Heja Beckham!!

Inget nytt gällande bilen.. Håller alla tummar och tår att den går att fixa för en hyfsat billig peng, men vågar inte hoppas för mycket..

Nåja, snart är torsdagen över. Vi har precis ätit pannkakor och herregud ad gott det är. Socker, glass, hallon, jordgubbssylt och grädde. Mhm, men det är tur man inte äter det så ofta, haha.
Imorgon är det fredag, redan! Halleda.. Var tar dagarna vägen? Det var ju helg precis. Vi har inget planerat imorgon mer än att hämta Rasmus och Johannas bil. De är snälla och lånar ut sin bil till oss när de är iväg, något vi uppskattar jättemycket! :)
På lördag är det förresten dags för dop! Gissa vem som är nervös? Jo jag. Jag går här hemma och läser psalmen lite då och då men jag börjar känna av nervositeten men det ska bli kul. Framförallt så är det en ära, och det väger över all nervositet! :) så hela lördagen är uppbokad, den dagen tillägnas min fina guddotter, Novalie :)

Förresten! Alla fotbollsspelare (och andra idrottare också för den delen!) borde göra som David Beckham. Han skrev på för Parit Saint-Germain idag och gick ut med meddelandet att han skänker hela sin lön till välgörenhet!
GO BECKHAM!


Lilla röda faran

Åh min lilla bil.. Den står där uppe på bärgningsbilen och ser ensam ut. Suck. Nu får vi hålla tummarna att den går att laga och inte kostar en hel förmögenhet.
Heja röda faran!


Grattis grattis frattis

28:e januari, en dag då två fin, fina vänner fyller år! Stort grattis på födelsedagen Oggi och Johanna!


"Karl Marx, kommunism, das kapitalet"

Tacka vet jag bra föreläsare!
Dagens föreläsning (fyra timmar om Karl Marx) var mer intressant än vad jag hade tänkt mig. Sen fick jag skjuts hem från Malmö av bästa Oggi, så dagen har varit bra! Till middag blev det en smarrig lasagne och eftersom det är lillördag så slog vi till med kladdkaka, glass och bär också.. mhm. Nu väntar alldeles strax sängen, tänkte pallra mig till gymmet imorgonbitti.. Jag får vända på mina rutinsaker nu när jag har eftermiddagspass i skolan :)


Tjing tjing!

Tenta 5/5, check!
Woho, det kändes minst sagt skönt. Nu kan jag fokusera på dopet utan att oroa mig för omtenta, och det är jag verkligen glad över.
Det blev en hyfsat kort dag i skolan, det var bara en kort introduktion av kursen och sen fick vi gå hem igen. Kursen verkar vara som jag ana...tråkig och den kommer kräva mycket engagemang av mig. Dels verkar den svår men också, enligt mig, ointressant, så jag har en tuff period framför mig. Men allt går om man vill!

Hej!

Hej!
jag lever men jag har helt glömt bort att skriva här...
helgen som gått har varit mysig men den lediga tiden man har tillsammans år alldeles för kort. Vi var iväg på Väla/Ikea i lördags och kom hem med en del nödvändiga saker. Jag hittade en topp som jag har tänkt ha på mig när det vankas dop, vilket är snart! Jag har läst min text ett antal gånger så den börjar kännas bra nu, men utantilll kommer jag inte klara, eller rättare sagt inte våga .. :)
 
Igår var en väldigt lugn dag, vi tog en promenad, handlade lunch och bara låg på soffan. Jag har känt mig hängig och ständigt trött i flera dagar och igår var det likadant. Idag (peppar, peppar!) känns det mycket bättre, så nu håller jag tummarna att det inte blir något skit av det.
Ikväll ska jag träffa Sandra, Linnea och Johanna över en bit mat och imorgon börjar nästa kurs... En kurs som verkar riktigt tråkig men jag får leta upp motivationen helt enkelt. Föreläsningstiderna är inte heller någon höjdare... 13.15-17.00 ... suck. 
 
Äsch, jag ska sluta klaga!
nu kryper jag upp i soffan och läser senaste numret av Sköna Hem! 

Vad händer idag?

Hm.. Idag är jag helt ledig! Det var ett tag sen, men det gör bara att man uppskattar det mer då det väl händer. Nästa kurs börjar på måndag, så jag tänkte passa på att ladda upp ordentligt och göra saker jag vill och tycker är skoj. Jag ska försöka fixa mina sista böcker till nästa kurs (ok, ett måste.. och inte så kul), leta doppresent och doputstyrsel, sy upp gardiner och lite annat smått och gott. Jag ska helt enkelt ta dagarna som de kommer!


Tenta och tulpaner

Hm tentan.. Är den ens värd att nämna? Det känns..äh jag vet inte. Jag får hålla tummarna och hoppas på det bästa. Jag är inte lika nöjd med tentan som jag var med redovisningen i måndags men ja.. Som vanligt belönar jag mig själv INNAN resultatet, därför har jag bokat in en massagetid på måndag. Så arbetar jag och jag gillar det, haha.

