Dags att åka

Härliga ledighet.
Nu har vi precis tryckt i oss en smarrig frukost och snart backar vi ut från parkeringen och beger oss till Malmö för efterlängtad shopping. Vi spenderar ett tag där, innan vi faktiskt beger oss vidare till
Swedala Outlet också, låter som en perfekt dag, med det perfekta sällskapet.
So long.

Perfekt start!

Vad kan vara bättre än detta? Jag och Malin (min gruppkamrat på kursen) fick godkänt på vår gruppdiskussion, jeah! Perfekt start på långhelgen som jag inleder, typ NU!

Vet ni?


Idag är det torsdag, i vanliga fall näst sista dagen för arbetsveckan. Denna veckan är det däremot annorlunda. Idag är torsdag arbetsveckan sista dag, vilket innebär ledighet imorgon, wiihoo. Nu kör vi igång dagen med en kopp svart kaffe, sen låter vi åtta ½ timme gå fort!


Bildregn

Kajsa pratade om att hon inte var lika snäll som mig? Dock är det jag som har ALLA bilder ;) mohaha.

















(ps, det finns fler)

No milk

Det slog mig just, att jag aldrig, aldrig, druckit kaffe med mjölk. Är det konstigt? Under mina ca fyra år som kaffedrickare, har jag aldrig hällt i mjölk. Jag började direkt med svart, och har fortsatt med det under hela tiden. Fråga mig inte varför denna tanke slog mig, (kanske för jag sitter med min älskade mugg i handen) men jag kan tycka det är ganska märkligt, av någon anledning. Det var väl det jag ville ha sagt denna morgon, godmorgon alla glada!

Det här med webbkamera är kul


Sveriges Radio

Timbuktu i p3!
(tack Jonas)


Godkännande innan facebook?

Hahaha, jag har precis suttit och tittat genom alla bilder från i fredags, då vi var hemma hos oss innan vi begav oss till Malmö och Slagthuset. Herregud, vi kan det här med bilder alltså. Däremot är jag snäll och väntar innan jag lägger upp de på fejjan, eftersom det brukar bli tjafs annars, haha. Visserligen är vi alltid fina och snygga, men trots det, finns det begränsningar ;)

Nu återgår jag till jobbet, vilken i sin tur innebär kaffe och fika med tanke på att klockan just slog 10.00.

"Handling A leder till B, därmed får B skylla sig själv"

Nej, nu har jag suttit bänkad framför datorn sedan klocka 19 och diskuterat intrapsykiska faktorer med Malin i min grupp. Riktigt, riktigt intressant faktiskt. Känner mig hel nöjd med dagens insats och därför tackar jag nu för mig. Imorgon kör vi igen, 17.oo är det bestämt. Nu tänkte jag krypa upp i soffan tillsammans med Jonas och titta på CSI, perfekt avslutning på en härlig måndag. Trevlig kväll!

"Kör ett varv till, jo, jag lovar" "Luco!"

Nejdå, jag har inte gått under jorden. Däremot har jag varit väldigt, väldigt upptagen hela helgen, därav frånvaron. Hur som helst, jag är back on track, så godmorgon!

Kort sammanfattning?

Fredag:
Det var äntligen dags för David Guetta nere på Slagthuset i Malmö. Som
älskade K också skrivit var allting runt om själv konserten en jäkla flopp. Kön, vakterna, dörrpersonalen, dörrvakterna, ja näst intill allt. Och hur fan kan man bara sälja glasflaskor? Detta resulterade såklart i glas ÖVERALLT. Guetta var precis som jag anade, grym! Verkligen grym, men fan, allt det runt om sänker hela kvällen drastiskt, hur som helst. Jag har sett och hört honom, det är det som räknas just nu, haha.

Lördag: Uppe med tuppen, 11,00, eller ja nästan, det kändes så med tanke på att man trilla ner i sängen runt halv fem på fredagnatten/lördagmorgonen. Iväg och bytade däck på både vår och Lindas bil, för att sen köra till Thomas och Ingrid och avnjuta en smarrig frukost/lunch/brunch. Sen var det hemåt igen och dags för nästa stopp, nämligen Carina, där det bjöds på överraskningsmiddag för bästa mammsen. Supergod mat och trevligt sällskap, och ännu en sen kväll.

