det är helt otroligt!

 
vad man kan sakna kalla och ruskiga Sverige och Landskrona, det är i vilket fall som helst underbart att vara hemma igen

som ni vet...


så har vi varit på massor av olika hundgårdar och letat efter en liten vovve till Liziz och i lördags hittade vi den lilla skiten, hur underbar som helst, en renrasig Yorkshire terrier, eller hur det stavas, och namnet blev Luna som är måne på spanska, passar jätte fint !:)
mega söt är hon i vilket fall som helst ..

Luna, mina damer och herrar, en ny medlem i Olsson familjen

förresten..idag har jag haft mitt körkort i prick 1 år, det är coolt, men jag saknar att köra bil, min lilla röding...


och jag har köpt lika många engångs rakhyvlar som dagar jag har kvar här nere, vågar ni chansa hur många jag köpt? hahah .. :)

iskalla Sverige

iskalla Sverige är just nu något som faktiskt längtar, men än bär det inte hemåt, men vänner, när ni minst anar det...


annars är det utgång ikväll, är hos liziz och dricker lite smaskig bailey's och vin och ska vidare till Hawaiibaren och sedan blir det väl Twister och Apoteket och man får chansa, vilket egentligen är en väldigt bra chansning eftersom det är de enda ställena vi går till? :) Jag, Liziz, Jonas, Tony och Daphne, ska ut och göra stan osäker...
nu när jag har digitalkamera, lovar jag att foto och lägga upp bilder, det är ju faktiskt skoj. men man kanske ska lägga in på facebook också, det verkar liksom vara det nya? men jag förstår ingenting där inne, men det är ganska skoj. men jag trodde aldrig jag hade så mycket vänner, har aldrig haft så många som inne på facebook, haha :)

igår, Formentor, idag marknad!

  
japp, som jag skrev i det väldigt långa inlägget häromdagen, som i alla kära dad och lina läser, hahah :) så var jag och jonas på formentor igår, och vilken upplevelse det var att åka dit med bussen, herre min skapare. Det var inte nådiga vägar och kanter man körde vid. Satt vid fönstret och såg ner, säkert flera tusentals meter, ni kanske ser det på någon av bilderna, det var helt otroligt. och vi hade nog den mest iskalle chauffören som någonsin fötts, han sa ingenting när man betalade biljetterna utan bara pekade på summan och nickade. frågade någon turist " går denna till Formentor?" tittade han bara på dem och nickade. han var iskall, han körde i 190 i kurvorna och med Bon jovi på högsta volym, det var ett upplevelse i alla fall, men vi kom både dit och hem, så vi är oskadda ! :)


 
      


                          

(fotograf, jag själv, haha)


hundar, bett, sol och Formentor

helgen har varit lugn och skon och i lordags begav sig jag, Liziz och Daphne ut pa utflykt pa jakt efter en liten vovve till syster min. Vi borjade i Palma pa en liten hundgard med, det kandes som 1000 hundar, men dar var nog bara 40 talet hundar och vi gick runt och letade efter en "small and fluffy dog " som Liziz beskriv sin hund. Vi hittade tre som stamde in ganska bra pa den lama beskrivningen och vi bad agaren beratta typ lite om de, om de var snalla osv.
Vi kom fram till att de tre hette Khun, Lucky och Chico. Alla tre var jatte sota men Liziz fastnade mest for Chico och Khun, sa vi bad om att fa ga en runda med honom och se hur han reagerade mot henne och mot andra hundar och sa blev ocksa fallet. Vi gick en lite runda, tillsammans med en skotare, tack och lov, ni forstar sen, hahah. och han sprang rundor och han verkade jatte sot. Han sprang fram mot Liziz och satte sig, och hon borjade klappa honom, men ett tu tre, AUUGRRHRHRHRHRUGGGG. han blev livsfarlig, han hogg tag i hennes hand och nar han slappte, sprang han direkt pa hennes ben och hangde kvar i fotterna pa henne nar hon backade. herregud sager jag bara, innan skotaren fick tag pa hunden igen hade han bitit Liziz ungefar 5-6 ggr och hon var livradd. sa dar blev det ingen hund. jag har bilder pa lilla sota hunden som plotsligt forandrades till en kottatande dinosaurie, men jag kan inte lagga in bilderna fran min kamera an, men jag lovar, jag ska visa!
efter mycket om och men, sa korde vi darifran och till McDonalds och at lunch for att sen shoppa lite grann pa Alcampo, typ ett center syd, fast utan Palma da saklart :)
efter en livlig diskussion beslot sig Liziz anda for att kora till hundgarden i Pollenca ocksa, aven om hon hade borjat tanka andra tankar om att ens vilja skaffa en hund om de kan fa syna psykiska ryck som Khun fick?

