Dans till Holly Dolly och Crazy frog

Hej hopp, här har det minsann varit dött, men varför sitta vid en dator när vädret är toppen och man har annat roligt för sig?
Helgen i korthet än så länge har bestått av;
fredag, middag på Akropolis, underbara vänner, skratt, sång, dans, statoil och bilkörning. Bilder finns :)
lördag, mest förberedelser inför kvällen. Mamma, pappa, Thomas, Ingrid och Linda var nämligen bjudna på middag. Allting blev toppen och alla blev mätta och belåtna. En runda genom stan och sen hämta för att plocka undan det värsta sen stupa ner i sängen.
Söndag, just nu. Sitter och ska hoppa in i duschen för att bege mig vidare till Center syd med Jonas. Sen får vi se. Ska i alla fall till kära mamma och lämna en liten present som hon ska få av mig, det är faktiskt mors dag, som säkert alla (de flesta vet om), sen vad kvällen erbjuder är alltid lika spännande. Nej nu skiner solen och vi ger oss iväg, tjillevippen.

Idag är en bra dag


Om 20 minuter är det dags för lunch med Anna gullet, och alldeles nyss fick jag även ett sms från Jonas, "äta ute ikväll?" Vad ska man säga, jag är inte den som tackar nej i första taget. Först, lunch!

Aj, aj, aj

Precis hemkommen från mamma&pappa där jag hade planer på att bada och ligga på spikmattan som tidigare nämnt. Visste inte riktigt vad mina förväntningar på den ryska mattan var, men det var minst sagt obehagligt. Att utsätta kroppen för den intensiva smärta som faktiskt uppstår de första sekunder är inte normalt. Det var svårt. Jag försökte, men det gick inte. Jag reste på mig, helt ärligt, med gråten i halsen och sa att jag inte ville mer. Men mamma fick mig på andra tankar, att testa med linne på mig. Sagt och gjort. 15 minuter senare, varm och röd på ryggen så reste jag mig upp. Sen var det dags för benen, vilket gick mycket lättare, men det gör ont, faktiskt. Fast hjälper det, så visst. Jag lär ju testa fler gånger, ska försöka få Jonas att lägga sig på den också, mest bara för att.
Nu återgår jag till Criminal Minds och mitt riesen choklad.


Torsdagen den tjugoåttonde maj

Det var inte den bästa dagen igår. Kristianstad gick inte riktigt som önskat och champions league finalen, vad ska man säga? Var befann sig vinnarinstinkten? Nej, det var inte United som man brukar se dem, och varför just i finalen? Äsch, hur som helst. Fick god kebab, lite choklad och cola till kvällsmat i alla fall, lite sådär tröst mat. . Idag lär jag inte kunna göra någoting överhuvudtaget, det är knappt att jag kan resa mig från kontorsstolen och när jag skulle upp från sängen i morse ska vi inte prata om. Blir nog ett bad hos mamma&pappa ikväll och kanske en stund på spikmattan, om jag vågar vill säga. Idag känns det lite bättre, och på måndag är det nya tag igen. Har jag väl börjat springa, tänker jag minsann inte sluta bara sådär. Jag tar helgen som återhämtning, god mat och vänner låter som en bra idé.

Nu är det dags

Nu ska bara träningskläder på, jag ska iväg och tanka bilen och halv elva ska jag befinna mig på slottsgatan för att hämta upp mamma, sen bär det av mot Kristianstad. Hej å hå fjärilar i magen.


Solen kom tillbaka


Jeah! Nu ska vi iväg och veckohandla, som man måste göra när man bor ensam. Ska inhandlas en hel del, då vi faktiskt ska ha gäster på lördag. Mamma, pappa, Thomas, Ingrid och Linda kommer minsann på besök. Måste fixa linsvätska också, den tog plötsligt slut i morse. Lika bra att fixa det nu, så slipper man göra det senare i veckan.
Största delen av morgondagen kommer att spenderas i Kristianstad flör att sen avslutas i någon soffa, tittandes på finalen i Champions League, glory glory man united!
Nej, dags och plocka undan, sen är det CG som gäller.