Söndag: Vaknade med en tratt i huvudet. Det är nämligen så att Svante är lite sjuk och får därför gå runt med tratt runt huvudet och eftersom han brukar dela kudde med mig, vill han göra det även nu, med eller utan tratt. Sen satte jag mig och plugga en stund, läste igenom några kapitel.
Klockan tre stack vi till mamma och pappa för att se Manchester United vinna över Liverpool, men tji fick vi, attans. Sen bjöds det på god middag och sällskap i form av farmor, syster, toni, och vi såklart. Sen begav vi oss hem, på med myskläderna sen blev det soffan resten av kvällen, tittandes på Parlamentet, Vem kan slå Filip och Fredrik följt av den roliga serien med nördarna...åh, vad heter den, någon som vet?

Därmed var helgen avklarad och nu sitter jag här i kontorsstolen igen, glad och blöt på benen eftersom jag, optimisten inte trodde det regna och därmed struntade i allt som heter regnskydd. Fast jag är glad ändå, för denna vecka är bara fyra-dagars vecka, på fredag är vi lediga, woohoo!

NU KÖR VI!!!!!!!!!!!!!





På tal om Guetta(eller inte)

Förresten, den som dansar såhär ikväll, blir kung för kvällen, haha. Jäklar.
Malin, sugen? Kajsa?


Vilken ära, de uppkallar kortet efter mig ;)


Vet ni vad det är för dag idag?

Det är fredag, och inte vilken fredag som helst, det är DAVID GUETTA FREDAG! wOOhOo! Hela dagen är planerad och jag ser riktigt mycket fram mot kvällen. Klockan 22 kommer taxin och hämtar oss, kör oss vidare ner mot Malmö och Slagthuset, där vi sen ska se/höra David Guetta. Känner att kvällen kommer bli riktigt lyckad.
Fast först är det jobb, lite samtal, lunch, shopping, hemmalagad pizza och lite annat som ska avklaras innan vi sticker iväg. Sen runt åtta kommer tjejerna till mig och vi värmer upp hemma i vardagsrummet.

Jag och mitt riesen

Tillbaka i kontorstolen. Som en jordnöt för en elefant, eller morot för en hästapålle, köpte jag mig ett riesen choklad på lunchen som ska hjälpa mig överleva eftermiddagen. Ett litet lockbete så att säga. Nu sitter jag här och redan öppnat detta förbaskade choklad, och två bitar har redan hunnit slinka ner, på ca 17 minuter. Det här kommer inte räcka hela eftermiddagen..

Back to basic

Nu ska jag sluta tycka synd om mig själv, jag mår bättre och är inte alls lika hängig. Tacka nyponsoppa, Jonas, te och sängen för det. Idag var jag hos mamma och pappa och tog ett ordentligt bad. Med varmt vatten tillsammans med thai olja(något mamma köpte i Thailand, som mjukgöra musklerna och vara bra för kroppen, sen luktar det Jenka också, ett +) kändes det bättre. Det var nog badet som gjorde susen, efter lite yrsel och en kort powernap i deras soffan kände jag mig mycket bättre.
Imorgon blir det jobb igen och det känns faktiskt bra. Tar det säkra före det osäkra, vilket innebär att jag väcker Jonas imorgon bitti så han får köra mig till jobbet(så jag inte blir kall etc hehe). Nu ska jag koka mig ytterligare en kopp te, krypa upp i soffan och titta på Arga snickaren, följt av Efterlyst. Ha en fin kväll

Grattis på födelsedagen!




Sjuk

Jag har varit vaken till och från sedan klockan fyra imorse, jag kan verkligen inte sova. Kroppen ömmar och hur jag än vrider och vänder på mig kommer jag aldrig bekvämt. Sånt här är jobbigt.. panodil, te, nyponsoppa och julmust är min räddning än så länge. Jag har i alla fall en fin sambo här sidan om, samt en mjuk kissemiss. På tal om Svante, det är hans födelsedag idag, han fyller minsann 1 år idag, lille plutten. ♥
Nu återgår jag till "Våra Bästa År"

Pust och stånk


Jag mår inte alls bättre. F*ck. Nu ska jag dra på mig hela utstyrseln, det vill säga, tjocktröja, mössa, vantar, halsduk och jacka och skynda mig hem. Väl hemma ska jag byta om och krypa ner i sängen. Jag har bestämt träff med min grupp i kursen att föra ännu en diskussion efter fem, men det ska jag väl klara av. Sen blir det tomatsoppa med fylld tortellini i, som Jonas får laga, hehe.

