Torsdagkväll

Trots min enorma trötthet så har jag fått en del gjort här hemma, köket är städat, från topp till tå. Jag har rensat i lådorna, slängt en hel del skit som bara legat och tagit plats, jag har dammat, skrubbat, sorterat tidningar och papper, sorterat in recept, diskat och dammsugat. Jag hann även med toaletten, skrubb, damma och torkat golvet. Nu, efter en god middag känns det riktigt härligt att slappa i soffan och snart lär sängen kalla, jag behöver komma ifatt några timmar i förlorad sömn.

Run this town


Jag är tom på ord. Fy fan vad grym konserten var igår. Två världsartister som minst sagt levererade. Mina öron mår sådär, det piper och jag har svårt att höra på höger öra (jag hoppas det släpper!??!), mina ögon svider när jag blinkar, jag gäspar stup i kvarten men det är okej, det är det värt.
Åh, jag är så nöjd att vi fick tag i biljetter till det här, en kväll jag sent kommer glömma!


Watch The Throne


Åh jisses, ikväll är det alltså dags. Det ska bli så jävla grymt. Vi snackar världsartister och jag ser verkligen fram mot konserten ikväll. Vi tar tåget direkt efter jobbet, äter en god middag på V.E.S.P.A innan vi kör vidare till Malmö Arena där Kayne West och Jay-Z väntar. Woop Woop!

Här kan ni läsa recensionen om gårdagens spelning i Globen, fyra +, inte illa!



(bilder från Aftonbladet)


Morgonjakt

Såhär nyfikna är dunbollarna på fåglarna utanför fönstret. Först var det bara Malte som gjorde ljud men igår kom det även ljud från lilla Nova.


Lars Winnerbäck, Timbuktu & Damn, Maskinen...



S!esta festivalen imponerar i år om ni frågar mig. Jag och Kajsa hittade en flyer igår på stan och blev förvånade över artistlistan. Där finns en hel del artister som jag mer än gärna åkt och lyssnat/tittat på, 31:e maj - 2:a juni... hm. Är det kanske något man bör fundera på? Hässleholm är inte så farligt långt, det kunde varit en mysig liten roadtrip.


Fast icke att glömma, IMORGON är det dags för JAY-Z & KAYNE WEEEEEEEEEEEEEEEST!


We are the winner, of Eurovision.

Förresten, hur grymt är det att Loreen och Sverige tog hem segern i Eurovisionfinalen? AS GRYMT! efter Nellies dop så cyklade vi till Rasmus och Johanna för att se finalen tillsammans. Johanna fixade flaggor till oss och kanske var det de som gjorde susen. Nu återstår det att se vilken stad som finalen kommer att läggas i,


Måndag

En helt ok måndag, jobbat, tränat och lagat en god tomat -och spenatlasagne, mums!
Nu slöar jag i soffan och tittar på det fantastiska programmet Sofias Änglar. Världen är allt annat än rättvis...


Morsdag

Idag är det mammas dag, fina lilla Mamma! Hon fick dock sin present redan i torsdags, en radio som hon önskat sig. Anledningen till att jag gav henne presenten i torsdags är att Mamma befinner sig på Mallorca i skrivande stund. Så idag har jag ätit en god och mysig lunch på Slottscafeet med pappa och farmor och nu ska vi strax gå och hämta våra cyklar innan det är dags för morsdag middag hos Rudolfssons. Härliga söndag!


Godnatt? Godmorgon?

Om klockan är rätt här på bloggen så kommer den visa ca 04.32 och det stämmer. Det är ljust ute, vi har dansat, sjungit till Loreen, umgåtts med fina vänner, ätit nattamat och promenerat hem, helt enkelt en lyckad kväll!

Oskar står för kvällens bekräftelse, nämligen det att han älskar nattamat!


Nellies Dop

Idag var det dags för lilla Nellies dop och äntligen fick jag ge vår present som jag pysslat med. Jag är faktiskt riktigt nöjd!


Ost och vinkväll är underskattat


Liverapport

Här sitter vi i solen på Aspavallen och njuter av Härslövs skönspel. 2-0 står det, i 32:a minuten. Olle har lovat mig uppdatering från BoIS matchen men BBK:s resultat har jag inte lyckats få rapport från...

Ikväll blir det ost och vinkväll hos Kajsa som är hemma i helgen, alltid lika mysigt!!


It is what it is













Födelsedagsfirande

Ikväll blev det en smarrig middag på Slottscafeet tillsammans med familjen Rudolfsson, svärfar Thomas fyller år, grattis!


Njuter


Sådär ja!


Äntligen!
Ett namn som drar folk, nämligen MASKINEN! Maskinen är klara för karnevalen och det är ju sjukt nice. Woho!
Läs på hd!


Psst! Om åtta dagar är jag, Jonas, Oskar och Sandra i Malmö för att se Kayne West och Jay-Z, det är också sjukt nice!

