Nya balkongmedlemmar

I lördags var mamma på växtloppis och fyndade. Jag bad, om hon hittade, att köpa solrosor till mig eftersom vi vill testa ha en på balkongen. Sagt och gjort, där stod en snäll dam som minsann sålde solrosor, amerikanska som tydligen ska blir stooooora. Hur stora återstår att se. Hon fick fyra st för 15:-, som hittat ju. Tyvärr har vi inte riktigt plats till alla fyra, så Ingrid får en, mamma en och troligtvis sätter vi en i kolonin också när vädret blivit lite bättre. För övrigt sitter jag här med plåster på fingret efter en mindre panikhändelse. Skar mig i fingret och blev alldeles yr och illamående, så pappa fick komma hit och säga att allt var bra. Jäklar, sånt är skrämmande, speciellt när man är ensam hemma. Nu är det bättre och jag har lugnat mig, nu väntar jag bara på Jonas så vi kan äta kvällsmat.


Mors dag present

Jag hann! Jag hann precis bli färdig med mammas mors dag present innan vi skulle iväg. Dock orkade jag inte leta efter en ram, så jag hoppas hon hittar en själv, hehe :)
                                

Mys söndag

Igår var en bra dag. Jonas klippte gräsmattan och jag satt och halvsov i en alldeles för skön solstol, följt av middag hos mamma och pappa, perfekt.


Upp och hoppa

GODMORGON!
Klockan visar 08.52 och jag är pigg som en lärka(?). Nej inte riktigt, men jag är uppe och igång. Idag ska vi köra till Svedala och Östra Grevie så vi är ute i god tid med tanke på att det väntar ett bord på Akropolis 17.00 tillsammans  med Thomas, Nisse, Linda och Ingrid, en perfekt lördag.

Vardagskarusellen

Dags för ännu en match ute på Aspvallen, men var är Nicklas? Min trogna supporter kollega har stuckit till Bulgarien..jäkla stil det där. Verkar som Ponte ska dit i alla fall om han får skjuts av mig vill säga, så helt ensam på läktaren blir jag nog inte. Dessutom kom ju solen tillbaka nu, helt perfekt, då slipper jag regnstället, tjoho. Nej, dags att köra och hålla händerna varma genom att heja på Jonas, Oggi och de andra, mest på Oggi eftersom han uppskattar det mest, hehe. Sen ikväll blir det bara mys och våfflor, mums!

KÄRLEK


                                                         ♥


...

men, varför är tiden helt fel på inlägget under? Märkligt. Nu är jag i alla fall hemkommen efter en super trevlig kväll med toppen sällskap. Nu blir det mysbyxor och Eurovision Song Contest, när Jonas ger med sig och stänger ner xbox:et vill säga..

Truly Madly Deeply

Oh hej, nu är jag redo. Har bytat om till jeans och en topp istället för tunika och strumpbyxor som jag hade innan. Vädret blir ju inte direkt bättre fram mot kvällen så det får som sagt bli jeans. Alldeles strax blir jag upphämtad av Mandy och sen kör vi till Helsingborg för att ha en trevlig kväll tillsammans med Olle och Sofie. God mat, god dricka och sådär, helt perfekt såhär en vanlig torsdag.

20 dagar kvar

Snart, snart, snart! Sen landar vi äntligen på Mallis och får koppla av och umgås med världens bästa syster, Tony och Luna.


"Linus är ett typexempel på en genuin BoIS-are"

 Älskar att busa och överraska folk. Mitt "offer" i morse var bästa Tulle. Eftersom vi stack ner i stan igår och mötte upp Emelie för en dricka på Speakers så fick hon aldrig med sina några kakor/bakelser hem och så ska det inte vara! Därför cyklade jag lite tidigare imorse och sprang upp för hennes maffiga och jobbiga trappor, ställde en burk med en lapp "Godmorgon, hoppas du är pigg och vaken. Här får du några smaskiga bakelser. Ha en toppen dag kusin vitamin♥" Något i den stilen. Eftersom hon börjar 08.30, bör hon snart öppna dörren och förhoppningsvis bli glad över min lilla överraskning. Jag har verkligen världens bästa kusiner! Stolt blir man också, och glad och varm i själen när man hittar en fin och bra text, som här, heja Linus.


Kaka

Åh, det luktar underbart i hela lägenheten. Jag har sällskap av Tulle här hemma eftersom Jonas är iväg och tränar. I ugnen står en kaka (vilken är hemlig eftersom världens bästa mamma ska få den på söndag) och alldeles strax är den klar och det luktar fantastisk ljuvligt! Får provsmaka den senare!