Inte nu...

Usch, jag mår inte alls som jag brukar. Har ont i halsen och huvudet känns många kilo tyngre än vanligt. Sitter här och slurpar i mig te, i hopp om att det kanske hjälper lite. Mest vill jag hem och krypa ner under täcket, dricka julmust, ligga där och tycka synd om mig själv.
På fredag är det dags för David Guetta, och jag vägrar (TOTALVÄGRAR) att vara sjuk då.

Roadtrip till Furuboda







   
   






Nu blir det liv i luckan

Jösses, nu kommer Lindas kissemiss också hit. Det är nämligen så att vi ska passa hennes katt, Tarzan i tre veckor, och därför har vi bestämt en katt dejt idag. Så nu är Tarzan på väg hit. Detta kan gå hur som helst

"Vi har ingen bensin, vi måste tanka"

Roadtripen igår blev en succé, eller ja nästan. Vi körde en rejäl omväg och hamnade vid återvändsgränd en gång innan vi äntligen anlände till Furuboda och en väntande Linus. Därefter tankade vi, sen styrde vi mot Åhus, där vi käkade en smarrig pizza på första bästa pizzeria(kanske enda som fanns?). I Åhus hände det inte mycket, bor där folk överhuvudtaget? Jag som trodde Landskrona var övergivet på kvällarna...
Hur som helst, resan blev trevlig och runt ett i natt ramlade jag in genom dörren i sällskap med Jonas som också kom hem då. Raka vägen till sängen och efterlängtad sömn, trodde vi. Halv fyra ringer min telefon, Jonas, jag svarar inte, fem över halv fyra ringer Jonas, jag svarar inte, tjugo i fyra ringer Jonas, jag svarar inte. Så pågick det i två samtal till. Fan Jonas, du får inte störa min skönhetssömn, haha. Full och glad tänkte han ringa och prata lite medan de befann sig i Helsingborg. Jag säger då det.
Därför är det med all rätt jag befinner jag mig i sängen och ska vila en stund. Jonas är fullt upptagen med fotboll i vardagsrummet och lär vara det några timmar framöver, och då passar jag på att krypa ner i sängen. Sen väntar smarrig middag i form av marinerad kyckling, potatisgratäng och bearnaiesås, mums!

Ja just det

Rubriken i det andra inlägget hade inte alls med texten att göra. "Ingen King" handlar såklart om min älskade hoj. Jag och Jonas var som sagt och tittade på ny cykel igår, man vad tror ni händer? Vi frågar i affären och får svaret att King inte finns tillgänglig och kommer först i mars. Mars?! Fan också. Jag vill ha min King. Nu står jag i valet och kvalet mellan att vänta, och använda mammas cykel till dess eller att lägga 1500:- och få en klassisk monark, ni vet en sån där Karin, som alla här. Visst, en helt ny cykel för 1500:-, man ska väl inte klaga. Typiskt.


Ingen King

Godmorgon!

Äntligen fredag (hur många gånger har man inte sagt det då?). Idag är det däremot en liten annorlunda fredag, det vankas nämligen roadtrip. Woohoo. Jag, Dannis och Frida ska susa genom Skåne och över på andra sidan tills vi når Kristianstad/Åhus/Furuboda. Jag skriver så, eftersom jag helt ärligt inte riktigt vet var vi ska, jo till Furuboda, men var det ligger får gps:en visa. Med oss tre i bilen, tror jag det är en bra idé. Direkt efter jobb skyndar jag mig hem, packar ner lite mat, godsaker och kaffe. Det är egentligen ingen lång roadtrip, men jag går all in för detta, då blir det hela mer spännande. Runt halv 6 trycker vi gasen i botten och lämnar Landskrona. Fast först har jag lite jobb att klara av, dags att sätta igång.

