte skriva om det, så jag säger bara att det var skoj!
denna natt spenderas med älsklingen min, som bara är helt underbar.
lite drunk var han, men han är ändå helt underbar. jag mådde lite halv dålig, och nej, tro vad ni vill men det var inte fyllet, jag frös som en afrikan på nordpolen, och där var jonas och stoppade om mig med mitt täcke och höll om mig, mmmm älskar dig!

har egentligen mycket mer att berätta eftersom jag har ett så händelserikt liv(?) men vafan, ikväll är det myskväll med the giiiirrrrlllls, ska hyra film och bara mysa. ska möta upp de på videomix om några minuter, så egentligen är jag bara trög som sitter kvar här, men OKEJ JAG DRAR NU, (skulle dratt för längesen, jagkanske inte återvänder hem, men jag drar nu!

kissskissscurla.nu

just nu står farah och demostrerar hur hon hade agerat i Marissa's fall i gårdagens OC.
Istället för att säga som Marissa sa, "Don't leave me", så hade Farah sagt " Go and get some help you motherfucker!".
jag hade kanske inte agerat som Farah hade gjort men jag tyckte faktiskt det var lite skönt att Marissa dog, vill ju inte vara okänslig och så, men herregud så mycket problem den tjejen drog med sig ?! Woohoooh. även om det nästan är helt självklart att lillsyrran kommer ta över , så är det ändå inte samma sak, det början ju faktiskt om från början, kan man säga : ) och titta nu, nu kom olle kanelbulle!
-"Hej Olle"
Nu står Farah och Olle och diskuterar att det var lite snålt av Olle att inte hjälpa Pisha ute i hallen eftersom det handlade om fyra heeeeeela banor!?!, Men snäll och go som Olle är så, så gick han givetvis ut och hjälpte till, vilken ängel!
nu sticker pisha ut sitt vackra ansikte och skriker på Olle, "KOM HIT OCH HJÄLP  TILL", hahah
nu är pisha ARG!, han är röd i ansiktet och vägrar också jobba nu,
"JAG VILL ATT DU SKA VARA DÄR UTE OCH HJÄLPA MIG; JAG SKITER I VAD DU PRATAR OM". hahaha pisha. "DU LJÖG", hahaha, . och förresten, pisha är nyklippt,

för att återgå till farah och mig, så är vi två små flickor som ikväll inte har något liv. vi sitter här ute på curlingen och gör verkligen ingenting, jag slutade egentligen kl 18.00 men se ! jag är fortfarande här och klockan är nu 20.23, men vafan. farah är ju så söt, så man måste ju bara stanna ; ) onyttiga har vi också varit här ute, ätit alla rester efter gästerna, allt från kaffe med kakor, glass med hemmagjord kolasås och riven vit choklad!, den som inte tycker detta låter smaskigt, så dra! för det är mega gott, that's the real fact!

aja, ska nog dra mig hemåt och börja plugga lite, men ikväll trivs jag verkligen här, det är mysigt, men jag vet inte varför? jag är konstig ibland, men jag tror jag är omtyckt ändå :)

godnattdet bara flyter på..

hej alla trevliga själar som läser min blogg.
har dock fått klagomål på att jag aldrig skriver här, och trevlig och generös som jag är så ber jag naturligtvis om ursäkt för detta..
tänkte faktiskt förklara varför, så ni som inte pallar läsa detta och faktiskt tycka lite synd om mig kan liksom trycka ner rutan nu och komma tillbaka en annan dag och läsa ett annat inlägg.

det stressiga med mitt liv de senaste 3 veckor har helt klart varit vårt projektarbete, fy satan vad vi har jobbat med det! och med vi så menar jag vissa personer, men den som är sååå nyfiken kan ju höra av sig.. 07099044.. osv, men i alla fall. jompe min hade programmet på sin dator, därför har det blivit att vi gjort allting där hemma.. ullis bruttan har varit på semester med lover boy men hon gjorde det hon skulle, så dig skäller jag inte på!:) aja, ska inte tappa tråden. jag och jonas har suttit med projektet i ungefär en vecka dag ut och dag in, efter skolan och långt in på natten, inte ens pussats har vi gjort, för vi  har inte hunnit (!) det var tråkigt! men nu äntligen är projektet färdig, men nu håller moffi på att flytta och gammal som han är, 82, orkar han inte göra så mycket själv, därför har hela familjen fått hjälpa till vilket vi (vissa dagar i alla fall) gärna gör. dett har också tagit upp mycket av min tid, men även flyttningen är färdig nu, och nu är det alltså dags för SKOLARBETE! ett het jävla projekt om migration i 5 fucking jävla ämne, ska vara färdig v 50-51 BAJS PÅ DET! inte börjat men inatt då SMÄLLER DET! wowow, ska jobba sketan av mig, ja det ska hon!

det var egentlign det jag ville säga, eller inte säga, utan skriva. hoppas ni tycker lite synd om mig i alla fall:)

i vilken fall som helst så har ännu en helg bara flutit förbi sådär, sviiiiissssccccchhhhh!
i helgen var det mys med jompe på fredagen och fest för hela slanten igår lördag. första studentfesten för fan, och för er som inte bor i landskrona, men kanske trots allt läser min blogg, så var det alltså INTE DEN UTFLIPPADE studentfesten i Malmö, där någon kokosnöt hade kopierat biljetter.. så istället för ett maxantal på 200, kom 400 studenter till festen! Festen blev inställd, och alla fick gå hem, men tro det eller ej, när alla skulle hem blev det total kaos i kön till jackorna eftersom ett 40-tal jackor av finare märken hade blivit stulna!!! 40 st, hajar ni? måste ha haft värsta satan containern utanför eller något, sinnes, eller kanske en helikopter som lyfte iväg med allt? neeej trög är jag..
aja back to our studenfest, började kvällen med förfest här hemma med massa kompisar, fina kajsa, fina malin, och fina anna, och som vanligt massa killar, hahaha låter som vi är värsta hororna , men NEJ! ursäkta ordvalet. det är bara så att vi är ett "gäng" som håller ihopa och majoriteten av gänget är alltså killar, och härliga killar är det också, ja minsann!
drog iväg till Rhett senare och där väntade fler kompisar från skolan, och det hela slutade i en toppenkväll i alla fall för min del. shaka aset med vännerna och humöret var på topp, med undantag för en viss grej, men vad satan ska man göra? tro vad det andra sa kanske? det var ju till fördel för mig, så jaaa jag tror på vad ni sa, hahah! NEJ! nej nu spånar jag iväg...

....spånar iväg till bingen med alla mina mjuka kuddar och täcken, min stoooora säng!

seee ya