22 grader, pyttsan



Om väder prognosen ser ut som ovan, varför kommer det stora och mörka moln över havet?
Jag som har gått till jobbet, jag vägrar gå hem i regn. Jonas? ♥

MKL !

Efter en otrolig lång och underbar kommentar från älskade k, så tänkte jag faktiskt svara genom att skriva ett inlägg istället, why not liksom? :)

Underbart att höra från er! Ni befinner er alltså mellan Cannes och Nice... nu får jag tänka efter, eller så använder jag bara google maps och söker upp var det är, haha. Frankrike vet jag, men inte riktigt var. Nu vet jag.
Här. ---->


NEJ! Vad tråkigt. Skit danskar. Himla typiskt. Vad händer nu då? Vänta på beskedet från skolorna här i Sverige eller? Åh, vad tråkigt. Fast du är inte den som ger upp K! Det vet jag. För att hitta lite positivt i det negativa så är det ju underbart att ha dig i Landskrona under sommaren, finally! Blir en lyckad sommar :)

Hemma är allting som vanligt, man jobbar på och ser fram mot helgen. Har varit ledig torsdag, fredag, lördag och söndag, så det har varit lång helg, vilket har varit super skönt. Tagit det lugnt, tittat film med dannis och co, slappat och firat Jonas pappa i lördags :)
Allting låter super och det är bra att man får höra av er lite, så man vet var ni håller hus. Hur var florens? Varmt och underbart? Hahaha men Kajsa då, har du inte lärt dig. Alltid solskyddsfaktor! Hoppas inte det är alltför illa i alla fall.
Okej, Barcelona är the final destination, det är redan bestämt eller ni kanske trycker in något mer där efter? Det innebär att ni är hemma ungefär nästa vecka eller? Måndag, tisdag? Om det är problem med skjuts eller annat, tveka inte och ring fall jag kan hjälpa till :)
PUSS! ♥

Dags för kalas

Wohoo, ikväll vankas det kalas för Thomas, Jonas pappa. Har sett fram mot detta hela dagen, då jag fullkomligt älskar kalasmat. Paj, kallskuret, sallad, bröd, sås, dricka, åh, det vattnas i munnen. Jag har precis hittat lite kläder jag slängt på mig, efter många om och men. Hade en sån stund där ingenting kändes bra och allt var bara skit, men nu är jag ganska nöjd och snart är jag färdig. Bara lite plattning av håret, lite fix och sen är jag redo. Ha en trevlig lördag kväll.

En tass i kaffet

Nu har jag precis torkat upp efter en viss Svante som springer runt som en dåre här hemma. Jag satt i lugn och ro, tittar på Våra Bästa År (två dagar i rad, nu kan jag missa ett halvår igen), dricker nybryggt kaffe och har det allmänt bra. Svante kommer, siktar sig in på mig och alldeles för sent inser han att jag dricker kaffe. Tassen plumsar rakt ner i koppen, och skvätter ner det mesta runt om kring, inklusive min tröja och en kudde som nu är märkt med tassavtryck.
Fast lite roligt var det, nu i efterhand.
Snart ska jag börja göra mig i ordning för att sen sticka iväg och fixa lite ärende. Ska ut till ÖB, handla schampoo, tvål, papper osv, sen vidare till Systembolaget och sen halv ett ska jag hämta morfar, som äntligen, ska få se vår lägenhet. Låter som en lagom dag, i lagom takt.

Härliga ledighet


Sitter här och funderar hur svårt det är att göra om jeans till kjol respektive shorts. Är det svårt? Jag är verkligen inte en sy människa men jag är ruggigt sugen på att klippa och fixa. Jonas står här vid spegeln sidan och provar alla sina jeans och ska sortera ut en hel del. För tillfället ligger två par i högen "slängas" och jag är som sagt sugen på att ta dem och göra om dem. Det blir dock inget med det idag, för snart väntar en match på IP, 17.00. Eftersom jag är ledig imorgon blir det kanske morgondagens uppdrag.
Vi får helt enkelt se. Fast, jag har inte sy maskin...