Dags för plugg

Nu har jag bestämt träff med en tjej i min grupp. Vi ska föra en dialog och ha en liten enkel diskussion. Det är himla svårt när man ska försöka få alla i gruppen att vara inloggade samtidigt, vi är i grunden fem stycken, men idag kunde alltså bara jag och denna tjejen(Malin tror jag hon heter). Ska snällt be Jonas slänga ihop kvällsmaten då jag faktiskt bör vara bänkad framför datorn, för sen halv åtta ska jag ner i stan och möta upp Malin för att sticka vidare till Maddes och hämta biljetterna till mannen här nere, DAVID GUETTA!.


En wirre?

Som någon (vem?) kommenterade kan en wirre hjälpa till mot förkylning, okej tänker jag. Fast, ska jag sitta och smutta på en whiskey här på kontoret? Jag tror inte chefen hade godkänt det, eller, kanske om jag bjuder honom också? ;)
Vet ni vad som händer idag?
Jag ska äntligen komma loss och titta på en ny hoj. Min röda, älskade King blev stulen i somras och nu äntligen har jag fått pengarna både från försäkringsbolaget och cykelförsäkringen. Jag tror jag ska slå till på en likadan, för det var verkligen en toppen cykel, eller så kanske jag lägger till några slantar extra och köper en som är snäppet bättre? Fast här i stan känns det på ett sätt värdelöst, bli av med sin cykel är vardagsmat här..
Jag får ta mig en funderare. Jag tar med mig Jonas som sällskap, han får agera smakråd.

Vidare mot Ödmanssongatan

Nej, nu sticker jag vidare och samlar på mig ytterligare bakterier, haha. Ikväll ska jag till Kajsa (Mange) där även Malin och Anna är. De ska laga mat och så, men som den hungriga varg jag är kunde jag inte vänta tills efter deras träning, så jag har redan ätit. Däremot är sällskapet det viktiga för min del, så jag tänkte hjälpa till med maten samt vara social. Slänger iväg en hejarramsa till Sverige också, man ska inte ge upp.
Heja Sverige, friskt humör!

Överallt


Chefen är sjuk, vår receptionist är sjuk, jag har börjat hosta, vad kommer härnäst? Vad ska man göra för att skydda sig ordentligt?
Nu menar jag inte från H1N1/nya influensan/svininfluensan (som den inte heter!) utan menar bara vanlig förkylning och sånt där skit.
Ska man bara vänta in det och tro på sitt egna immunförsvar?
På ett sätt är det mysigt att vara sjuk, att inte behöva gå upp när alarmet ringer 06.20 är en fröjd, men fan, det är roligt/mysigt en dag, sen är det tråkigt och man är otroligt uttråkad. Alltså, jag vill inte bli sjuk. Jag dricker c-vitamin, äter massa clementiner, dricker te och äter halstabletter, är det någon mer som har tips? Eller det finns inga riktigt tips?
Jag kanske bara ska sätta mig ner och vänta in det trots allt..

Solen skiner idag

Ohoj, vilket härligt väder!
Frisk luft, kallt och skinande sol, det kan inte bli mycket bättre, därför tar jag tillfället i akt och beger mig ut på en kort promenad på lunchen innan det är dags för soppa. Mumma. Tjingeling.



snart?


Snart är det dags för roadtrip

En orkidé, en fin vit kruka och värmeljus fick följa med hem från Ikea. Att man aldrig kan hålla fingrarna i styr, attans. Jag ska verkligen försöka spara lite pengar då vi ska iväg till Malmö och shoppa snart, då ska jag unna mig massor, bland annat en ny och fin vinterjacka. Aja, nu slank tankarna iväg.
Nu sitter jag här ihopkrupen i soffan tillsammans med Jonas. Vi har hittat en intressant dokumentär på kanal 9, så vi har fastnat framför tv. Tänkte alldeles strax fixa kvällens dos av varm choklad. Det har blivit lite som en kvällstradition, då det börjar bli riktigt kyligt i lägenheten, men mysigt är det. Nu är reklamen slut, ha en fin kväll.
                                                              ♥


Next stop

 Ikea

Sånt här är lite häftigt


Ser ni tio ansikten?



Var är bebisen?



Var finns de tre kvinnorna i bilden?


