ÅH!


Det kommer bli så in i helvetes snyggt alltså! :)
Vill inte låta alldeles för självgod, men jag är redan hel nöjd och då har vi inte ens börjat packa upp alla sakerna. Det måste ju vara ett gott tecken?
Egentligen hade jag inte tid, men man måste ställa upp för folk och vara snäll, och det är ju jag (haha) så just nu befinner jag mig på curlingen och ska spendera de närmsta timmarna här, för att sen fortsätta hem mot vår alldeles egna underbara lägenhet.
:)

Ska hämta upp lite mer saker hemma hos mig, hämta pizza och sen ska vi minsann sova första natten i lägenheten. Lite pirrigt faktiskt :)

Vill mer än gärna följa med underbara Anna och hämta the ladies Kajsa, Malin och Lina som med glädje (för oss i alla fall) anländer hem till Sverige ikväll/inatt. Dock ser det väldigt mörkt ut, eftersom jag skulle vilja packa upp och bara ta det lugnt tillsammans med Jonas, men vi får se var vinden bär mig. Annars är en sak säker, jag måste få träffa dem imorgon, så det så. Det löser vi tjejer? :)

Nej,. nu lite jobb. Tjabba tjena hallå...

Så var det bara en halvtimme kvar


Jajemen, sen får jag hålla helg(igen), fint är det.

Jonas kommer och hämtar mig, sen bär det av mot lägenheten, som vi för övrigt äntligen flyttar in i imorgon! Gud!
Det ska bli så härligt alltså, jag har fortfarande lite svårt att tänka mig in i situationen, men det kan ju inte gå illa. Jag kommer vakna upp till världens finaste Jonas varje morgon, helt underbart :)
Åh, vill gå och lägga mig och vakna till lördagmorgon, då flytten börjar, hehe.

Men! Först är det fredag och det klagar jag inte heller på. Ikväll (? vid 5 halv 6) kommer vår efterlängtade tv,
ni vet. Så det ser vi fram mot.
Sen vill jag mer än gärna träffa Mandy och Olle (och Sofie tror jag :) ), men jag tyvärr inte hur tiden räcker till just nu, men en drink eller lite vin hade nog inte suttit fel (med detta menar jag givetvis skvaller och skitsnack också, höhö)

Äh, nu ska jag hitta något att göra i 27 minuter till, en sak vet jag i alla fall. Jag ska sätta igång "Be Quiet" på youtube.
puss & kram, ses på stan

"All the ugly people in the house, be quiet"


Mer om timbuk, bara för han är bäst! :)
Kommer ihåg att Jonas spelade upp denna för mig för ett tag sen och jag kommer ihåg att jag gilla den, verkligen.
Idag blev jag påmind ännu en gång om den, på timbuktus hemsida där någon skrivit en kommentar om just denna låten, att låten var grym, jag kan ju inte mer än hålla med!
Jag gillar originalet och jag kan inte låta bli att älska "covern" som
Lazee, ADL, Maskinen och Timbuktu gjort. 



enjoy


Timbuktu + Zlatan = sant


Ja alltså, inte "förhållande" mässigt, men i en
intervju (klicka för att läsa) i alla fall. Tv versionen av intervjun sänds på söndag on channel threeeeeeeeeee :) 
Jag bryr mig egentligen inte om Zlatan, (visst, han kan ju få göra några mål i em, så Sverige går vidare, men annars, nja, jag vet inte)  men däremot blev jag väldigt glad(!) när jag läste att Timbuktu håller på att spela in ett kommande album till hösten! 
Nu längtar jag ännu mer hösten!

image290                                 image292             

                                   

GODMORGON FÖRRESTEN!

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA EMELIE



till körkortet!
Vrom vrom!
Här får du en rosa bil av mig, hihi. GRATTIS!

image289

Jo visst lever jag :)


Nu är det ju faktiskt så att jag har varit en runda på Mallorca och nu är jag tillbaka :)
Givetvis hade jag gärna velat skriva och berätta om min resa innan jag åkte, men eftersom en viss underbar Ullis befann sig på ön jag skulle till, så var det ju en överraskning för henne. Där har ni anledning, så ni som har saknat mig, sorry. Men nu är jag back on track och har ett fullspäckat veckoslut framför mig, men jag ser bara det positivt. Har ett hinder som ska röjas undan först, sen är jag redo för fight igen. Jag känner energin flöda!