men det var tur vi korde dit, for dar hittade hon sin drom hund, en exakt san som hon vill ha! men tyvarr var han redan bortlovad, men om agaren inte skulle komma och hamta henne inom en vecka skulle de ringa till Liziz direkt, sa nu haller vi tummarna for att han inte hamtar henne, sa hon kan fa sina "small and fluffy dog". aven bild pa den kommer nar jag har installerat programmet som kravs for min kamera, i promise people!
 
annars idag har dagen varit lugn. Ar i Liziz lagenhet och nordar rundor pa Internet, jompen sitter sidan om och lirar poker och utokar familjekassan lite grann, sa man kan val egentligen inte klaga?
ska bara ta det lugnt ikvall, ata nagot gott och sen troligtvis se en film och somna gott intill jonas, det gott folk, ar nagot man aldrig far for mycket av ! :)

annars imorgon bar det av till Formentor, som ar, enlig spanjorerna sjalva en paradisplats med underbar utsikt och knallblatt hav. sa gud bevare er spanjorer, att det verkligen ar sa, for annars far ni med mig och gora, kanske i alla fall.
Jag och jompe ska som sagt till Formentor imorgon och vi ska minsann upp med tuppen. 09.00 gar bussen och da ska vi befinna oss vid busshallsplatsen sa inga andra turister tar vara platser. Vi har bestamt oss for att inte sova bort dagarna som vi har gjort nu pa sista tiden, utan nu ska vi uppfora oss som normala turister och vara uppe innan 10.00 varje dag och ta vara pa dagarna, hahah, jag vet faktiskt inte om jag tror pa det sjalv, men vi far se. jag ser i alla fall fram mot Formentor imorgon, har velat aka dit valdigt lange, men det har liksom aldrig blivit av, men nu sa, nu antligen ska vi dit !oj, vad langt inlagget blev, hur manga orkar egentligen lasa? aja, whatever ... :)

F 

jag svarar för mig själv. om du så flyttar till uganda så ska jag köpa telefon kort minst en gång i veckan och ringa så fort det har hänt något på en fest eller bara för att ringa och säga att jag är irriterad på någon, så du också kan bli irriterad med mig och känna samma sak..

jag kommer ringa bara för att säga hej, hur mår du och kanske sen lägga på, men vafan inga negativa tankar, det är vi, det är alltid vi, det kommer alltid vara vi, föralltid.
jag vill veta allt som händer hos dig, från vad ni ätit, druckit, handlat, festat, sovit och vad som händer i skolan, precis allt. jag vill veta om något kul hände på festerna, jag vill se bilder. jag vill se bilder på dig, oskar, micke, pernilla,(hihi), saranda, anna, alla i er omgivning, jag vill helt enkelt vara delaktig :)

om du vill prata, prata och jag pratar med dig, vill du skrika, skrik och jag skriker med dig, vill du skratta, skratta och jag skrattar med dig, vill du gråta, gråt och jag gråter med dig, det är det vänner är till för.
Vi finns inte långt ifrån varandra, du kommer hem med jämna mellanrum, blir det alldeles för lång tid, så tar jag min lilla röding och tar mig upp till dig, och om det mot alla omständigheter händer något annat, lyfter jag bara luren, för jag vet att du alltid kommer svara...


130352-42

 

när man ändå är igång


när man ändå är igång så kan jag lika bra erbjuda lite bilder, tyvärr har jag inte lagt in bilder från min mobil och min nyinköpta(!) kamera, så det är endast bilder från Jonas kamera, men de är kanon de också, så det kommer fler någon annan dag.
Men annars har jag samlat ihop lite godbitar från hela sommaren, eller nästan, från dagen jompe kom hit eftersom bilderna bara var från hans kamera som sagt , men men :) enjoy, och håll ut, nu när vi hittat internet ska jag försöka lägga upp lite fler senare!

dagarna bara flyger förbi..


ja det gör de minsann, helt otroligt..sist jag skrev var i fredags och det är ju..en, två, tre, fyra, fem, fem dagar sen!! det känns som det var igår, aja, vilket fall som helst, så går det fort ! :)

Det är fortfarande jätte fint väder här nere och vi sover, solar, badar och bara njuter, mohaha. i helgen hände inget speciellt, förutom att lilla jag inhandlade en digitalkamera!! wooow! det ni! Jag är jätte nöjd med mitt inköp, inte så dyr heller så det kunde inte bli bättre, så nu får ni passa er när jag kommer hem, för nu är jag Landskrona nya paparazzi. jag kommer vara överallt, när ni minst anar det. titta upp, titta ner, titta där, titta här, Jojo är överallt, hahah !

idag är det onsdag och jag tror det är lite utgång för våran del ikväll och imorgon hoppas vi på sol så att vi kan gå till Jolly Roger och lapa lite sol där! det är ett mega härligt ställe med pool, bar och solstolar, så köper man en drink så får man utnyttja poolen gratis och ligga där och slappa hela dagarna, kan ju inte bli bättre?

