Projekt - klädställning

Efter flytten i höstas så har vi tvingats till nytänkande kring förvaring av kläder. Därför inhandlades klädställning till sovrummet eftersom garderoben som finns får agera förvaringsställe för allt annat så som sängkläder, handdukar etc. Dock har vi inte varit riktigt nöjda och vi har känt att vi ville ha en större och längre klädställning. Sagt och gjort. Idag begav vi oss till Bauhaus och inhandlade samtliga delar som behövdes och nu är den klar! Vi är helnöjda och vi har till och med plats över för mer kläder. Den behöver stabiliseras något men helheten är precis som vi vill. Min händige sambo är allt bra duktig 😊


En kväll på slottet

Årets första julbord - check!

Igårkväll blev vi bjudna på julbord tillsammans med Jonas jobb och vilken mat alltså. Maten smakade alldeles fantastiskt och miljön höjer stämningen ännu mer. Känsla av att vara proppmätt utlovas!


Julkänslan är här igen

Förra helgen var årets första julmarknad och jag fortsätter...igår var det dags igen. Denna gången på Gamla Kassan. En tradition jag gärna lever upp till, dessvärre var årets marknad också den sista, vilket känns väldigt trist.. Tillsammans med Kajsa, Lina, Nicolas, Malin och Paulina så insöp vi alla härliga dofter, nygräddade lussekatter, köpte glögg och bara njöt av varandras sällskap. Kvällen därefter bjöds på middag tillsammans med alla respektive, en härlig lördag!


Konstutställning

igår fanns det äntligen tid för en runda på Konsthallen. Utställningen "Landskronit" visas bara under en begränsad tid men igår hann jag dit. Det var en del väldigt fina objekt och "det finns alltid en dörr öppen i Landskrona" är ju charmig bara utifrån namnet.


Torsdagsmys

Det här är så varmt och skönt!


Julstämning

Eftermiddagen har spenderats med bästis och massa julstämning ute på Hillesdal. Så himla mysigt! En första julfika fick det också bli, det vill säga, årets första lussebulle är nu placerad i magen. Den förtärdes i strålande sol, ett par minusgrader och med en sjuhelsikes utsikt.

Väl hemma har jag placerat mig i soffan och kollat ikapp gårdagens program med Tomas Andersson Wij som igår gästades av ingen mindre än Timbuktu. Den lille mannen alltså..så klok och hans texter talar för sig själv.


Alla helgons helgen

Som tradition så har vi nyss kommit från kyrkogården. Vi har varit och tänd ljus för nära och kära som inte finns med oss i livet. Trots blåst och kyla så är det en tradition som jag inte ruckar på. Där är så fint och fridfullt.


Fredagkväll

Inväntar en drös fantastiska tjejer för middag, vin och snack!