Vandring

Vi tar vara på semestern och häromdagen var vi på Söderåsen, skäralid, fantastiskt vackert! En runda på 7 km och sen picknick i solen, det är inte direkt något att klaga på.
❤️


Det är dags...

Ja..lägenheten har ju blivit såld. Så den 15:e september ska vi vara ute härifrån. Från vår älskade lägenhet. Här har vi bott i över åtta år och här har vi skapat massa minnen, så ja, det känns vemodigt men vi är redo. Eftersom tiden lär försvinna snabbare än vad man tänker sig, så tog vi tillfället i akt och påbörjade packningen idag. Fem lådor är nu packade och det känns bra, heja oss!


Midsommarhelgen i bilder

Den här helgen blir en minnesvärd sådan. Vilket väder och vilka underbara vänner vi har omkring oss! Ett härligt midsommarfirande, nattadopp, grillning, tivoli, vänner, sång, dans och lite till 😊


❤️
Det har varit mycket på sista tiden

Det här har också hänt!

Så...15:e september ska vi vara utflyttade. Vart vi ska? Ingen aning. Det är nästa bekymmer 😊

Heja gurkan!

Kolla, min första gurka är snart klar. Heja heja. 
Och såhär spenderas söndagenHippiehippa


Vilken dag. 21 timmar action, fyllda med vänner, skratt, mat, dricka, femkamp, sång, dans och cykling. Äntligen!


Efter en hel del planering är det äntligen dags. Idag har vi "möhippa" för Emelie. Vet egentligen inte om man kan kalla det för möhippa eftersom hon redan gift sig men slippa undan en heldag tillsammans med sina närmsta vänner ska hon inte bli utan. Just i skrivande stund blir hon kidnappad av de andra tjejerna och jag har förberett och är redo med frukost här hemma😊 
Dagen bjuder på en del roliga saker så håll tummarna att vädret är på vår sida. Uppehåll åtminstone, sen är vi nöjda. På återseende! 

Spana in de här!

Nya Vans! Åh dessa skor. Den här modellen och märket är verkligen en favorit och Jonas prickade helt rätt när jag fick dessa i födelsedagspresent. Världens bästa Jonas ❤️

Blommor på jobbet


Jag har nog påtalat det förut men jag älskar att fylla år. Att få ha en dag som bara är min är störtskönt. Idag har jag blivit uppvaktad på jobbet i form av blommor och dessutom har jag bjudit på en smarrig cheesecake. Till kvällen blir det middag tillsammans med familjen och det är precis så jag vill ha det. 
Ny favorit i samlingen


Ännu ett grymt armband får pryda min handled. Säg hej till herr uggla!


Från underbara vänner ❤️


Till salu!

Spread the word!

Vår älskade lägenhet ligger ute till försäljning. Det är mer känslosamt än vad kunde tänka mig. Att se vårt hem där på internet, helt blottat för andra okända människor att titta in. Samtidigt måste vi våga för att vinna och det är det vi gör just nu. Till trots, så känns det ändå bra i magen och jag hoppas ödet har något bra inplanerat för oss. 
Detta väder alltså!


Det blev ännu en kväll på stranden tillsammans med bästa möjliga sällskap. Grillad korv, kaffe och kvällsdopp. Nu är jag alldeles varm av solens strålar och nu slappar vi i soffan. 

Morgondagen bjuder på städning av balkongen och annat smått och gott. Kvarstår vädret så lär det bli ett dopp även då. Härligt!

En kväll i Köpenhamn


...och det var en grym kväll!


Dagen är här!


Fredagen den 3:e juni 2016. 

IDAG KOMMER EMELIE HEM! Äntligen. Efter alldeles för lång tid får vi äntligen kramas och umgås igen. Damen i fråga har ju till och med gift sig sedan vi träffases sist. Det är dessutom hennes födelsedag idag, så det kan inte bli bättre, eller jo! 26 grader och en eftermiddag och kväll tillsammans med kusiner och vänner i Köpenhamn gör faktiskt det hela ännu bättre. Så mycket kärlek