Äh

Det där gick ju inte alls. Trots en bra uppvärmning med mat på Maddes, en varm choklad och trevlig sällskap så förlorade BoIS. Trots upphämtning från 0-2 till 2-2 så gick det inte hela vägen...nåja. Så kan det gå ibland. Nu är pluggpausen över och nu ska jag återgå till mitt te och boken 1984. Trevlig kväll.

Idag klappar vi händerna


Se där, dålig uppdatering, igen!
Plugget tar för tillfället otroligt mycket av min tid och egentligen jsitter jag vid datorn varje dag, men när plugget är färdigt så stänger jag helt enkelt ner dumburken. Jag har som vanlig massor med bilder från helgen och andra roliga saker men jag kommer inte loss! Jag lovar att bättra mig men inte idag. Nu är det plugg som gäller sen är det minsann dags för BoIS. En viktig match!
Jag har dessutom tippat (Jonas vet inte om det...) så håll tummarna för 3-1, 2-0, 2-1 och 1-1. Hej så länge!


Oj, oj, oj!


VILKEN SUPERROLIG DAG VI HAFT!
Jag är så nöjd med dagen och det har varit fantastiskt lärorikt. Jag har massa bilder på kameran men jag är osäker om vi får ägga ut dem eller inte. Vissa saker är lite hemliga och då kanske det inte är bra med bilder här som kan tas av vem som helst, men jag får kolla upp det! Nåja, tills jag får reda på hur det fungerar får jag återgå till pluggandet. Blev nyss klar med socialpsykologin så nu fortsätter jag vidare till antingen svenskan eller polisetiken. Jag pluggar en timme timme till sen håller jag minsann helg!

Prioritering


Jag har gjort en prioritering. Jag har massor med plugg som måste göras men samtidigt är jag ledig både onsdag och torsdag vilket betyder att jag hinner med mer plugg under dagen än vad jag hade gjort i vanliga fall. Därför har jag bestämt att jag cyklar till Kajsa ikväll för att avnjuta en muffins-och scones kväll där hemma, hur gott och mysigt låter inte det?! Jag har också lovat att ta med hasselnötskaffe(tack Lina för introduktionen av detta himmelsk goda kaffe!) så att jag kan fortsätta att sprida budskapet att det är fantastiskt gott.
Nu däremot ska jag läsa ytterligare något kapitel i boken samt laga mat till Jonas innan jag cyklar iväg. Tjoho!


HEJA COOP & PAPPA!


Han är minsann en spelkung! Läs;
Travvinst till Landskrona


Uppdatering?

Tjena hejsan!
Helgen har varit super, först en hejdundrans middag hos Lina i Malmö följt av en mysig övernattning och god frukost innan det var dags för fotboll och en mysig hemmakväll med Jonas.
Nu är det måndag igen och snart är den också över. Ännu ett fyspass är avklarat och det är lika kul varje gång! Nu missar vi dock onsdagens lektion då vi minsann har studiedag, likaså på torsdag. Alltså bara tre skoldagar den här veckan, tjoho. Hade varit skönt att bara lata sig och ta dagarna som de kommer men icke. Har två hemtentor inom de närmsta tre veckorna, tre böcker att läsa ut samt två inlämningsuppgifter så här gäller det att ligga i. Nog tjatat. Nu ska jag återgå till kvällskaffet och Biggest Loser Sverige innan jag kryper ner i sängen och fortsätter läsa på en av de tre böcker som ska vara färdiga.
                
                                                  tack för i fredags Lina hjärtat! ♥

Upp och hoppa!


Jag är uppe tidigt trots min sovmorgon, men de sänder ju direkt från Landskrona idag. Tv4s nyhetsmorgon sänds direkt från Kungsgatan, roligt!!
En annan rolig sak, det är fredag! Ikväll blir det minsann partaj och inte i stan som vanligt utan vi slår på stort och beger oss till Malmö. Det är fina Lina som bjuder in till fest, så runt halv åtta ska vi befinna oss på plats, sen blir det mat, vin och massa snack. Paulina är också hemma från Göteborg så det blir inte bättre.
Nu; kaffe och nyhetsmorgon, sen; skolan.