Maj 26, 2010

Löning igår, tjoohoo. Lika bra att fixa med alla räkningar direkt så man slipper plågas med dem, när de sen är betalda måste jag spara det mesta. (måste spara, måste spara, måste spara!) Det är mycket som händer kommande tiden och då är det aldrig fel med lite sparade pengar, först och främst blir det ju Mallorca och något senare får vi se om jag behöver alla sparpengar jag kan skramla ihop och försöka leva på, men det är en annan historia. Carpe Diem som man säger. Annars är det onsdag och jag är än så länge något piggare än igår.
Nu kickar vi igång dagen med två stora koppar kaffe!

                                                                     Grattis på födelsedagen Farfar


Att längta

Okej, några minuter till sen stänger jag ner datorn och beger mig hemåt. Ska köra hem och hämta min regnjacka då vädret för tillfället inte är något att lita på, sen sticker jag iväg och möter upp farmor och sen är det dags för veckans tipsrunda. Därefter sticker jag till gymmet och kör ett styrkepass och SEN, ska jag hem och äta gott och slänga mig på soffan, något jag längtat efter hela dagen. Är konstant trött, varför? Sover bra och äter bra, men är så otroligt trött hela tiden. Jag har i alla fall mycket att se fram mot den kommande tiden så jag hoppas det hjälper. Längtar till helgen, längtar till måndag, längtar till tisdag, längtar till nästa fredag osv, osv.

Årets första grillning



Alldeles lagom

Jonas är iväg och tränar och under tiden har jag hunnit göra lite egna träningsövningar här hemma eftersom jag inte orkade sticka till gymmet i regnet, sen har jag fått målat lite på min nya tavla och nu har jag precis duschat och sedan slängt in mackor i ugnen. Mhmmm, varma mackor är sååå mumsigt. Nu sitter jag och kollar på dokumentären "Candrah och döden" som visas på tv4, sen kommer Jonas hem lagom till CSI.


Skrämmande rätt

       

Pocketogram

Gäääääääääsp!
Jag har inte fått en tillräcklig dos av sömn i helgen vilket resulterar i att jag är super trött idag. Helgen har varit toppen, grillning, dricka, vänner, fotboll, fika och som sagt, alldeles för lite sömn, men vad gör det, kul har det varit! Nu har jag precis beställt en bok genom ett pocketogram som jag fick av Jonas imorse. Hoppas boken kommer snart, för jag har helt slut på böcker att läsa. Godmorgon!


Fredagsaktivitet och fredagskänsla

Dags för kvällsaktivitet. Blir alldeles strax upphämtad av Nicklas och Ponte och sen kör vi vidare mot Örenäs Slott och känner in lite bal feeling, sen klockan 19.00 är det dags för fotboll. Idag blir det dock inte BoIS, som också spelar, utan istället Härslöv. Känns som de behöver lite mer stöd på Aspavallen än på IP. Hoppas på att få live uppdatering från Olle som vanligt, det kan han vara skyldig mig med tanke på att han har fått dagens BoIS biljetter av mig ;) Sen ikväll hoppas jag på att få träffa Ullis som är hemma för fys test. Vi tänkte bege oss ner på Speakers där Emelie jobbar ikväll och därmed får jag träffa henne också, kan inte bli mer än perfekt! Off we go. 

Bonkers


Blev förtjust i den här låten som fanns på Jonas skiva som spelades flitigt på väg till Tyskland. I like it.

Hahah sånt här är kul

"Vem är linslusen?"
Aftonbladet skriver om en man som syns tydligt på en massa bilder från olika tillställningar i London.
Haha, det är ju dö kul. Vilken rolig man, men undrar om han gör det för att vara rolig eller om det bara är en slump? Fast en väldigt märklig slump i så fall, nej det måste vara något han planerar, men vart vill han komma?
                           
                          
                                         (bilder från Aftonbladet)

Rullar fram

Äntligen! Idag ska jag och Jonas gå och titta på en ny cykel till mig. Har dragit ut på det ända sedan förra sommaren då min cykel blev stulen, så det är verkligen på tiden. Dock känns det sådär, trots försäkringspengar, att slänga ut mycket pengar innan vår resa samt att de kan behövas till annat i framtiden om mina planer och idéer går som de ska, men jag antar det är ett problem man får handskas med då. Leva i nuet är viktigt sak man inte får glömma. Sen vill jag ha en ny kamera också, haha, varför vill man ha så mycket saker när man egentligen behöver spara? Typiskt. Får se hur allting artar sig, en ny cykel är ett måste!