Har de flesta bilderna på kameran, men några från mobilen kan jag alltid bjuda på.
So long.

            

  
         

"There's a treasure in sight"



Om inte Charlotte Perelli vinner, så är det fan dessa som ska ta hem segern! Tjoohoo.

 


Pirates of the Sea - Wolves of the Sea

Det är typisk "Jojo otur" antar jag



Egentligen hatar jag när andra förutom jag själv skriver såna kryptiska rubriker eller meningar. Min trogna följslagare Ullis ♥ brukar vara den som knäcker de, men klarar du denna? :) haha.
Aja, det hela kommer att lösa sig, utan tvekan. Det som kommer hända är troligtvis är en schemaändring, men jag hoppas verkligen inte att ändringarna blir drastiska. Det ligger mycket hjärna bakom detta, och jag vill inte bara slänga bort det. Det kommer nog inte bli som jag planerat, men förhoppningsvis en bra bit på väg, trots det lilla väghindret, om man kan kalla det så. ;)
Precis som jag nämnde tidigare, så hatar jag när andra skriver om saker man inte förstår, men jag tänker göra likadant. Resultatet ser ni på raderna ovanför. Vad det handlar om får ni egentligen bilda er en egen uppfattning om. Men jag återkommer med svaret, snart.

Nu känns mina lungor betydligt större


jag kan äntligen andas ut...




Vi har snart ett hem :)


Nu börjar det likna något i lägenheten minsann. Vi har nytt golv, färdiga väggar, ett halvfärdigt kök, en soffa, matbord och lite annat. Vi börjar se ljuset och helheten :) Här är lite smakprov.

       
     

åh, jag vill flytta in NU!

Snart så...


Ja, ännu en måndag och här sitter jag. Tankarna i huvudet bara flyger runder och det känns som jag har miljoner fjärilar eller onda andar i min mage, men det är väl sånt som man får på köpet, var sig man vill eller inte. 

Ja, dagen präglas som vanligt av jobb, men en roligare lunch väntar faktiskt idag. Jag ska nämligen träffa älsklings Anna!261 är det tänkt minsann, så det ska bli jätte trevligt. Behöver faktiskt prata av mig lite, så hon får agera psykolog, haha :)
Sen efter jobb blir det lite nödvändig shopping (inga kläder! Jag lovar Jonas, jag tänker på vår ekonomi, haha) som jag lär behöva framöver.

Nu, tillbaka till arbetet. tjing


Bara tre timmar kvar


Japp, nu börjar jag räkna ner som vanligt :) Om två timmar och 43 minuter är det helg.

Vet inte riktigt än vad som händer i afton, men en sak är säker, jag måste ha något smaskens att äta, var eller vad spelar egentligen ingen roll. Men det löser sig alltid, så det "problemet" tar jag itu med senare, no need to worry.
Pratade med världens bästa Emelie innan och hon sa att hon troligtvis skulle ner på 261 fram mot kvällen. och för mig låter det inte helt fel. Speciellt inte när hon berätta att Dado skulle vara Dj där, alltså typ ut genom fönsterna (om jag förstod det rätt?) Tufft!
Blev ännu mer sugen när hon kom med sitt andra argument, att Dado oftast spelar House musik, och DET gillar jag, så att... :)
Men som sagt, planerna är inte spikade, måste till lägenheten (surprise allihopa!) också och se hur allting blivit. Köksgolvet lär nämligen också vara färdigt! WOHO! Det börjar ta sig, riktigt ordentligt också. Om allting flyter på som vi vill, är det jag och jonas som blir sambos om två veckor :) MYS.