Freud och Per Isdal

Nyduschad, mätt, insmord och med en kopp varm choklad framför mig har jag nu satt ändan på en av kökstolarna och där ska jag befinna mig fram till dess att Svenska Hollywood fruar börjar. Jag sitter nämligen och pluggar och då är det lika bra att bestämma en tid, plugga hårt fram till dess och sen känner man sig nöjd. Idag ska jag påbörja en diskussion om Per Isdals uppfattningar/resonemang om grupp/kulturella förklaringar till våld. 
Ska faktiskt bli himla intressant, så jag återgå till böckerna, här och nu.

Here comes Bruuuuuuuuunoo!

Jaha, så var det tillbaks till vardagen.
Helgen som varit då? Jo en mycket skön och lagom helg.
Fredagen spenderades först tillsammans med Liziz och Toni. Vi befann oss ute på kulturnatten, tittade på lite fotoutställningar, skrev en spansk (toni gjorde) hälsning till fotografen och sist men inte minst, gick på teater. Från början var det bara meningen att visa Toni själva teatern och hur fin den faktiskt är, men sen råkade vi hamna mitt i en pjäs/föreställning och sen var vi fast, vilket faktiskt var tur. Det var roligt roligt och underhållande, då två clowner stod för underhållningen. Väl där efter kände vi oss tillräckligt kulturella och därför körde jag och hämta upp Linus för att sen köra hemåt igen, placera oss i soffan, äta äpplepaj samt spela Call Of Duty!

Lördagen var lugn och lagom även den. Började med en morgonpromenad tillsammans med Jonas. 45 minuter senare satt vi och åt nybakta bullar från Finess, drack kaffe och bara mös. Därefter väntade stan och lite andra ärende innan vi stack hem igen. Sen var det egentligen bara dags för förberedelser inför kvällen som komma. Nämligen mat och partaj hos Anna. Som vanligt, som den tidsoptimist man är, var jag alldelels för sent på allting. Hur lyckas man? Här har man suttit hemma halva dagen och planerat, men sen fan kan man inte hålla koll på något alls? Halv sju var det dags, strax efter sju ramlade vi in oss Anna. (Fint folk kommer sent?) Hade en super trevlig kväll och tack igen, Anna hjärtat!

Söndagen aka slappdagen var precis som den ska vara. Lugn och skön. Sov ut och tog det lugnt, innan vi körde iväg för att fixa lite saker hos mamma&pappa, samt handla lite inför kvällen. Runt fyra tiden hämtade vi upp Jonas och Pontus och körde vidare ut mot idrottshallen där innebandy stod på schemat. En rolig och spännande match som Falcons vann tillslut, hurra. Sen hem, blanda ihop sakerna till hemmalagade hamburgare, skivade lite grönsaker, stekte hamburgarna sen var det dags för kvällsmat innan jag somnade gott i Jonas knä runt halv tio tiden, haha. Fan, jag kan aldrig, aldrig hålla mig vaken under filmen. Igår var det nya Wallander som gällde, men som sagt, en halvtimme in i filmen var det kört.
Jaha... det var väl helgen och idag är det måndag. Ny vecka, nya tag. Hej hopp.


Kolla in detta, så fint det blev





Fredags låt!



Dansa med!


Trampa egen smoothie?

Därmed har man klarat ännu en arbetsvecka, hurra för det!
Nu ska jag möta upp Liziz och sen ska vi sola. Jag är blek i vanliga fall, men nu är det på gränsen till katastrof, så det är dags att försöka göra något åt det. Sen möter jag upp Jonas, handlar byxor och sen sticker vi iväg och handlar kvällsmat, sen får vi se vad kvällen erbjuder. Kulturnatt i Landskrona kanske? Det rubriken säger är faktiskt en av de saker man kan göra under kvällen, haha. Jag själv tycker sånt är ganska mysigt, frågan är bara om jag får med mig Jonas? Hm, det är tveksamt, men vi får se!

Vi är tajta polare, jag och Benji

först...


och sen..




Detta är ju toppen! Han tipsar om min favorit låt! Min, haha, nice.