Nyfiken i en strut


Om det är någon mer än jag själv som är galet nyfiken på hur rättegången gällande Ingers död och mot den misstänkte 23-åringen går så kan ni följa den här, det är löpande uppdatering på båda sidorna;

-
Aftonbladet
- Hd.se

19 maj 2010

Fick bli en härlig stund i solen på lunchen idag, det gäller att passa på nu, så ut och samla på er D-vitamin! Ska man skriva "D" med stora bokstav förresten? Eller skriver man d-vitamin? D-vitamin, d-vitamin? Äh strunt samma. Nu har jag nästan precis kommit hem från Kvantum och ÖB, där jag för övrigt också träffade Anna baby. Märkligt sånt, vi har svårt att hitta tid att träffas men så gör man det ändå, fast på ÖB istället för hemma hos någon, haha. Nu har jag slängt ihop en alldeles förträffligt god pastagratäng som står och gosar ihop sig i ugnen. Jonas är iväg och tränar, så jag får äta med tv:n och Arga Snickaren som sällskap.

Den tål att upprepas, bäst just nu!


goodnight and sleep tight

Jaha, så är snart tisdagen också över, jäklar vad dagarna bara flyger iväg. Hjärnan är helt förvirrad med tanke på vädret, och det känns verkligen inte som vi är i på väg in i slutet av maj. Nu börjar vädret i alla fall ordna upp sig lite, men blåsten är kvar, men jag antar att man inte kan få allt.
Efter veckans tipsrunda har jag minsann gjort egen pizzasallad som blev fantastisk god, något pepprig men annars så, samt lagat en enkel kvällsmiddag i form av ägg och kaviar mackor, mums. Nu tänkte jag hoppa i pyjamasen och slänga mig på soffan med en bok och en kopp te, precis sådär lagom avslappnat inför den underbara nattsömnen.


Snål?

Mycket nöjd med träningen igår, det var riktigt skönt efter mitt alldeles för långa upphåll, men nu så, fit for fight igen. Blev dessvärre ingen träff med Emelie igår heller, och idag jobbar hon så nu blir det sådär svårt att hitta tid igen, typiskt. Hann fixa färdigt med Dannis tavla igår i alla fall, nu är den näääästan färdig, bara en ram som ska fixas, sen är den 100% klar och redo att ges bort. Har två veckor på mig, så det ska väl inte vara några problem.

En annan sak, HUR störigt är det när man köpt något och dagarna efteråt så säljs saken billigare? Jo, det är mega störigt och det hände mig för ett par dagar sedan. Var på Väla i fredags och hittade en fin bikini, 99:-, perfekt! Idag går jag in för att kolla runt lite på H&M och vad ser jag? Jo, "min" bikini till ett billigare pris, suck. 
      


Alors on Dance


Brallan var så stolt när han trodde han hittat årets midsommar/sommar låt, men blev rätt besviken när b la Malin sa hon hade hört den långt tidigare och att han inte var först med den, haha. Den spelades i alla fall väldigt flitigt i lördags.

Maj 17, 2010

Tillbaka från långledigheten och man kan inte låta bli att längta efter semester ännu mer nu. Idag är det en månad tills vi lyfter från Kastrup för att landa på Mallorca några timmar senare. Åh, det kan inte sägas för många gånger, men det ska bli så satans skönt!
Nåja, åter till verkligheten. Det är galet lugnt här på kontoret eftersom boken är på tryckeriet och någon större action är här inte. Tänkte försöka ta tag i träningen en runda igen efter alldels för många veckor på latsidan, men jag känner ett litet sug så då är det bäst att passa på. Ska försöka träffa Emelie också, vilket var alldeles för längesen, och jag vet minsann att hon är ledig både idag och imorgon, så hon ska inte få komma undan!


Överraskning av världens bästa Jonas


Haha, älska Olles live uppdateringar

16.35;
Max Mölder skadad och in med Linus Olsson. Han hann vara med tio minuter så fick han gult kort
Annars 0-0

16.41;
BoIS fck ett bortdömt mål men jag fattar inte varför

17.04;
Andra halvlek igång, BoIS inleder med friläge men Fredik Olsson bränner som vanligt

17.20;
Robert Kalsson räddar på mållinjen efter en vass nick från Äff, fortsatt 0-0 men en betydligt bättre match

Jag;
Haha, Peter Karlsson menar du?

