Grillning

Oh hej å hå. Var i skolan mellan 08.30 - 09.50. Skrev ett samhällsprov som kändes helt ok sen var dagen över. Snacka om mjukstart. Nu har jag suttit inne alldeles för länge, dock har Dannis varit här på besök och kaffepauser är alltid uppskattade, men nu ska jag byta om och sen cyklar jag till Farah och Micke för grillning. MUMS. Har gjort i ordning smarriga kycklingspett med paprika, lök och champinjoner. Farah står för sallad och coleslaw så det blir ju en fantastisk middag med trevligt sällskap. Killarna spelar match (håller tummarna för Härslöv och tredje vinsten!) så de ansluter också senare under kvällen.

Imorgon är det valborg, och fest! En fest jag ser väldigt mycket fram mot eftersom vi lyckats samla ihop de flesta av alla gamla goda vänner. Bowling och fest står alltså på schemat, men det är först imorgon. Trevlig fredagskväll!

Nytt till hemmet

Jag har länge letat efter ett växthus i lagom storlek som vi kan ha på balkongen och i helgen hittade vi det perfekta. Visst är det fint? Det kommer bli lite som ett växthus i växthus eftersom balkongen egentligen räcker gott och väl, men jag kunde inte låta bli. I veckan tänkte jag köra iväg och köpa några olika kryddor som jag tänkte kunde passa bra där inne. Basilika, oregano och lite annat kan nog bli bra.

Garderobsrensning

Jisses vad jag är nöjd med dagens aktivitet, det vill säga, precis som rubriken säger, garderobsrensning! Lyckades fylla två ikeakassar med kläder som jag körde till en sån där insamlingscontainer, två kassar med bara släng-direkt-kläder och detta resulterade i två extra hyllor i garderoben som numer alltså står tomma. Jag lyckades även rensa bland påslakan, lakan, örngott och sånt också så även där blev en hel låda tom. Jag är väldigt imponerad av mig själv, jag var på bästa möjliga rensningshumör. Efter städningen stack jag ner i stan och tog en välbehövlig smoothie i solen tillsammans med bästa Kajsa och Dannis. Perfekt avslutning på lovet, imorgon är det dags igen. Skolan väntar, bara tjugofyra dagar kvar!

Titta vad jag hittade i lådorna. Min favvotröja med mina favvopågar på! Hur söta?!
Den kommer aldrig någonsin att slängas, så givetvis vek jag den extra fint och placerade tillbaka den i lådan.

Njut av solen

Vädret är ju helt fantastiskt, därför sticker vi till mamma och pappa och grillar korv, mums!

Plugg?

Jag har väl egenligen inget speciellt att uppdatera om, jag är fortfarande superglad över våra biljetter till Timbuktu och Hoffmaestro den 13:e augusti. Det händer inte speciellt mycket annars, jag har lov och är ledig, dvs, jag njuter av ledigheten, träffar vänner, äter, sover, pluggar, solar och allt det där.
Skulle egentligen pluggat idag men jag har inte kommit dit än.. jag vaknade nyss på soffan med Stina på magen. Tydligen har jag slumrat till och nu är jag tröttare än vad jag var innan. Jag ska ta en panodil och en halstablett nu och försöka vinna kampen mot det halsont som jag känner av.

Solen skiner och biljetterna är bokade!

En dag som helt klart gått i solens tecken och det är riktigt skönt ute! På balkongen är det över 45 grader så där är nästan för varmt men öppnar man upp så fläktar det alldeles lagom. Jag har varit iväg och handlat nya blommor och planterat om de gamla, nu är balkongen också vårfin. Sen jag har dessutom bokat biljetter till Timbuktu & Hoffmaestro!! WOHO. Snacka om att vara ute i god tid men inte en chans att jag tänker missa den konserten. Picknick, sol, vänner, musik, det kan inte bli bättre! Nu ska jag börja göra mig iordning sen ska vi klappa händerna och heja på BoIS!


JAG ÄR ÖVERLYCKLIG

Det kommer bli så häftigt. Vilken perfekt kombination! Skriv in 13:e augusti i era kalendrar och kom till Citadellet.

Timbuktu & Hoffmaestro

Tisdag

Igår var det dags för superettan premiär. Matchen slutade 1-1, tur det med tanke på hur uselt spelet var stundvis. Nåja, vi får hoppas på vinst på måndag istället, den matchen sänds dessutom på tv4 Sport, perfekt! 
Vad annars? Det regnar ute och jag är smått rastlös. Jag har visserligen skrubbat och städat toaletten men nu har jag inget mer att göra...Dagen började dock på bästa möjliga sätt, nämligen med en stor och härlig frukost tillsammans med bästa Kajsa. Smoothie, bullar, pålägg, kaffe, ägg etc stod på bordet, hallelujah.

Man kanske skulle köra till hemmakväll, köpa godis och hyra några filmer?

Söndag

Jag har alldeles nyss kommit fram till att jag inte är någon höjdare på att putsa fönster. Dessutom har jag insett att det är skit tråkigt! Hur som helst så är jag äntligen färdig. Köket och sovrumsfönstret skiner och är fina men balkongen var ett jäkla projekt. Det ska också tilläggas att fönsterputsmedlet tog slut...suck. Nåja, det är renare än vad det var tidigare men det kunde varit bättre. Nu slappar jag i soffan en stund innan vi ska iväg och äta grillad fläskfilé hos Thomas och Ingrid, åh, smasken!

Uppsats inlämnad!

Uppsatsen är inlämnad och nu återstår bara en opponering innan jag håller en två veckor långt lov, helt jäkla underbart!
Vad annars...vår längsta skoldag blev plötsligt kort då fysen blev inställd. Med andra ord är jag redan hemma, har alldeles nyss ätit ett äpple och skål med yoghurt och müsli, slurp. Nu sitter jag och funderar på att ge mig ut på en löprunda som ersättning för dagens fyspass... Solen försvinner dock mer och mer men det är ju fortfarande rätt skönt ut. Nej så får det bli!

Söndag 3/4

Helgen är snart över men än har vi några timmar kvar av dagen. Fredagen spenderades hos mamma och pappa med god mat. Stina följde också med och hon verkar trivas bra hos mamma och pappa, bra att veta om man behöver kattvakt, hehe. Igår var det plugg för hela slanten. Har en akademisk uppsats som ska vara inlämnad senast ikväll 23.59. Jag blev dock färdig igår kväll och idag blir det bara korrekturläsning innan vi åker till Jonas kontor och skriver ut den färdiga uppsatsen, skönt! Underbart att vara färdig med den, nu blir det slappa och softa veckor, minst i tre veckor framöver, ingen är lyckligare än jag. Nu ska jag sätta fart här hemma, ska ner i stan om ca en timme, innan dess har jag lovat att köra Jonas till McDonalds så han kan få sina efterlängtade cheeseburgare.