Något annat, mycket finare och roligare, är tulpaner. Det var egentligen tulpanens dag igår och Jonas glömde bort det, men vad gör det när han kom hem med en fin bukett efter jobbet idag? :) Jag fullkomligt älskar tulpaner och nu står årets första bukett på byrån i hallen, åh så fint!


Pirr i magen

Okej.. Frukosten är nere och duschen är avklarad. Nu sitter jag mest och gör ingenting.. Tycker inte om att skriva tenta på eftermiddagen , man bara går och väntar. Precis som när man ska flyga iväg på semester, man vill gärna ha ett morgonflyg och komma iväg liksom. Nåja. Nog om det.
Vår nästa kurs (som för övrigt verkar skittråkig...) börjar på måndag så efter 17.00 ikväll så har jag två lediga dagar. Jag tänkte komma ifatt Lars Keplers senaste bok, Sandmannen, fixa doppresent till finaste Novalie, städa, förhoppningsvis hämta röda faran från verkstaden, träna och lite annat smått och gott. Nu, lunch!


Hej och hå

Då var det dags. Idag är redovisning mellan 08.30-17.00... Blö. Nä ska inte vara sån, jag tycker det ska bli skönt att få det gjort. Nu har vi arbetat med detta sen i november så det blir skönt att slippa nu.. Håll tummarna att vi blir godkända!

Lunchlåda, choklad, kaffe och en extra macka är laddat i väskan och snart hoppar jag på tåget.


Nyår

 
Jag tänkte bjuda på lite bilder från nyår, vad sägs om det? Lägger bara ut de som jag vet att tjejerna godkänner, annars lär det bli en jäkla liv, haha. 


Gudmor!

Jag ska bli gudmor och det känns helt fantastiskt. Lilla Novalie ska bli min guddotter...så fint. Den 2:a februari håller jag henne och läser en dikt i kyrkan. Lite smått nervöst men det känns verkligen som en ära. Fina lilla Novalie. Hon var på besök hos oss igår förresten, ja hennes mamma och pappa också såklart. Vi käkade tacos och åt kladdkaka, mums.


En uppdatering?

Ohoj!

Helgen har varit helt fantastiskt. I fredags blev det en god middag tillsammans med fina vänner och i lördags firade jag och Jonas vår årsdag i Helsingborg. Middag på Oasen följt av bio. Mhm det var längesen jag åt så mycket men attans vad gott det är. Man sitter och pratar, äter, dricker gott och bara myser. Filmen, berättelsen om Pi, får helt klart godkänt av mig, Jonas tyckte den var sådär men den är helt klart sevärd!
Söndagen som var vår riktiga årsdag började med en smaskig sconesfrukost följt av mys och slapp här hemma. Vi tog det lugnt, städade, lagade mat och hade det bra.

Idag var det minst sagt tillbaka till verkligheten då det stod seminarie på schemat. 05.50 ringde klockan och en stund senare var jag på väg mot Malmö. Dagen gick bra men tröttheten har kommit ifatt nu, så nu tänkte jag hoppa ner i loppelådan :)


9 år av kärlek och lycka

Idag firar jag och Jonas 9 år tillsammans. 9 helt fantastiska år.
År som varit fyllda med upp och nedgångar.
Jag är så lycklig tillsammans med dig. Du är det bästa jag vet! ♥



Fastnat

Aj aj aj, detta är inte bra för min dagsplanering. Jag har länge velat se The 4400 men har inte lyckats följa serien när den gick på TV3 men nu.. idag så visas säsong 1 på TV11, fyra timmar av serien.. icke bra. Jag ska plugga, städa, rensa hela lägenheten samt plocka ner julsakerna. Containern som föreningen anordnar är på plats och vi ska ta tillfället i akt och slänga ALLT onödigt skit vi har här.. så jag har en del att gå igenom, korgar, hyllor, garderober, skafferi m.m.


Gott nytt år!

Godmorgon tänkte jag skriva men riktigt så är inte fallet. Jag ligger dock kvar i sängen, dricker coca cola och äter choklad... haha. Gårdagen var jättetrevlig och det innefattar hela dagen. Vi började tidigt med lite tävlingar tillsammans, spökboll, stafett och trampet. Killarna mot tjejerna, där vi tjejer fick se oss besegrade men vad gör det,, det är lika kul ändå, fast ok, det hade varit ÄNNU roligare om vi vunnit såklart. Därefter åkte vi hem, vilade och åt lite mat innan vi skulle träffas igen.

Väl hos Anna så hjälptes vi åt att fixa det sista med maten, drack fördrink och bara tog det lugnt. Maten var helt fantastisk och det var längesen jag åt så god mat(tack Adam!!).
Nä dagen och kvällen var super, fint sällskap, sånger, shorts, drinkar, champagne, pussar, kramar, charader och fina vänner! Tack alla inblandade :)

Nu blir det någon timme till i ryggläge innan jag tänkte ta tag i mig själv och slänga ihop lite mat till oss här hemma.
Bilder dyker upp här efter hand, har bara från mobilen än så länge, men där finns en hel del bilder på systemkameran!