17.21;
Ja, just det :)

17.22;
Ännu en bra räddning av pidde när Äff avlossar ett tungt skott

17.25;
0-1 HEJA BOIS

17.26;
Målskytt Morten Nielsen

17.50;
0-1, Slut

Tyskland i bilder och film


(jocke var också med)
 

ZzZZZzzzZZz

Nyss hemkomna från en heldag i Danmark/Tyskland. Något fattigare gällande pengar, men rikare gällande sprit i "barskåpet", haha. Nu blir det en kort vilopaus innan jag sätter igång med kvällsmaten som får bli köttgryta kvällen till ära. Imorgon blir det en kort sovmorgon innan jag tänkte träna en runda, äta lång frukost, hälsa på Kajsa på 261 och sen bege mig till Väla. Allt på egen hand, en s.k egendag, vilket i mina öron låter helt perfekt!


feeling the fall

Okej, vad är det som händer? Moder Natur måste vara rejält förbannad på någon för detta vädret är inte okej. Jag brukar inte bry mig men nu börjar det faktiskt bli löjligt. När ska det riktigt maj vädret komma? Det känns verkligen som vi har hoppat över maj, juni, juli och augusti och hoppat direkt till en september. Imorse var det ruggigt, inte ens dubbelsiffrig temperatur, regn och blåst, och det känns allmänt segt faktiskt. Det som är positivt idag är att var det sista arbetsdagen för denna vecka, nu väntar långledigt och det ska bli SÅ skönt. Ikväll blir det lugnt med pannkakslagning och lite egentid då Jonas är iväg och spelar match i Eslöv. Just nu sitter jag i soffan med ett antal tända ljus och även elementen är igång, för första gången på väldigt länge. Mina fingrar fryser! Jonas kommer hem runt 22 och då tänkte jag ha lite pannkakor färdiga till honom, sen blir det tidigt i säng eftersom det blir en tidigt morgon imorgon. Tyskland står nämligen på schemat. Picknick med pannkakor, kaffe på termos, vänner, en bil och roadtrip.

Ny favorit


Det är min & Lotta på Bråkmakargatans dag idag

Kvinnonamnet Lotta är en kortform av det franska namnet Charlotta som är bildat av mansnamnet Charlot som betyder "lille Charles".
Namnet Lotta betyder "Fri Kvinna"
Namnsdag: 12 maj.

Jag fick en blomma av Mona här på kontoret, fin va?
      


Se där, vårt hejande hjälpte, 2-1 till BoIS

Mhhhm, jordgubbar kan verkligen vara något av det bästa som finns. Fick en stor låda med härligt goda jordgubbar av mamma som en tidig namnsdag present idag på lunchen. Jordgubbar och två fina plastmuggar. Jag klagade nämligen i lördags när jag skulle ha med varm choklad till Härslöv att jag inte hade några plastmuggar, men nu så. Turkosa och fina. Tror bestämt att de får följa med i picknick packningen på torsdag, då drar vi nämligen till Tyskland! Tjoho!
Tack världens bästa mamma och pappa♥

Stolt kusin

Dags för ännu en match ute på Landskrona IP och vem pryder affischen om inte Linus? :) Lika roligt varje gång jag går förbi en affisch och ser honom där, häftigt. Nu har jag precis avklarat veckans tipsrunda tillsammans med farmor och de andra, roliga frågor idag! Nu är det dags att byta om innan jag traskar ut till matchen och möter upp pappa, ska heja som vanligt, men det har inte riktigt räckt de andra matcherna så jag får heja lite extra. Får ta hjälp av Olle som också följer med idag :)


Hahah, hur söt?


Smyckesparty

Woho! Jag har fått en inbjudan till ett smyckeparty som äger rum ikväll. Dag & Natt heter det, och det lilla jag har sett gällande smyckena än så länge så ser det ut att vara super fina saker. Nu sitter jag här och funderar hur jag ska hinna gå på det, för jag vill verkligen titta vad som erbjuds, men samtidigt är det BoIS en halvtimme senare och som den fantast man är, hm.. Kanske om jag går dit lite tidigare och tittar snabbt och sen cyklar direkt därifrån ut på matchen? Det skulle funka, men bli väldigt stressigt med tanke på att det är tipsrunda idag också. Åh.