Kvällsmat

Nej, ikväll orkar jag inte stå vid spisen(haha, det låter så tråkigt och vuxet) därför tar vi bilen ner i stan och beställer varsin thai box, kostar bara 39:-, helt perfekt ju!
Till efterrätt blir det smarrig äpplepaj som just nu står och gräddar i ugnen, åh himmelriket.
Sen bär det iväg till farmor en sväng, för att se BoIS spela mot Falkenberg, och för att hälsa på Torres igen. Torres är Sofie och Linus lilla voffsing som är åtta veckor gammal och så in i helvetes söt. Så varför inte hälsa på farmor, umgås med Linus, titta på BoIS samt mysa med Torres på en och samma gång? Det kan nästan inte bli bättre... jo när jag kommer hem och får varm äpplepaj med vaniljsås!

"Ja, jag tror lördag lär bli ljuvligt. Det blir nog ljuvligt då på lördag? haha"

Kan man mer än skratta åt Kajsa när hon skickar tre, näst intill identiska kommentarer, haha.
På tal om Kajsa, efter den fula bilden du snodde från mig och publicerade, har jag faktiskt funderat ut en hämnd, men jag har inte än lyckats hitta den perfekta bilden än. Kanske klickar jag fram den till helgen? Under tiden kan man njuta av denna. T-bird hjärta Kajsa ;)


[Hutta], [hootta]! Med andra ord, kasta

Nu kommer tröttheten i ögonen smygandes. Fan, det är inte lätt att sitta framför en datorskärm i åtta timmar. Ändå försöker man göra lite annat i mellan, sortera papper, skicka böcker osv. Som tur är det fika nu, så en liten paus för ögonen blir det allt.

Ikväll erbjuder jag mig själv varm choklad, plugg och stuvade makaroner med falukorv,  hur gott?! LOVE IT. Fast jag hade velat träffa tjejerna också, jag kunde dessvärre inte vara med igår då jag som tidigare nämnt var på smyckesparty medan de andra låg och mös och tittade på GG(något jag inte alls har följt, men sällskapet hade varit höjdpunkten). Tyvärr kan man inte alltid få som man vill, på lördag, om inte tidigare, träffas vi i alla fall. ♥ Party, party.


Skånskan kommer aldrig dö ut

(kvällsposten)

Något fattigare

Precis hemkommen från ett smyckesparty tillsammans med mamma. Klockan sex blev jag upphämtad och sen körde vi vidare mot landet. (Svalöv? Asmundtorp? Billeberga? jag vet faktiskt inte)Jo, vi hamnade i Ålstorp! Var lite nyfiken på vad det bjöds på, och jag blev positivt överraskad. Några hundralappar fattigare, men även några smycken rikare. Blev en ängel och en namnstav. Faktiskt riktigt nöjd. Det blev en trevlig kvällsaktivitet med mamma på köpet också.

Nu blir det dusch, mys med Jonas samt lite psykologiläsning, min kurs är ju i full gång nu, så nu jäklar gäller det att hänga med! arrivederci


Godmiddag


Här har det varit stillastående, minst sagt. Dagen igår spenderades nämligen med Emelie eftersom det var hennes sista dag i kalla Sverige. Efter jobbet mötte jag upp Frida, Lina, Fideli och såklart Emelie på torget för att sen traska de få meter vidare till Maddes där vi sen placerade våra rumpor. Några kaffe/glas vin/baguetter senare traskade vi hem till Emelie där vi slog igång tv:n och satt fastklistrade framför Svenska Hollywood fruar. Sen kom den jobbiga delen, då man faktiskt måste inse att hon inte är kvar i Sverige imorgon. Helt galet. En varm och härlig kram, sen var det hejdå. Fina, fina Emelie.
Hoppas London blir allt och lite till vad du förväntar dig.

Själv får man återgå till vardagen här hemma, och i denna stunden betyder det mail, kaffe och telefonsamtal. Over and out.

Det fina är att ha ett samvete

Imorgon är det dags. Imorgon flyger du vidare mot nya äventyr. Attans.
Jag kommer sakna dig, och du, jag tror på dig.



Såklart har vi firat kanelbullens dag!