Lite ändrade planer

Jisses vad mätt jag är. Det blev ingen löprunda idag, istället bestämde jag mig för att ha en vilodag. Har faktiskt tränat, söndag, måndag och tisdag, så jag kör på imorgon istället. Ledig både torsdag och fredag, så där lär jag kunna hinna trycka in 30-45 minuters träning. Istället sitter jag i mjukiskläder och tittar på Room Service, fast det blir inte långvarigt. Först såg jag fram mot en mysig hemmakväll, men sen stack Jonas till Helsingborg för lite biljard spel och då satt jag ensam här, vilket inte var lika roligt. Därför väntar jag nu på Dannis, Linus, Phil och Jeppe som ska hämta upp mig för att sen köra vidare till okänd destination där vi sen ska titta på film. Låter också bra, i princip som en myskväll fast med kompisar istället för ensam.

Linoooooos


Malin, Kajsa och LINO!
Är ni i florens nu? Sorry för jag inte skickar sms och ringer, men satan, det kostar. förlåt.
Hoppas ni har det super duper underbart.
"svettas som tre skållade näbbmöss(?)...Livet är inte lätt" HAHAH, hur kan ni bara säga så?
Underbara ni, saknar er! Ta hand om er och kom hem snart! ♥

Där åkte du fast


Fortsätter med mina nyhetslänkningar, för man blir lika road/rörd/upprörd/glad/förvånad varje dag när man läser nyheterna som finns på b la aftonbladet. Vissa människor och händelser är helt otroliga. Nu kommer jag därför till dagens händelse.
Läs själva.

Hej å hå, annars rullar dagen på. Ni hörde(läste) rimmet va?
Aja, om någon timme eller så beger jag mig hemåt för att föra över lite pengar, sen sticker jag och shoppar. Nopp, inte kläder utan mat! Kylskåpet där hemma ekar tomt och jag är sugen på att fylla det med diverse godsaker. När jag sen är färdig med det, tar jag troligtvis på min träningskläder och beger mig ut på en löprunda, trots att man mina ben är tunga som bly. Men hey, nu är vi inte negativa, kör på!

I could be your hero, baby

Detta var ju alldeles underbart gulligt.

För övrigt, tisdag idag, fast idag räknar jag min tisdag (och säkert några andra) som torsdag och därmed är det "fredag" imorgon sen väntar fyra dagars ledighet, tackar!
Jobbet har verkligen satt fart och nu har man att göra, vilket såklart är roligt och dagarna går så mycket fortare.
Kvällen till ära vet jag inte vad som händer, jo ett basstyrka pass står förresten på schemat, 19.00, gabby, sara, är ni sugna? :) Annars blir det bara lite god mat, ompyssling av mina kryddor på balkongen, japp, jag har officiellt blivit balkong nörd. Nu har jag basilika, tomat planta, oregano och citronmeliss stående i fina zink krukor på balkongen. Igår fick jag även höra att det ska bli tillökning. Paprika är nästa sak att börja odla. Jag ska ta hand om dem, som det vore min egna små barn, hehe.

Tjabba, tjena, hallå


Ny vecka, nya tag. Minst sagt de två sista orden som gäller den kommande veckan. Nu är det intensivt som gäller och jag vägrar ge upp. Ger man allt, kan man i alla fall stå för det och jag hoppas verkligen, verkligen att det går vägen.

Jaha, helgen som varit. Jätte härlig, lugn, skön, vänner, fest, ja, lite sådär gott och blandat. Toga partyt som ägde rum i lördags blev en riktig hit och det var super trevligt. God mat, vänner, lekar och massa lakan. Tack igen Lina!
Har såklart bilder från lördagen, då Jonas aka räddaren i nöden, kom med nya batteri till mig då kameran plötsligt bestämde att den inte ville vara med mig. Så, efter lite livräddning fick den ny energi och kunde alltså bidra med en hel del bilder.
       