MINA cupcakes ;)


monday morning


sunday

Ahhh, min mage är full och jag är egentligen alldeles för mätt, men ändå är jag sugen på en cupcake som jag vet står i kylen. Idag har det nämligen stått muffinsbak tillsammans med Amanda på schemat, både cupcakes och matmuffins, så både frysen och kylen är full med muffins. Underbart. Nu sitter jag och Jonas här i soffan och är allmänt sega och trötta, blev en sen kväll/natt igår efter en super trevlig kväll ute i Hofterup. Blev en massa spelande och drickande (inte jag, jag körde) som ledde till massor av roliga bilder och filmer, men frågan är om de borde censureras från bloggen? hahah. Får fråga de som inblandade, och jag vet ni läser, så let me know. Jag vill gärna vara på den säkra sidan. Nej, dags att stänga ner här, blir en tidig kväll och mysig film där vi tänkte se Monsters Inc eftersom det inte blivit av tidigare.

gamla favoriter

Man blir verkligen på bra (bättre) humör av musik. Jag har lyssnat på de nedan här och hur bra är de? Super bra!
Nu beger vi oss ut till Hofterup för lite socialt umgänge. Trevlig kväll.



Det finns inget dåligt väder?!

Jag sitter här och funderar om jag ska bege mig ut till Härslöv och trotsa det fruktansvärda vädret och heja fram Härslöv till deras, förhoppningsvis första vinst. Känns som jag sviker Nicklas, min trogna supporter kollega om jag inte infinner mig på Aspavallen kl 13.00. Kanske med en termos varm choklad och lager på lager under regnstället? Det skulle funka..


ZzzzZZZzZzzz

Jag sitter här i mörkret med endast några ljus tända samt ljuset från tv:n. Jonas är hos Jonas och spelar fifa så jag har tagit tillfället i akt och målat lite på min nya "tavla" men nu börjar ögonen säga mot. Jag blinkar mer och mer samtidigt som gäsparna avlöser varandra. Funderar på att krypa ner i sängen och titta på filmen Chaos som börjar på sexan just i denna stund. Den kan kanske vara sevärd, i några minuter vill säga, sen har jag nog somnat :) Godnatt.

Ge mig!

Jisses, vad händer med Marabou? Det dyker upp nya smaker hela tiden. Jag som, rätt nyligen, totalt fastnat för Marabou Nonstop får nu mycket att tänka på. Jag är ett stort fan av nästan all choklad (förutom frukt&mandel, örrk, man ska inte blanda nyttigt med onyttigt=dålig kombo) och jag är riktigt nyfiken på två av de nya smakerna. Marabou Polka, Marabou Kokos,  men inte Marabou Passion (nej, ännu en gång, blanda inte nyttigt med onyttigt) Om polkan smakar som marianne godis så är jag fast, smakar kokosen som bounty är jag också fast. Mhmmm Marabou!

Update;
Hehe, snart är det dags. Detta får bli min och Jonas färdkost under bilturen till Ekeby och Helsingborg, där vi tänkte spendera första delen av kvällen. Ekeby Möbelaffär och Väla, samt lite god kvällsmat någonstans.




7 maj 2010

Här har ni den nya yoga fantasten! Till en början var jag väldigt skeptisk men desto längre in i passet vi kom så kände jag mig bättre och bättre och kunde faktiskt koncentrera mig ordenligt. I början när man satt skräddare (lotus?!) och mötte pekfingret med tummen kändes det väldigt löjligt och det hela förvärrades när ledaren klingade i två ljusa klockor som skulle vara lugnande, men jag skärpte mig och sen var det riktigt, riktigt skönt. En del rätt tuffa övningar som nog kommer ta tid att lära sig men jag försökte mig på allt och det känns bra. Än så länge har jag ingen träningsvärk men känner jag mig själv rätt brukar det dyka upp två dagar efter, så imorgon blir en spännanade dag.
Nu startar vi fredagen med dagens andra kopp kaffe och lite mail.


Yoga

Nu blir det lunch hos världens bästa farmor följt av några timmars jobb innan det är dags för -trumvirvel-yoga! Hahahah. Jag tillåter er att skratta. Jisses, det kan verkligen gå hur som helst. Ska träffa Linda halv sju och sen beger vi oss mot lokalen där yogan ska äga rum. Jag är för att vara ärlig skit nervös. Jag, på yoga? Vilken syn.