Grr


Sånt här är jobbigt!
Man stressar till jobb för att man vet att man är liiiite sen. Lite sådär lagom sen. Instruktören kanske står och väntar osv. Var tuvngen att göra ett ärende i stan innan jobb, därav den liiilla försening. Parkerar utanför hallen och märker att där inte är en endast kotte i närheten. Var fan är alla? Jag öppnar, startar datorn och märker att det endast ska serveras frukost (frallor, te, kaffe) kl 11.00. Jag andas ut lite och känner eftersvettningarna komma (lite överdriv maybe, men ändå) Känner mig ganska stolt att jag hann utan några som helst problem, men nu är det stora frågan,
var fan är kunderna?
Jag stressade hit och möter vadå? Ingen.
Nu är de tjugo minuter sena och jag skymtar ingen på låånga vägar.

Aja,  i vilket fall som helst, jag är här. De andra kommer väl, hoppas jag :)

Och så givetvis, vi hann utföra vårt ärende i stan, nämligen att köpa en tv. Så nu har vi en underbar och skinande Panasonic 42"s tv som väntar på oss den 30:e maj, lycka!

image277

by the way...




...nu går jag hem, tjing.




MUMS!


För nära och kära som bor i Landskrona, har ni inte provat crepesen (säger man så i plural?) Äh, ni förstår vad jag menar. Har ni inte provat de, så gör det! :)
Jag och Mona var där på lunchen och jag kan bara säga himmel! Det var riktigt smaskigt och mumsigt! Vi tog visserligen mat crepes, alltså med matigare fyllning så att säga. Jag valde en tex mex inspirerad medan Mona tog en med spenat och lax i.
Om vi nu tyckte dessa var så grymt goda, kan jag ju bara fantisera om hur goda efterrätts crepesen (ännu en gång, hur stavas det?) är.
Tänk er en fyllning med nutella, chokladsås, hallon, blåbär, hasselnötter, ja i princip vad man vill, jesus. Kanske blir crepes till efterrätt i afton? :)

image276

Någonting händer...


Just nu känns det mesta som ett mysterium, jag vet varken in eller ut. Någonting händer, precis som introt till Räddningspatrullen sjunger... 



Att jag egentligen sitter på youtube och söker efter disney filmer är ganska patetiskt, men det gör mig på bra humör :)

Så var det fredag igen.

Ja, veckodagarna bara rusar förbi och jag kommer knappt ihåg vad jag gör om dagarna. Nu bankar helgen på dörren igen, och jag tror många öppnar den dörren med glädje. Jag är i alla fall en av de. Även om hela lördagen består av jobb, så är jag ändå på bra humör inför kommande helg.

Sitter på jobbet och har en hel del att göra faktiskt, dock måste jag vänta in chefen för jag har lite saker jag måste diskutera med honom. Om blandade saker : )

Väl efter jobbet 16,30 är det Jonas som kommer och hämtar mig. för då är det dags att kolla på soffa till balkongen och tv till vardagsrummet. Egentligen skulle vi inte handla soffan redan nu eftersom vi tycker balkongen är prioritet nummer dos, men vi kunde inte motstå erbjudandet vi fick, så vi får se hur den ser ut i alla fall :)
Och ja, tv, denna tv apparat. En sån ska vi också ha, såklart. Blir en liten runda i stan för att se vad stadens teknikbutiker erbjuder, Perfekt, Audio Video och Expert är nog de som vi ska besöka.

Aja, nu åter till arbetet och alla tankar som för tillfället flyger runt i mitt huvud. Men en sak är säker, det är ett bra beslut jag tagit.

Våren/sommaren är mysig på sitt sätt



                            

även om jag är ett ganska så stort fan av vintern (hata inte mig), så kan jag faktiskt inte låta bli att tycka det är underbart fint när allting slår ut och blommar.

SMURFARNA


Fina och härliga smurfarna. Så söta de är.
Jag hade nästan helt glömt bort de, tills för några dagar sedan. Då hittade jag nämligen massa smurfgubbar nere i vår trappuppgång. Jag undrar egentligen varför de låg där? Skulle de slängas? Hoppas inte det, får då hade jag gärna tagit några stycken, de är hur coola som helst. Jag diggar smurfarna. Jag diggar de så mycket att jag rotade igenom mitt rum efter just smurf figurer, och gissa vad jag hittade? Jo, tre smurf figurer. Tror jag fått de av mormor och morfar. De ska lätt sparas och pryda vår lägenhet :) Egentligen inte vettigt att läsa om smurfarna, men hur som helst.
Länge leve smurfarna!

