Spana in den här helgen

Jag frisknade till i lagom tid och vilken tur, vi hade nämligen planerat en tripp till Köpenhamn och övernattning och så blev det! Vädret var på vår sida, visst solen kunde visat sig lite mer, men vi hade en härlig dag med skratt, god lunch, öl och shopping. Kvällen avslutades med hämtmat och övernattning, man får plats förvånansvärt många i ett vardagsrum. Se bara så mysigt! Luftmadrasser all over the place :)Perfekt fredagkväll

Tenta skriven och godkänd! firar med fredag tillsammans med kusiner, helt perfekt!

Det bästa idagFörsöker proppa i mig c-vitamin och piggna till. Känner ingen direkt förbättring idag men imorgon hoppas jag det känns lite bättre :) 
Malte är såklart också här, han är verkligen det bästa sällskapet när man ligger nerbäddad och är sjuk. Jag tror han känner av att jag inte mår riktigt bra, och då vill han vara extra nära, lilla lurvboll. Nova är också här i närheten men hon håller sig på avstånd. 

Käftsmäll

Sådär...då var det min tur. Jag klarade dagen i skolan och några timmar på jobb men nu ligger jag nerbäddad och tycker synd om mig själv. Kroppen ömmar, huvudet dunkar och frossan kommer och går...blä! 
Har som tur är sällskap av en mysig lurvboll sidan om. Fina lille Malte :)

Varje millimeter räknas!


Vinnarskallar är vi nog allihopa, så resultatet i form av 1-1 i matcher var nog det absolut bästa resultatet för samtliga inblandade :)

Kan verkligen rekommendera Tusen & Två och Boulebaren i Malmö. Vi har haft en grym kväll med skratt, god mat och fina vänner! :) 

Äntligen fredag

Den här veckan har varit upp och ner, först ett tråkigt skolbesked och sen en sjuhelsikes vecka med inlämningar, grupparbeten och annat plugg. Nu är det en vecka kvar av kursen och jag hoppas att den sista tiden resulterar i enbart godkända inlämningar och tentor... 

Oavsett vad så ska jag koppla och njuta ikväll! Ikväll ska vi nämligen till Malmö för att träffa Lina och Fischer, vi ska äta god mat och sen klockan nio har vi bokat boule :) det ska bli roligt och inte minst sagt en upplevelse, att spela boule sådär en fredagkväll. 

Men först ska jag lyssna färdigt på dagens föreläsning och plugga lite till, men sen, då knackar fredagskvällen på dörren och jag tar en paus från skolan. Spana in brödet!

Jag lyckades , igen! Fast denna gången blev det ännu bättre. Luftigt, saftigt och alldeles underbart gott. 
Torsdag

Idag är det en trött tjej som skriver... En dag som varit kombinerad med både examinerade uppgifter i skolan följt av jobb. Jonas ligger hemma och nerbäddad och jag börjar tänka om någon basilusk är på väg mot mig eftersom jag känner mig väldigt trött och...bara allmänt trött. Vi får väl se. Oavsett så hjälper det inte att grubbla och gnälla så jag försöker tänka positivt. Solen skiner och jag åt min lunch utomhus, med solglasögon på näsan och uppknäppt jacka. Och ikväll blir det spagetti och köttfärssås, hallelujah!


Pluggdags i Lund
18-års firande

Middag på speakers tillsammans med kusiner och kusinbarn. Fantastiskt mysigt och god mat :)Med solen i ögonen och i väntan på...

min tredje och sista HPV spruta. 
Vilket väder alltså...jackan behöver inte vara knäppt och solen värmer på riktigt. 

Såhär kan man ha det
Efter ett intensivt spinningpass styrde jag röda faran mot vadensjö för en kväll med goda mackor, varm choklad och massa snack! Mer än så behövs inte :)

Brunch...denna fantastiska sak

Dagen började med en grym brunch på Erikstorp tillsammans med Kajsa, Anna, Mange och André. Ett par timmar senare gick vi därifrån, mätta och belåtna. 


I bilen väntade ombyte, regnkläder, gummistövlar, mössa, vantar och paraply, det stod nämligen fotboll på schemat och vädret...ja, bestämde sig för att vara på sitt sämsta humör men kläder efter väder! 

Matchen slutade 4-4(orättvist, men ok). Nu ligger jag på soffan, dricker te och äter choklad, så jag summerar söndagen som en mycket bra dag.