9 dagar skolfritt

Åh ledighet!
Nu har jag äntligen lov. Började lovet tillsammans med Sara och Emily från klassen, vi åt tacos, snackade skit och sen körde vi till ishallen där Lejonet mötte Trelleborg. Jag hejade på båda lagen, men Trelleborg drog det längsta strået och vann rätt överlägset med 5-2.
Två avklarade tentor och en hel del inlämningar är klara och nu kan jag verkligen njuta av att vara ledig. Jag har en del saker som ska fixas, så som köpa målarfärg, måla dörrkarmen, städa och läsa ut två böcker som ska vara klara veckan efter lovet men än så länge känns det rätt lugnt. Jonas hittar säkert något mer jag kan fixa "när jag ändå bara går hemma" ;)
Nåja, idag är det lördag och jag har precis avnjutit en god frukost, senare i eftermiddag är det dags för innebandy, heja falcons!

SAY WHAT?!

Håll tummarna!
Big Brother är, enligt rykten, på väg tillbaka.
Kan det verkligen fungera en gång till?
Åh... Big Brother!!

Läsvärt

Jason "Timbuktu" Diakité --> Debattartikel i aftonbladet

Så mycket bättre - dagens tv tips :)

Efter ett spontan besök på Väla är vi nu hemma igen. Jonas fick med sig en superduper snygg klocka från Gant och jag en födelsedagspresent till bästa mammsen som fyller år på måndag men vi firar henne redan imorgon, då det blir middag hos mamma och pappa. Ikväll däremot blir det middag hos Thomas och Ingrid som kommit hem från Budapest. Det blir smörgåstårta för de andras del men kräsna jag ska köra och hämta kebab, haha. Mums!.
Ha en trevlig lördagkväll!

sex dagar sen sist

FÖRLÅT igen!
Jag har verkligen ingen stor blogg (haha NEEJ)men jag har faktiskt några tappra människor som faktiskt är här inne och då får jag faktiskt försöka skriva lite oftare. Skolan tar som sagt upp mesta av min tid men ibland sitter jag faktiskt här men jag orkar liksom inte skriva. Hur som helst, en snabb resumé om vad som hänt då?
Plugg, skolan, förkylning, besvikelse, tenta, självförsvar, stryptag, blåmärke, träningsvärk, fys, matlagning, flyttkartonger m.m. Det kan väl sammanfatta allting rätt så bra. Det där med stryptag var givetvis under strikta förhållande tillsammans med Ewa, en i vårt polisteam. Det var himla kul men dessvärre har jag inga bilder därifrån men jag lovar att bättra mig även gällande det. Nu däremot ska jag springa ner på gatan och hämta min läsk och mitt godis som jag beställt, snacka om service, hehe. Sen styr jag mot Emelie där det för andra fredagen i rad blir idolkväll med tjejerna. Puss&kram

En lördag utan vinst

Det gick inte vägen varken för BoIS eller Härslöv idag, men men. BoIS som fick allt serverat på silverfat tog inte chansen och då är man tyvärr inte bättre än så, nåja. Inte ens Manchester United vann sin match idag... helt enkelt en lördag helt utan vinster för mina favorit lag, så kan det gå. Nu ska jag fortsätta kvällen här hemma, Jonas är iväg på lagfest och därför är jag chef över fjärrkontrollen. Nu blir det Dansfeber, sen blir det Paradise Hotel, tjohoo!

FREDAG

Äntligen fredag! Det har varit en tuff vecka med läxor, tenta m.m men nu äntligen är det fredag. Nu sitter jag här med två knäckemackor och en kopp te och bara njuter av känslan att inte ha något att göra. Tentan är inskickad och det känns bra. Fick tillbaka den andra och jag klarade den, tjoohooo! Ingen omtenta här inte, grattis till mig, haha. Jonas slutar jobba klockan fyra, då ska jag vara redo för sen ska vi iväg till Väla och spendera kvällen där.

Hänger ni med?!

Vilket tempo allting går i, en tenta är avklarat och den andra ska vara inlämnad på fredag. Jag har suttit på biblioteket både igår och idag och nu känns det faktisk bra. Jag kunde komma hem (efter att ha hälsat på K), äta god mat, sitta ner och faktiskt ta lugnt. Ingen press och inga läxor eftersom jag hunnit göra allting på bibbland. Fan, alltså biblioteket är underskattat, det är skit bra! Man får super mycket gjort och man känner sig lite viktigare och lite duktigare. Nåja, nu ska jag fortsätta med min andra ensamma kväll här hemma. Jonas är iväg på utbildning och kvar är jag, haha. Nej, det är ok, men det är faktiskt lite tomt i sängen när man går och lägger sig. Jag får försöka koppla in mitt Nintendo 64 och spela tills jag somnar av trötthet.


Favorit


Klippan 1-3 oktober(del3)


Klippan 1-3 oktober(del2)


Klippan 1-3 oktober(del1)


Pssst!


Ikväll (om tolv minuter) klappar vi händerna för Landskrona BoIS!

Trött och kall

ZzZzZzz. Herregud vad trött jag är. La mig en stund i sängen innan och ögonen blev tyngre och tyngre men jag var tvungen att gå upp. Jag måste fixa det sista med tentan innan jag skickar in den, sen har jag samhällsläxa tills imorgon och sen är det dags för middag. Jonas ville bli överraskad så jag tänkte minsann slänga ihop pannkakor lagom tills han kommer hem. SEN, efter dessa nödvändiga saker ska jag ta en varm dusch (imorgon får vi äntligen värme i lägenheten igen!!) och sen krypa ner i sängen och sooooooova.

Just ja! Vi var ju i Klippan med klassen, vilken helg! Hade super trevlig men varav de få timmars sömn man fick så är jag alltså trött, som tidigare nämnt. Hur som helst, jag har bilder, och de kommer upp snart.

Läger

TJOHO!
Efter en dunder frukost tillsammans med Kajsa ska jag nu bege mig vidare ut med bilen. Dannis har hittat hem till Landskrona och eftersom jag är borta hela helgen måste jag iväg och träffa honom. Så det står först på listan, följt av en tur på Coop Forum eftersom jag måste handla mat till kvällen. Sen styr Röda Faran mot Klippan där vi ska läger med klassen (klassfest, klassträff ja..bestämt själv) Nej, jag börjar känna av stressen så jag sticker iväg nu. Jag är tillbaka på söndag! Trevlig helg!