Släktträff 11/9 2010


En bra start

Snacka om effektiv dag. Föreläsningen i skolan var super intressant men tyvärr blev det kortare än planerat. Mannen fick ett samtal och var tvungen att bege sig ut i tjänst. Så kan det gå ibland. Däremot fick jag mer tid över och jag har hunnit med en massa saker. Har löst in min vinst, handlat, varit på banken, handlat två tröjor på Lindex och sen har jag *trumvirvel* varit ute och sprungit! Det var riktigt skönt idag och det märks att fysen i skolan har fått igång mitt flås, orkar mycket mer nu, härligt. Tiden är inte vad den ska, men jag är på gång och det känns bra. Nu har jag smaskig i mig lite yoghurt med müsli och två knäckemackor, nu fortsätter jag eftermiddagen med att läsa polisetik.

Voffsing

Just det!
Nu kom jag på en sak jag måste fixa till skolan imorgon. Frågor. Massor av frågor.
Vet ni varför?
Imorgon kommer det nämligen en hemlig (civilare som "egentligen" inte får avslöja sig) narkotikaspanare och hans hund till skolan och vi får fråga honom vad som helst och han ska försöka besvara det mesta. Om han får vill säga, vissa saker måste han avstå från att prata om men allt annat, tjoho!
Detta ska bli så häftigt!

Fantastisk känsla

Åhh, jag har en än så länge en super härlig kväll. Maten står och gottar till sig, jag har precis tagit en varm dusch, tänt ljus och hoppat ner i myskläderna. Nu ska jag bara ta det lugnt efter tre dagar med både psykiska och fysiska påfrestningar, massa med läxor, prov och fyslektioner, men nu äntligen får jag slappna av. Tänkte vänta in Jonas också så jag får lite sällskap till maten.
Jag stannade vid blomsteraffären på vägen hem och köpte nya fina vita rosor också, jag har fått dille på det, att ha fräscha och fina blommor i lägenheten, helst vita.


Dubbel vinst

Hejåhå, snart är tisdagen över. Vi hade vårt första prov idag, i samhäll och det gick faktiskt riktigt bra. Det är skönt att veta att inga betygs sätt utan man kämpar bara för ett samlat omdöme och då krävs inget super hårt plugg, skönt!
Nu har jag precis hoppat i mjukiskläderna efter att ha spenderat två timmarute på IP med pappa. Det blev ännu en BoIS vinst, med hela 3-0! Gissa vem som satte det resultatet på väg till matchen? Jo, jag! TJOHO! Ingen stor vinst men jag gick plus i alla fall. Nu ska jag läsa lite läxa innan det blir sängen om en stund, måste vara utvilad och redo inför fysen imorgon (som vår lärare säger ska bli den värsta hittils... puh!)

Heldag

Jag är helt slut!
Tidig morgon och en heldag i Vejbystrand med hela tjocka släkten. 12 timmar senare och jag är hemma igen. Dagen har varit riktigt rolig med allt från tipsrunda, lekar, tävling och massor av mat! Nu ska jag slänga mig i soffan en stund innan jag slänger mig vidare in i sovrummet och stänger mina blå. Jonas är iväg med killarna så vi får se när han kommer hem, blir nog svårt att vänta in honom, gäsparna är redan i full gång. Imorgon blir det i alla fall sovmorgon, love it!

Party

Tack för tipsen Linus! (din lilla jävel... haha)

Fredag, äntligen fredag! Idag står det tjejträff på schemat och jag har egentligen inte tid att sitta här. Ska duscha, hitta kläder, fixa håret OCH slänga ihop en sallad, allt detta innan klockan sex, men det löser vi. Optimism gott folk. Det ska i alla fall bli himla roligt och jag är något nervös över kvällen också, men det är bara roligt, haha. Kameran åker med i alla fall, det är en sak som är säker. Får ta det rätt lugnt ikväll, det väntar en tidig morgon imorgon då det är dags för släktträff i Vejbystrand. Kameran åker med då också. Roligt! Mamma och pappa kommer och hämtar mig runt nio, halv tio, ZzzZzzZzz. Nej, dags att sätta fart, trevlig fredagkväll!

Tulpan pins

Efter en varm och skön dusch sitter jag i soffan och skriver lite stödord inför vår debatt som ska äga rum imorgon. Vi har blivit indelade i fyra lika grupper, två "för" grupper och två "mot" grupper. Jag är i den ena "mot" gruppen och vi ska debattera om att utrota tulpanen. Vi har fått rätt enkla och roliga ämnen mest för att kunna spexa till det och redovisa det hela på ett enkelt sätt. I den andra gruppen handlar det om att vara för eller mot jultomten, haha. Nåja, min del handlar om att man utveckla en sorts tulpanmani som gör att man blir tokig och stirrig om man inte får tag på en bukett tulpaner samt att det kan bli beroendeframkallade. Sen har vi andra punkter så som att löken är giftig (faktiskt sant!), om den är planterad i en trädgård så snor den till största del allt vatten från andra blommor (också sant!) tulpanernas land är Holland och vad finns där mer i Holland, som för övrigt är lagligt? Jo droger... ett rätt dåligt argument men det ska vara kul också! Vi får se hur det går, håll tummarna. Nu har jag i alla fall gjort färdigt en del av mitt uppdrag, nämligen att göra pins till gruppens redovisning.
Om en och en halv timme kör jag och hämtar upp Kajsa på gymmet för att sen styra vidare mot Coop Forum, det är dags för veckohandling!