Grillmys


Det är något speciellt med helg


Härliga fredag! Även om man var ledig igår så är fredagen alltid speciell. Man vet att två dagars ledighet väntar, man kan koppla av, sova länge, äta gott och bara vara. Dessa två dagar är inte helt planerade än men det känns faktiskt helt ok. Jag har precis kommit hem från kvällens fotbollsmatch, nämligen mellan Borstahusen och Perstorp, vinst till Borstahusen och dessutom mål av Linus, heja heja! Nu blir det New Girl följt av veckans program av Uppdrag Granskning. Det verkar vara ett minst sagt omdiskuterat inslag och sånt är alltid intressant. Trevlig fredagkväll.

Bättre sent än aldrig (del1)


Onsdagsmys

Igår hade vi lite fina vänner över på vin, snacks och tilltugg. Vi spelade spel och hade det trevligt. Lill-lördag mys!


pssst!



... om exakt en månad fyller en viss person år, nämligen JAG! Woho så skoj!
Grattis på endast-en-månad-kvar-till-födelsedags-dagen, Johanna.


Jag är en gummibjörn


Har ni sett Preem reklamen som visas på tv nu? Det är en mamma som kör i en bil tillsammans med sina barn och bakgrunden hörs "jag är en gummibjörn". Reklamen visar en irriterad mamma som verkar hata låten (när det går på repeat...) Men alltså, den låten är ju fantastisk och vilken uppiggande låt!!
Jag tänker direkt på Jonas Arvidsson, vår typ av "musik", haha. 



"jag är en godisbjörn"


Paj är underskattat

Mhm kvällens middag blev en supersmarrig brie- och salamipaj med spenat. Slurp. Nu inväntar jag bara bästa Jonas sen blir det veckans program av Malmöpolisen.


Lets push things forward


How about today?


Måndag


Ny dag och ny vecka, dock bara fyra arbetsdagar, tjoho!

Var nyss inne på hd och läste det
här, det låter ju super. Jag tycker såna här "småsaker" gör så mycket och jag hoppas att isbanan kommer hålla och få människor till att använda den. Det är en rolig aktivitet och hur mysigt vore det inte att ha med prickigkorv mackor och varm choklad som man kan fika med mellan åkningen :)

Dunbollarna


Shopping!

Det blev en lång runda på Väla tillsammans med Olle och Sofie och det var längesen jag kom hem med så bra köp som jag gjorde idag. Fick fixat småsaker som jag behövde men även två superfina klänningar från Zara, en knallblå och en vit underbar med detaljer på ryggen. Kommer passa bra till dop, midsommar och andra tillfällen då man vill känna sig extra fin.

Nu är jag hemma igen efter att ha varit hos Gabby och Chrille (och Carl såklart!) i deras fin, fina hus. Jag hann aldrig hjälpa till med flytten men jag fick vara med ändå. Korvgrillning, snack och härlig sällskap är aldrig fel.
Vi funderar på att hålla oss vakna till 01.30 då matchen mellan Rangers och Washington börjar men det blir nog svårt... Jonas andetag låter tyngre och tyngre här sidan om i soffan. Hur som helst, HEJA WASHINGTON!


Gymmet kallar

Klockan är 08.32, det är dags för gym!


Klagomål och helg


"Men annars kändes det inte som ett derby, det var ju helt tyst där ute. Och den här arenan alltså… den är inte kul" -Ivo Vazgec.

Nä, matchen igår var ingen höjdare. BoIS skulle avgjort redan i första halvlek. Ängelholm hade ingenting och de få chanser som BoIS hade skulle varit mål. Nåja, bitter supporter men så är det, domaren dessutom... ingen kommentar. Fast jag kan inget annat än hålla med BoIS målvakts kommentar, arenan (?) är urusel och den sämsta jag varit på. Var finns planeringen och var finns platserna? Sittplats med tak? Jo visst, man tackar, de två översta raderna möjligtvis. Inga ordentliga toaletter, sämst placering av kiosker, biljettkontroll för att få sitta på sittplats?
Nä... det var ingen höjdare.

Äh!

Det är fredag, inte rätt dag att vara bitter på, det är ju snart helg!
Vi får hoppas på vinst ikväll istället, ikväll hejar vi nämligen fram Härslöv till vinst på Aspavallen.

Mys


Wiho!

Det är inte varje dag man åker i en glassbil. Nästan som en barndomsdröm, haha. Jag och pappa är på väg mot Ängelholm för att heja fram BoIS till vinst ikväll. Fast med den här bilen så tror de väl att vi hejar på Ängelholm...


Det gick...

...bättre än förväntat på löpningen igår. Efter nästan tre veckors uppehåll varav en vecka med förkylning så kändes löpningen mycket bättre än jag vågat hoppas på. Det lugnar mig lite, men bara lite, jag måste öka och minska tiden så efter jobbet blir det slingan! Vad annars? Torsdag idag, snart helg igen, underbart. Lutar åt killarnas hemmamatch imorgon och BBKs bortamatch på lördag, så det verkar bli en fotbollshelg, men det är inte fel.