                         
image269              image272        
  

Jag ser ljuset i tunneln


Efter 12 timmar och 20 minuter kvarstår nu endast 40 minuter av mina lååånga arbetsdag. Givetivs befinner jag mig på curlingen, som ni säkert vet (ni som känner mig i alla fall), men snart är det dock slut med det, så det kan man alltid se fram mot. Men nog om det.
Nu har jag minsann lite och göra, eftersom jag diska och plocka undan efter kunderna som både spelat och käkat honungsglaserade revben, potatissallad, vitlökscréme, sallad, bröd och kladdkaka(!!) Ska jag ta hem till någon hungrig själ kanske? :)
Tror minsann de åt som hästar, så där är nog inte mycket att hurra över kvar, men äta bör man, annars dör man, som det så fint heter.
Nej, jag får återgå till disken och sen skynda mig hem innan mammi somnar, för då ska jag tvinga mig till en massage. Brukar fungerar om jag säger att det är synd om mig för jag jobbat så länge och ger henne mina hundögonsblickar. Det hela handlar om att tämja henne :)


image267

Jag har en nerv som sitter kläm, eller ?


Ända sen igår vid middagsbordet har varit totalt skakig i min vänstra hand.
Jag har i alla fall hört,, att det som händer när man blir ofrivlligt skakig, så är det att nerv har hamnat i kläm.
Jag är ju ingen höjdare på såna saker, varför det händer osv, men jag har ju några
 (läs många ;) ) smarta och kloka vänner som kanske har mer koll än vad jag har.
Hur den hamnat där eller varför, fråga mig inte.  
fina ni, om jag har rätt, så kan ni väl höja mitt självförtroende och säga att det är just en nerv som hamnat i kläm? :)
Då måste det egentligen vara samma fenomen (?) som när det känns som man har en groda i ögat, (som för övrigt är ganska skoj), att man alltså har en nerv i kläm?

nu är det dags för...



LUNCH






som är tätt följd av...


 


Alex Gaudino - Destination Calabria
OCH
Timbuktu - Alla vill till himmelen, men ingen vill dö.
 
Jag njuter.
Kan det bli bättre? Nepp.
Jo, för nu går jag hem. *vinkar* ;)

Biltvätt, middag och hemmamatch,


Jag har faktiskt inte tid att skriva, hur illa det än är. Jag är upptagen helt enkelt. :)
Efter jobbet är det lilla jag som ska köra och tvätta min bil (jag fullkomligt älskar att göra det!) Det är riktigt roligt att stå där med alla långa och kringliga slangar som är fyllda med vatten, mega härligt.  
Jag tror, pinsamt nog, att jag står och små ler när jag tvättar bilen, haha :)
Ska minsann testa den nya självtvätten ute vid Konsum, de har byggt en ny där, så den måste ju faktiskt vara bättre än den gamla risiga ute vid McDonken.
Hihi, jag längtar faktiskt. Kalla mig gärna konstig
:) Det får mig att känna mig busig.

Sen bär det av mot Landskrona IP där det vankas hemma match för Landskrona BoIS mot Jönköping Södra.
Så det är i princip Jojo vs Farah ;) haha. Äh, Landskrona vinner lätt, för de är bäst, hehe. Men jag gillar Jönköping, men bara för att Farah bor där. Inget annat, mohaha. Och Oskar såklart !

image265         vs       image266



älskar NRJ vid 16.00 tiden! Nu spelas Paktio-Living on Video

Jag är imponerad av mig själv :)


Klockan ringde 06.10 och 06.30 befann jag mig på hörnet av Slottsgatan/Kungsgatan och mötte upp Tulle och Gabby. fina kusiner det dära :)
Det var nämligen dags för morgonpromenad!
Hur jag gick egentligen gick med på det är fortfarande ett mysterium, men nu i efterhand så var det riktigt skönt. Gick längs linjen(citadellet) och "guppevägarna" tillbaka, perfekt halvtimmes promenad. Härligt att vara ute så tidigt på dagen, helt lugnt och skönt, fågelkvitter, sol och frisk luft. Kan egentligen inte bli bättre.
Än är jag inte trött (kanske för att jag gick och la mig 21.15 för jag visste att jag skulle upp tidigt, haha) , och det känns som dagen kommer bli härlig och gå i en rasande fart. Om det har med promenaden att göra, har jag ingen aning om, men det var verkligen skönt, så på torsdag är det dags igen :)