förresten, jag tror Sverige spelar idag, så vi skänker det svenska landslaget en lyckönskning inför matchen mot Montenegro, vinn den gubbar. hahah !:)
och såklart, Borstahusens Damer, vinn nu ikväll tjejer, jag håller tummarna ! :)
HEJA HEJA HEJA


annars så flyger dagarna bara som sagt förbi, och älskade vänner, ni är otroligt saknade, jag vet jag tjatar om det hela tiden, men jag vill bara träffa er och umgås, åhhhhh längtar, snart så! ;) och hoppas ni inte är sura för jag inte berättar när vi kommer hem, men det gör det hela lite mer spännande...

Mr D, det kommer gå bra! Vi tänker på dig och ta med dig presenten du fick av mig och Olle, den ger tur ! 

picknick on the beach


snart tar pengarna slut har for internetet...jag maste skriva lite till ju? hmm..Jaa, jag hittade 2 euro till, vanta lite gott folk sa ska jag bara vaxla lite mer, sa ni kan fa njuta av mitt inlagg, haha :)

sadar ja, nu kan jag skriva i 35 minuter till, haha.

Livet leker har nere, det har borjat bli lite kyligare nu pa kvallarna, men det ar bara skont, nu sover man mer ordenligt och vaknar inte upp av man simmar runt i svett i pyjamasen, forlat ni som tycker det ar ackligt, men sa var det verkligen ett tag har, meega varmt! :) men nu ar det som sagt lite skonare eller behagligare.. till och med jonas har borjat anvanda tacke, och det ar nagot helt otroligt.
Just kommit hem fran stranden dar jag, jonas och liziz hade en lite picknick med kycklingbaguette, brod och alloli och lite bacardi och smirnoff ice, mums ar det enda ordet jag kan hitta for det !:)
riktigt mysigt var det i alla fall och nu sitter jag har och skriver och pratar med lite folk, Lucas, Farah, Ullis, Emelie, fan jag blir san javla nord varje gang jag ser att ni ar inne, bara att se ord pa en datorskarm far mig att sakna er, nagot helt otroligt! och kajsa, anna, lina, malin, olle, dannis, mandy, fan allihopa. folk far saga vad de vill om Landskrona, det ar kanske en helt for javlig stad, men folket dar ar tamifan helt underbara!!! det tycker jag i alla fall, sa det sa!

imorgon vantar shopping i Palma, och vem tackar nej till det? inte jag i alla fall, tjoohoo. ska shoppa loss lite grann !:) ska forbereda mig mentalt ocksa nu i nagra timmar innan jag ska satta mig i samma bil som Liziz nar hon ska kora till Palma. jag lovar er gott folk, det ar ingen skon kansla...hon kor otroligt nara de andra bilar sa det ar nastan sa att jag kan oppna forardorren och saga "goddag goddag" och sen stanga igen..aja, hon ar val duktig? :)

gott folk, jag hor av mig, men ha det underbart ! :)


PUSS!

sola och bada, i piña colada..


det är nästan vad vi gör..eller nej vi badar inte i piña colada...vi badar ju faktiskt i Medelhavet för att vara ärlig :) men det är inte helt fel det heller ska jag säga.
jag och jompe har inskaffat oss varsin snorkel och cyklop, så watch out fiskar, nu jävlar ska vi hitta er! mohahaha. det är riktigt roligt att snorkla även om det inte är på "riktigt", vi ser ju inga meter långa fiskar, men de små är också söta.
Annars är jobbet slut för min del , så nu kan jag sova länge på morgarna utan att få dåligt samvete..jag kan äta när jag vill utan att stressa..jag kan använda vilka kläder jag vill utan att känna mig fruktansvärt ful i min jobb uniform. jag kan gå ner till stranden när jag vill. kl 10, 13, 17 eller 19 utan att behöva tänka på jobbet, och det är helt underbart! Ska dit imorgon och lämna tillbaka min kläder och i samband med det så får jag min lön och min semesterersättning, så det är aldrig fel, jag älskar pengar, det är ju bara att erkänna !

just nu sitter vi på vår stammis pub, nej vi är inga alkoholister, men de sänder ju Arsenal och då är Jonas given gäst på första parkett och jag är bara bruttan som sitter sidan om och nördar sig vid datorn, haha !:)
i vilket fall som helst så står bad på schemat efter matchen, det har jag bestämt, jag måste bada!

var i grottor och Porto Cristo i onsdags, som jag tror jag nämnde i något inlägg tidigare, men nu har jag fixat med bilderna, så jag tänkte erbjuda fyra, fem bilder till er som är intresserad, enjoy! :)