Vid två tiden idag (efter en mysig fika med Kajsa, Malin och Paulina) begav jag mig hem till Liziz för att påbörja dagens bakning. Såklart stod kanelbullar på schemat och jisses vad många det blev. Ca 60 kanelbullar senare är vi faktisk hel nöjda. Och goda blev dem! Det var nog vodkan som gjorde det, haha. Med vodka menar jag såklart inte i bullarna, snarare utanpå. Eftersom Liziz inte riktigt har allt som hör ett kök till saknade vi nämligen en kavel till degen och då tar man vad man haver, vilket idag blev en vodka flaska. Fungerade alldeles utmärkt, så det är ett tips om man saknar kavel. Nu har jag hoppat i pyjamasen(som vanligt) och har fullt med foton sidan om mig, det är nämligen dags för ytterligare lite pyssel med mitt fotoalbum. Snart är det färdigt! Det ena i alla fall...
Sen blir det sängen om en timme eller så... fan. När man ser alarmet på mobilen, 06.15 blir man lite ledsen, det är inte kul, inte alls.





Farmor har något fuffens för sig

Sms mottaget från Farmor:
"Hej vi syns vid guldfynd kl 12 kram"

Jag svarar:
"Okej, jag kommer, kram"

Farmor:
"Tar inte lång stund"

Jag har nu suttit och funderat vad tusan farmor har i kikaren, men jag har inte den blekaste. Ännu mer nyfiken blir man när det kommit fram att Liziz, Lucas och Tulle också fått sms. Säkerligen resten av kusinerna då också, men varför? Vad har hon nu i tankarna, lunch kanske?
Jag älskar sånt här, vi har världens bästa farmor!

Vilken härlig kväll


Som vanligt orkar jag inte sitta vid datorn på kvällarna eftersom jag sitter och stirrar in i dumburken ungefär sju timmar om dagen, vilket jag tycker räcker gott och väl. Där är väl också anledningen till varför jag alltid måste skriva om gårdagens händelser i dagens första inlägg. Äh skit samma, det är inget av intresse.
Kvällen igår som sagt, var toppen. Toppen, toppen och åter toppen. Kajsa hjärtat som fick sluta tidigare kom till mig vid sju tiden. Jag som planerat att baka en kaka innan hon kom fick planera om lite, så hon fick hjälpa till istället. Sen blev det då kaka, te, chokladskorpor och massa snack, samt pyssel. Detta pyssel som vi pratat om hur många gånger som helst, blev äntligen av.  Vi satt där med ungefär 300 bilder var, pennor, fästkuddar(ÖB:s skit fästkuddar, idag går jag till Bokia!), musik och Svante sittandes ovanpå kylskåpet, vakandes över oss. Nej, det var verkligen en toppen kväll. Vid elva tiden lämna Kajsa hemmet och inte långt där efter var jag färdig och dök ner i bingen och ja, här sitter jag nu...välkommen fredag!

Äh dra mig baklänges...


...nu haglar det.


Flickan som lekte med elden


Vilken bra film! Jag och min kära, super, underbara vän Emelie såg den igår.
Uppladdade med godis och ramlösa intog vi salongen. 
Vi och typ 20-25 andra, vilket faktiskt är mycket för att vara i lilla Landskrona en onsdagkväll, men som vi sa, det är faktiskt lill-lördag ;) Filmen var faktiskt bra, även denna. Jag, som läst boken (böckerna) tycker såklart där saknas en hel del, men samtidigt, om allt skulle finnas med, skulle filmen kunna sluta i en alldeles för lång film. De tar med det som är viktigast och snappar även upp lite från film nummer ett. Bok nummer två var helt klart bäst, fast visst, jag har ungefär halva trean kvar att läsa, men det är är i tvåan allting händer, och även så i filmen. Nej, det är faktiskt en riktigt bra filmatisering och en helt klart en sevärd film, även för de som läst boken så som för de som inte läst dem.


(bild från google)

"Vart är min böööööörs?"

Nu har jag haft en sån där stund igen då jag tittat igenom massa bilder. Idag hamnade jag i mappen för festen vi hade när grabbarna grus kom hem från Thailand. Rättare sagt den 28 mars. Hej å hå vad längesen, men fasiken den kvällen var rolig. När jag skickade sms till Olle och berättade att där låg maaaaaaasssaaaaa bilder på honom på facebook (22 st, men mycket för att vara på Olle) får jag tillbaka ett sms: "Alla är inte på mig väl?" Haha, sorry, men jo. Av 51 st bilder som jag la upp är alltså 22 st på dig, favvis Olle.