Friendship

Än så länge sittter jag här och är nöjd med mitt hår. Blev ett fräsch lyft så det känns faktiskt som det kan bli bra även längre fram, annars har god mat och härlig sällskap i form av favorit Olle präglat kvällen. BoIS spelade bara med 1-1 så vårt hejande från soffan hjälpte inte hela vägen fram. Nu har Jonas trillat in genom dörren efter sin träning så nu tänkte jag hålla honom sällskap när han ska äta kvällsmat sen blir det mys innan sängen kallar.

5 april 2010

Onsdag, mitten av veckan, lill lördagen är här och det är ju toppen. Dagarna flyger förbi och snart är det helg igen. Dessutom är det bara sju dagar kvar tills vi håller långhelg och njuter till fullo. Dessutom öppnar det nya bageriet precis utanför vår dörr (och sovrumsfönster) nästa lördag och gissa vem som ska stå där då och köpa danska wienerbröd? Mhhhhm!
Hur som helst, idag är det onsdag och det är ingen vanlig onsdag. Jag får minsann fint besök av självaste Herr Olle Gustafsson "ända" från Helsingborg. Jag ska först till frisören (håll tummarna) innan Olle hämtar upp mig för att sen köra och hämta thaimat innan vi bänkar oss framför tv:n och hejar fram BoIS till vinst mot Örgryte, heja BoIS!


Jag har ett helt okej sällskap en grå eftermiddag som detta.
Elefanten, kaffet och jag!

LANDSKRONA PROPAGANDA




Ny dag, nya tag?

Ja, så hette det igår. Istället sitter jag här med nykokt kaffe och två vaniljdrömmar, och ordet tränings känns väldigt långt bort just nu. Kakorna får mig att minnas tillbaka på Mormors underbart goda drömmar. Mums. 
Jag kände att jag behövde en sockerkick efter maten så man tager vad man haver. Tisdag idag och än så länge ser det ut att vara en helt ok tisdag. Skippar tipsrundan idag då jag och Jonas först ska veckohandla och sen ska jag vidare och träffa upp mamma och pappa för att hälsa på morfar ♥

I wouldn't know where to go
Or know, what to do
Don't have to say it
Cause we both know it's true
I wouldn't have nothin if I didn't have you


3 maj 2010

Hej å hå, jobba på. Det är precis vad jag har gjort idag. Har suttit i receptionen och varit trevlig mot alla besök som traskat in och ut genom dörren på jobbet. Lite omväxling är med andra ord aldrig fel. På lunchen var jag på jakt efter kuvert som man kan skicka utrikes men fick gå tomhänt tillbaka, nästan i alla fall. Jag hittade inga kuvert, men jag fick bokat en tid för färgning och klippning. Blir på ett nytt ställe, så nu får jag se vad de kan erbjuda och om de kan få mitt hår som jag vill. Nu tänkte jag egentligen vara flitig och bege mig och träna men efter ett dystert besked så struntar jag faktiskt i det idag. Ny dag, nya tag säger vi angående imorgon istället. Nu blir det pyttipanna med rödbetor.

Jag saknar er


     

balkongfix

Efter en härlig sovmorgon och en god frukost kom mamma och hämtade upp mig och sn styrde vi bilen mot Tullstorp. Fick inhandlat en del blommor och nu ser balkongen mycket fräschare ut. Köpte lite blandade blommor, men de viktigaste är jordgubbsplantorna. Jag hoppas kunna skörda många goda gubbar därifrån, hehe. Nu blir det en snabb dusch innan vi hoppar vi cyklarna och beger oss hem till Thomas och Ingrid för en traditionell söndagmiddag.
före:

efter:

Lördagsmys

Åh, det luktar fantastiskt gott från balkongen, Jonas står och grillar en härlig köttbit och i ugnen står en plåt med rösti. Till detta bearnaiesås, både chili och vanlig, samt sallad. Mhmmmmm, helt underbart. Annars blir det en lugn kväll tillsammans med Jonas. Vi tänkte slå igång en film sen och blir det som jag vill blir det Monsters Inc. En myslördag helt i min smak.

off we go

Efter en härlig kväll med ett härligt sällskap har vi nu vaknat till liv och det är alldeles snart är det dags för frukost. Sen får vi se vad som händer, hade behövt träna men i detta nu är det inget som lockar. Kl 14 spelar Borstahusen så en promenad dit hade nog blivit lagom, men vi får se, tar dagen som den kommer. Under tiden lyssnar jag på lite härlig musik, överst på favoritlistan just nu står Swedish House Mafia - One