   

   

      

      
 

En mysig förmiddag

08.00 ringde alarmet på mobilen, en kvart senare var jag någorlunda pigg och påklädd. Vid kvart i nio tog jag bilen och körde iväg för att möta upp mamma&pappa, det var nämligen dags för trädgårdsloppis. Faktiskt ett mysigt initiativ av de som äger kolonier, dock hade jag gärna kunnat se några fler som ställt ut sina saker. Hur som helst. Jag är nöjd. Jag hittade körsbärstomater och lubelia(mamma, heter det så?) som nu ska få pryda vår balkong. Det är rena växthuset här på sommaren, så varför inte utnyttja det till max? Det enda som saknas nu är jord och det är nästa projekt. Ut på jakt efter jord. Efter en god och välbehövlig fika/frukost och några lotter (vi ville vinna ett stort choklad!) senare är jag hemma igen. Sen är dagen näst intill helt planerat. Ska hem och äta något lätt, sova middag och sen vid fem tiden ska jag hem till Emelie med sällskap av en flaska vin. Där börjar sedan kvällens förberedelser och halv sju hämtar Jonas upp oss och kör oss vidare till slut destinationen, nämligen Toga partyt. För mig låter det som en lyckad dag/kväll, något jag ser fram mot. Nu, jord.

Fredagkväll

Här sitter jag och njuter till 100%. Har precis avnjutit en, som alltid, underbart god middag. Blev grillad fläskfilé, klyftpotatis, sås och sallad, åh, jag kan föräta (två ord?) mig på det. Nu har vi placerat oss i soffan och ska slötitta lite på talang. Lite senare ska jag troligtvis bege mig till Helsingborg med två av syskonen Sörensen, nämligen Frida och Linus. Blir en runda på tivoli där ett gammalt band som Linus spelat i spelar, sen vet jag inte vad som händer. En allt för sen kväll blir det inte, för imorgon ska jag upp med tuppen och gå på trädgårdsloppis! Det låter spännande och jag hoppas jag hittar lite fina blommor/kryddor som jag plantera på balkongen. Tillbaka till talang.

Solen skiner in på kontoret



G O D M O R G O N SUNSHINE

Gordon Ramsey

Herregud vilken hemska restauranger det finns i USA, och jag vill inte veta vad det finns för hemska kök här i stan. När han kramade en friterad macka(öhh) med sina händer och det kom fett bubblande ur mackan, fy fan vad vidrigt. Som sagt, egentligen är det ett äckligt program, men samtidigt välbehövligt, det borde inte finnas.
Det blir en stunds tv tittande, troligtvis ser jag färdigt Kitchen Nightmare innan jag beger mig mot sängen och kryper ner i den varma och mjuka sängen. Välförtjänt kan också tilläggas. Det blev nämligen en runda på slingan ikväll, kändes helt okej, men tiden är inte riktigt där, så jag får pusha mig lite hårdare nästa gång. Jag kämpar vidare :)


Det blev alternativ ett igår


Eftersom jag snoozade lite för länge i morse, det är mysigt att ligga kvar med en fin pojkvän och alldeles underbart varm och go kissemisse, så blev morgon lite stressad. Jag brukar alltid sitta i lugn och ro, titta på sju nyheterna på tv4, äta frukost och bara ta det lugnt. En bra start på dagen helt enkelt. Idag däremot, blev allting lite försenat och vilken skillnad den lilla extra sovmorgon gör. Jag missade nyheterna, åt snabbt upp min frukost, slängde på mig kläder, gjorde mig i ordning, fixade en snabb lunch i form av tonfisksallad, och sen var jag redo för avfärd. Eftersom jag lovat Jonas att kolla om vi hade tvätt tid, håll jag såklart mitt löfte och sprang ner i källaren. Tvätt tid, check. Där var allting färdigt och ändå tid över? Hoppade på cykeln som lugnt och fint tog mig till jobbet, ungefär sådär fem-sex minuter innan åtta. Säger godmorgon, går in på kontoret och upptäcker; var är min lunch? Jo visst, den står i hallen. Jag visste det var något som inte stämde. Jag trodde jag hade allt under kontroll, men så var inte fallet.
Nu är jag hungrig, med en timme och en kvart kvar till lunch, och frågan är, vad ska jag äta?