    

(tro inte att de springer på riktigt, det var bara för fotos skull ;) )

Det är kanske bara jag


Som tycker att det är väldigt otajmat just nu på
www.aftonbladet.se . Deras största och extra nyhet är om jordskalvet som ägt rum i Kina. Som för övrigt mätte 7,5 på richtersskalan, och det är vääääldigt högt om jag inte har fel? Det är ju hemskt.
Men det jag inte förstår är,  varför ska man kunna chatta med en vanlig kinesisk familj 13.30? Är det något som verkligen är av intresse just nu? Vill man läsa om deras ettbarnspoliktik (som är idiotiskt om jag får säga vad jag vill, och det får jag, eftersom det är min blogg)  när folk flyr landet och försöker rädda sig själva och deras familjer?
Det var väl planerat sedan tidigare att chatten skulle publiceras, men man kan väl ändra eller ta bort det just nu? Vem vill chatta med den kinesiska familjen man vet att det är helt kaotisk nere i landet?

 Det kommer ju säkerligen inte bli frågor om ettbarnspolitiken i alla fall...


Sånt här gillar jag.


När man faktiskt får svar. Svar från en kändis måste man ändå säga :) Såhär ligger det till, jag hörde en låt på Mix Megapol och försökte ta reda på vad den heter, men utan resultat. Därför kom jag på den briljanta idén att skicka ett mail till Mix Megapol och kanske, kanske få ett svar. Nedan ser ni resultatet. Jag har fått mail  av Adam Alsing, det är en något som är värt att nämna :) haha. Jag hade inte en aning om att de verkligen svarade på alla mail sådär, men det kallar jag service. Kändispoäng

         

Ibland undrar man vad som försigår i folks huvud


Här har ni vad som just nu roar mig denna fredagkväll. Alla dessa helt fantatiskt onödiga saker som folk faktiskt samlar på. Jag tycker att jag har lite fantasilös fritid just för tillfället, men
detta, detta, detta och detta är ju faktiskt rent ut sagt helt värdelöst, att man ens tror att man får sålt sakerna. Den första säger sig själv "spelen är renoveringsobjekt". Allvar?!

Hurra


... nu är det bara 6 timmar och 20 minuter kvar, sen får jag ta helg, det hurrar vi tillsammans för. HURRA ! :)



Skallebank innan klockan är 11,15


Det är ju ingen höjdare om jag får tycka. Det är nog vatten som saknas vågar jag chansa på faktiskt. Jag har inte riktigt ställt om mig helt och hållet i med det varma vädret. Så nu kräver kroppen mer vatten än någonsin, och vem är sämst på att dricka vatten någonsin? Jo, jag. Så det är inte lätt, men nu ska jag faktiskt klämma i mig några glas :)

Igår kom vårt älskade kök hem till oss. Vi visste ju att det kom fel grejer i leveransen, så efter att vi kollat att allting som skulle vara rätt, kommit med, var det bara att ta bilen och köra till Ikea för att byta ut de felaktiga sakerna. Vi var helt inställda på att inte betala mellanskillnaden på vårt 60cm skåp som var fel och vårt rätta 80 cm skåp, men tyvärr blev det inte så. Vi fick inte vår vilja igenom så det vara bara att betala. Som tur var så skiljde det vara ca 400 kronor, men ändå. Pengar är pengar :) Så ikväll, om jag kommer härifrån, hehe, så ska jag/vi bygga kök. Jag har sisådär nio timmar jobb kvar, så jag får se hur mycket jag egentligen kan bidra med när jag kommer sur och ving efter jobbet, haha.