Snygga, eller hur?! ;)


1984:387

Bästa Amanda ringde och hjälpte mig, så nu äntligen har jag hittat polislagen efter ett jäkla bläddrande i lagboken. Den boken alltså.. cred till dig Mandy som orkar ha den "som bästa vän" i skolan, haha. Fy. Nåja, nu ska jag bläddra vidare och läsa igenom alla sidor så jag är redo när Skender från polisteamet kommer till skolan imorgon. Om ca en timme ger jag upp, då är det äntligen dags för säsongspremiären av Efterlyst (dock utan Leif GW Persson, b-u-h-u) följt av det skandalomtalande "Kungarna av Tylösand".

Min kväll

Okej, maten är i magen och jag känner mig något piggare. Nu har jag gjort i ordning allting och nu är det dags att läsa lite. Man får göra det bästa av situationen. En stor flaska med kallt vatten, mitt älskade duntäcke, lite choklad och fina vita rosor hjälper till att förbättra situationen.

I'm off

Kajsa hjärtat undrar varför jag inte skriver så ofta?
Det undrar faktiskt jag också, jag har egentligen inte massor att göra, men däremot massor att tänka på och det tar på energin. Jag har rätt softa dagar, inga jätte läxor eller så, men jag har för tillfället inte orken. Jag vill men kroppen och mina händer orkar inte skriva, haha. Så illa är det.
Jag har massor med bilder och annat skoj men jag orkar inte ens hämta sladden till kamera som ligger i låda ca två meter ifrån mig. Skolan har äcklig mat, jag har ätit och druckit dåligt, jag är vrålhungrig och jag är trött. Detta resulterar i en inte alls rolig och social Johanna men jag försöker. Maten står på spisen (korv stroganoff!!!) och jag bara sitter här. Jag ska alldeles strax resa mig upp igen men jag samlar kraft först. Sen ska jag bara hoppa ner i soffan, sätta igång tv:n och njuta av det underbara programmet "Halv åtta hos mig" följt av säsonspremiärer av "Biggest Loser Sverige". Varför gillar man egentligen att följa storväxta och feta (förlåt, överviktiga)människor gå ner i vikt? Jag vet inte men ikväll får det duga. Nåja, det blev ett inlägg, jag lovar att bättra mig. En annan sak, varför går inte gurka att skriva i t9? Bara en fundering.

Hahahahahaha, Kajsa, titta!


Bästa reklamen på tv just nu!


Röda faran är i fara

Aj, aj, aj!
Min röda lilla älskling mår inte bra. Vi har bogserat den från kasern och nu står den ensam på en bilverkstad och väntar på att bli undersökt, haha. Fan, när man väl är i behov av bilen så lägger den av, hur typiskt är inte det? Nåja, jag klarar mig, har fått låna Thomas och Ingrids bil och imorgon lånar jag mamma och pappas så denna veckan har löst sig i alla fall. Förhoppningsvis är den färdig imorgon till en rimlig kostnad, håll tummarna!

Annars då?
Skolan rullar på, är något besviken på informationen från lärarna och så men det kan väl alltid förbättras, vi ska säga till med hårdhandskarna på nästa klassråd. Utöver det och bilen så har veckan varit bra. Imorgon är det äntligen fredag och jag har faktiskt bjudit hem tjejerna i klassen på lite umgänge. Vi har ju lärt känna varandra men jag tänkte vi kan träffas utanför klassrummet också och så blir det alltså imorgon. Bra initiativ, eller hur? :) Blir lite av knytkalas, alla tar med sig något litet sen får vi se hur kvällen artar sig, roligt ska det bli i alla fall!
Nu ska jag faktiskt hoppa ner i pyjamasen och bara gosa ner mig i soffan. Jag har storstädat toaletten och Jonas håller på med garderoben, men nu orkar jag inte mer. Trevlig kväll!


Isabelle, Nicklas och Helena

Mathis, Mikael, Robert och Abbe

Sara den rara