En annan sak, KAJSA KOMMER HEM IDAG! ♥


Musik


2012-05-09

Det ska såklart stå ingefära, inte ungefär i inlägget under. Autostavning.

Jag mår bättre! Ännu ett framsteg. Det känns bra och ikväll står det därför träning på schemat. Har inte bestämt mig för vad, men något blir det. Tänkte även ta tag i städning samtidigt som jag fixar med kvällens middag, salami och briepaj! Slurp! Innan dess står det dock jobb på schemat och nu är vi mitt i sluttampen, det är deadline på fredag så innan dess ska alla papper vara insorterade, alla företag uppdaterade och andra korrekturen ska vara lästs. Mycket småsaker att fixa men tiden går fort! På återseende!

Tisdag

Det blev ännu ett bad ikväll. Nu har vi ätit kvällsmat i form av nybakt bröd och massa olika pålägg. Citronvatten med ungefär har även druckits, i mängder!
Det känns bättre men inte helt bra. Det blir vicks, tjock pyjamas och förhoppningsvis en bra nattsömn, sen hoppas jag vara pigg som en lärka imorgon bitti. Oavsett vad så blir det träning. Det är dags.


Huskurer


- pepparrot under ögonen och i pannan
- Rykande hett bad med jenkaluktande thaiolja
- starkt kryddad korvstroganoff
- te med citron, riven ingefära och honung (riktigt gott!)
- långtröja samt byxor att sova i
- ännu en kopp te innan läggdags
- näsdroppar
- rinexin
- näsdukar
- whiskey

Det känns bättre idag!

Bullar, bullar, bullar


Helgen

Jo, visst lever jag. Förkylningen har numera blivit en riktigt bra kompis som ständigt följer efter mig. Så trött på det nu! Däremot känns det faktiskt som det börjar lossna, lite, lite. Jag har absolut inte tid med det här. Därför blir det bad hemma hos Anne-lie och Niclas. Jag ska svettas ut skiten! Imorgon ska jag träna, så enkelt är det.

Helgen som varit har varit mysig men kanske lite för mycket aktiviteter om man ser till min förkylning. Sanningen är väl den att jag borde legat hemma och tagit det lugnt, istället har jag varit på fotboll, ätit pizza med vänner i Vadensjö, sovit alldeles för lite, varit på Curla, fest hos Farah & Micke i lördags och igår blev det bakning för hela slanten, cupcakes, citronbiscottis och kanelbullar följt av middag hos Mamma och Pappa.
När ska man lära sig?

Du är det bästa jag vet

En kärlek som aldrig rostar

Jag är så kär i dig och älskar dig av hela mitt hjärta






Inte ofta...

...men ibland är jag med och tävlar och idag är en sådan dag. Jennifer har en tävling där man kan vinna en tygkasse med valfri tryckt bokstav på och jag har (är) varit sugen på en sån här under en längre tid. Man vet aldrig, jag kanske vinner. Tävlingen finns här!

Åka nercabbat är ju skitkul!

Jonas erbjöd mig skjuts hem från BoIS igår (vinst!!!) och jag var inte sen att tacka ja. Nercabbat är ju kul och rätt nöjd känner man sig allt.


Thursday feelings


Goddag!

Redan torsdag och det känns ju faktiskt mer än lagom med tanke på att det innebär att helgen snart knackar på dörren. Helgen lär bjuda på en del festligheter så som bowling, vänner, fest, fotboll m.m så det är en helg att se fram mot. Först är det dock torsdag och idag är det hemmamatch för BoIS, och självklart ska jag dit. Funderar på ståplats med tanke på vädret men jag har än så länge inget sällskap så det lutar mot sittplats, där jag vet att jag har sällskap, hehe. Nåja, det blir bra vilket som. Jag har ju massor med bilder från Rom också, det kommer! Har fört över de på datorn men ja... de brukar stanna där rätt länge, så vi får se när de dyker upp.  Återkommer!

Värme!

Jisses, våren/sommaren är verkligen här. 43 grader på balkongen och nästan 25 ute i solen, då ska det även noteras att klockan passerat sju. Jag borde gå ut och gå men jag har valt att laga en god currygryta och vila ikväll istället. Jag har fortfarande lock för vänsterörat och min förkylning sitter kvar, så det var tungt på jobbet idag. Blir en varm dusch sen efter middagen följt av det senaste avsnittet av "malmöpolisen".


Picknick

Picknick, sol, lunch på Speakers, ledighet, kakor, grillning, kaffe, vänner och familj. En dag helt i mitt tycke!


Valborgsmiddag

Åh min mage är så nöjd! Två smarriga pajer följt av vit chokladmousse med bär, mmhm. Nu är det dags för fotboll, united mot city. Glory Glory Man
United!!!