Nu, vatten och lite sol ...
och kaffe

Det är för fint väder


för att orka sitta här och skriva långa inlägg. Visst sitter jag ändå vid datorn eftersom jag jobbar, men jag är väldigt upptagen faktiskt och måste hålla koll på klockan hela tiden. Vet ni varför? För en gång i timmen så springer jag/vi ut och lapar lite sol. Så nu är det bara 21 minuter tills vi får gå ut nästa gång, haha. Men jag kan ju faktiskt bjuda på någon bild från farmors balkong där jag spenderade lunchen tillsammans med pappa. Annars får ni ha det så bra så länge :) 

    
       

För er som inte befinner sig i Sverige, kan ni ju faktiskt se på vädergubben att det är mer fint väder än vanligt. Snart bryts nämligen snoppen eller ja, den dära pinnen på honom :)

Skynda fynda!


Jag älskar kampanjer/rabatter/erbjudande, väldigt mycket!
Idag när jag och Bea infann oss på CityGross på lunchen kunde vi inte undgå de erbjudande som våra ögon skymtade en bit framför oss.

Anthon Berg choklad, 5:-/st! Förstår ni, 5:- st?! My god. Det bara dök ner fyra paket i min väska, bara så där. De måste ha känt något dragningskraft mot min väska. Och givetvis hade jag inte mage att lägga tillbaka de stackarna, så de fick glatt följa med mig vidare i livet :) En bit choklad om dagen är bra, eller hur var det ?  ;)

image256


Var är Mandy?


Attention everybody..... ;)
Har någon sett min kära vän Amanda Ida Mari Lövström?
Hördes senast av 2008-05-05, 17,53,  alltså för mer än två dagar sedan.
Vet ni något, ring 08-702 00 90.. eller ja, det ska ni såklart inte. (leta upp ironin i er själ om ni inte förstår innebörden med skämtet)


image255


Titta, såhär glad är jag när jag är tillsammans med Mandy.
Come out , come out where ever your are :)

Jag är med på aftonbladet.se!



Ser ni personen med namnet Johanna som ställt en fråga? (hur kommer det sig att ni bla bla osv...)
Det är jag! hehe. Långt och ärligt svar fick jag också.
Läs chatten här :)


Sov gottimage254

Idag är jag mega sugen på...

.... JORDGUBBAR!

image252image253image253image252 

flera liter vill jag ha ner i min mage

Idag bara susar dagen förbi


Klockan är redan 11,50 och jag har knappt hunnit känna av det, det gillar vi :) Jag och Bea har bara paketerat böcker idag eftersom de nya kom igår.(2008 års upplaga)
 Så nu ska alla böcker som våra kunder beställt ut i vida världen och förhoppningsvis tillfredsställa deras önskemål. Det är bra.

Ja minsann, snart är det lunch också, jag har med mig en ganska så smaskig pastasallad, men när Bea kom in på mitt kontor och frågade om jag ville hänga med och "ragga" en runda i bilen och stanna och käka något ute, kunde jag inte motså. Detta är egentligen inte så bra med tanke på min ekonomi just nu. Jag är inne i en sån nojig period där jag inte vill slösa bort mina pengar. Små summor blir tillslut en enorm summa och jag eller vi, måste jag ju egentligen säga, vi blir ju två om ekonomin snart. (Min snuttipluttifnutti, HAHA) Det tar till och med emot när jag ska handla mat.... hur illa är inte det? Sen kommer den goda sidan, som vill mig väl(?),  fram och säger till mig, mat är gott och det måste du ha. (Ellen, där ser du. Äta ska man, annars dör man, haha)
Så då vinner den goda (eller onda, det beror ju på hur man ser det,, den blir ju ond om man äter FÖR mycket ).

Nu svamlar jag, jag ger upp. Hej så länge :)

Fler småförpackningar åt folket!


Jag gillar dessa små förpackning med diverse innehåll. Det har väl kommit i mellanmjölk, chokladmjölk och lite andra saker, men det var först idag på lunchen som jag upptäckte (till min glädje) att det nu finns en liten förpackning även till Nyponsoppa. Den innehåller 300 ml, som är... 3 dl va? Det är ju perfekt, som en läskburk fast lite nyttigare trots sockret som den faktiskt innehåller. (och inte för att glömma, all c-vitamin den innehåller, det ÄR ju nyttigt!)
Perfekt mängd och även mättnad.
Jag har alltid gillat nyponsoppa, speciellt med ovispad grädde i och som efter mycket omrörning tillslut har fått ett beige/vit färg, mums.
Men som sagt, nu finns det i mindre förpackningar och kommer nog förgylla många luncher i mitt liv. Det var bara det jag ville säga :)

image250

Tillbaka till verkligheten


Måndagen är här och har kommit för att stanna, i några timmar till i alla fall.
Som vanligt är jag pigg på måndagar, av någon anledning som jag inte listat ut än. På helgen är jag helt slutkörd, men varje måndag morgon är jag lika pigg(?)


Ja helgen, den har för det mesta bestått av grillning faktiskt, förutom i fredags då mamma och pappa bjöd på middag på Tycho tillsammans med Jonas också såklart. Lite roligt var det minsann när bordet för två blev upptaget av Anna och André! Så bättre sidan-om-sällskap kan man inte tänka sig  :)
I lördags blev det lite grillning hemma hos mig (hos mamma och pappa, inte i vår lya) tillsammans med dricka, vänner och god mat.
Även gårdagen bestod av grillning fast på annan plats, och till och med annan stad, nämligen i Helsingborg. Paret Gustafsson/Palmgren (Olle&Sofie) har ju flyttat dit, så igår var jag, jonas, dannis och amanda inbjudna till grillning och till den nya lägenheten såklart. Deras lägenhet ligger precis vid Olympia(BU!) men jag måste erkänna, trots att den låg så nära Olympia(haha) så var lägenheten mer än godkänd och jag tror ni kommer trivas superduper bra där tillsammans. Det blir nog lite svårt att få dit Dannis några gånger eftersom han får så svårt att andas och vill kräka varje gång han befinner sig i den jävla skit staden, hahah. Ok! ;)

           

Söta Jonas!
 Han ville inte ha efterrätt på Tycho, så vi gick till Tivolit (eftersom det var valborg osv) som befann sig på Kasern och köpte en sockervadd till honom, haha.

Söndag


Vill bara börja och säga att jag är trött och hungrig. Så vet alla det :)

Har varit i lägenheten hela dagen, målat sovrummet(igen) och lite annat smått och gott. Så imorgon blir sovrummet troligtvis färdigt. Det är egentligen lite kvar att göra, men än ser vi inte slutet, haha. Men nu ska man inte tänka negativt, det går i alla fall framåt.

Nu är det dags för bilfärd i riktning mot Helsingborg där det ska avnjutas grillad korv och inspektering av Olle och Sofies nya lya,jeah. Hej svejs


Jag vill ut och hoppa och slänga mig i det gröna(?) gräset


Solen lyckas snart tränga igenom och vad gör jag? Jo, sitter och jobbar. Blö.




Hej måndag, eller jag menar fredag


Vilken konstig känsla jag har i kroppen idag, helt galet. Det känns som måndag, men sen tänker jag efter och upptäcker att det faktiskt är fredag, och imorgon väntar ännu lite ledighet, hur nice är inte det? :)

Tja, valborg blev lugnt för min del, låg i soffan, kollade på champions league semifinalen, som nu för övrigt blir en härlig och enkel final för Manchester United som lätt kommer slå Chelsea :)  Jeah.

Igår ringde klockan på 08.00(!), ja, ni hörde rätt. 08.00 på en ledig dag. Givetvis stod lägenheten på schemat som det gör för de mesta just nu, men vi måste ju bli färdiga någon gång :) Dock blev inte allting som vi räknat med eftersom en del problem dock upp. Problem som vi inte gillar överhuvudtaget. Ni kan själva se resultatet nedanför.

                   

Japp, en oväntat hål dök upp. Hela väggen var färdig, spacklad och målad. Så det var bara till att riva ner tapeten och börja mura igen detta feta hål. Det var ju trots allt tur i oturen att vi hittade detta felet, men ändå.Det är inte vårt felt så detta ärende är inte uppklarat än, hehe. Vänta bara ;)
 Det tog många timmars extra jobb för Jonas, som fick slita med att mura igen hålet. Men det är sånt som dyker upp, det har (än så länge) varit vårt enda problem och förhoppningsvis även det sista, så det håller vi tummarna för.