Dessa vardagsdilemma

Som sagt, jag är säkert lite efter, men jag håller just nu på med Stieg Larssons första bok, Män som hatar kvinnor och jag är helt fast. Minsta lilla stund jag får över ägnar jag till boken. Den följer med i väskan fram och tillbaka till jobbet, tillbaka hem osv. Det är så en bok ska vara, toppen. Nå, när jag kommit hem idag har jag två alternativ...ett; ta det lugnt, laga lite mat och umgås med Jonas innan det är dags för BoIS 19.00. Två; sticker ner i borstahusen, springer/går/joggar en runda på slingan, skyndar mig hem, äter och sticker på BoIS. Egentligen "måste" jag alternativ två, då det närmar sig för fystest, men jag hatar samtidigt att stressa. Åh, nu blev det stressigt att bestämma sig också. Jag får fundera ett tag till...

Äntligen hemma

Hej å hå. Nyduschad sitter jag här och äter en macka samt dricker en kalas god smoothie på jordgubbar, hallon, nötter, och yogurt. Tittar på, som rubriken säger på Äntligen Hemma, de håller fortfarande på att renovera det stora huset på Lidingö och det är galet vad snyggt det kommer bli. Lyckliga familj, och en rik sådan,  som lyckas haffa det. Varför jag skrev rik familj är för att priset kommer att ligga på ungefär 12 miljoner svenska riksdaler, det är en ju strunt summa, det har väl alla i bakfickan.
Usch, nu vill jag inte sitta här mer än jag behöver. Räcker med sju timmar om dagen...tillbaka till tv:n, som kanske inte är mycket bättre, men lite variation får man unna sig.
Heja Malena Ernman också förresten!

Uppvaktning på Lotta dagen


Världens bästa mamma&pappa var på besök innan. Inte hemma, utan här nere på jobbet, där jag spenderar mesta tiden av veckodagarna. Det är faktiskt så att Lotta (mitt andra namn alltså) har namnsdag idag, och därför kom dem med en liten och enkel present, men ack så fint och smarrigt. Tack
Ett par örhänge som blir perfekta till lördag (LINA, nu har jag skor och örhänge, haha) och en låda med underbart goda jordgubbar. Åh, perfekt nu till eftermiddagsfikan. Mumsigt.

 

Jag är nöjd med mitt inköp

   

tufft och sött, precis som jag, ;)

Oh yes

Oj vad skönt det var att sätta sig ner. Funderade starkt på att ta bilen och köra ner till slingan i Borstahusen, men sen tänkte jag en gång till och insåg att jag faktiskt inte orkar och gör det imorgon istället. Direkt efter jobbet susade jag hem, byte färd fordon, från cykel till bil och begav mig mot stan igen för att hämta upp Emelie gullet. Vi har varit på Nova Lund och gått in och ut genom affärer. Hittade inget större, men ack så viktigt. Tubtopp/klänning som man kan ha under kommande toga klänning som ska bäras på lördag, då det vankas party party. Ser fram mot det, fast just nu är jag lite orolig över min klädsel. Jag har faktiskt ingen vitt lakan, så nu har jag ringt och fjäska för världens bästa mamma, så något bra ska vi nog få ihop. Avslutningsvis sprang vi in på Gina, efter en smarrig wok middag med alldeles för mycket sambal oelek, så jag är nöjd med eftermiddagen/kvällen som varit. Nu ska jag bara njuta och krypa längre ner i soffan. Mjukis kläder är på, nytt bubblande vatten står framför mig och en helt underbart mysig kissemiss ligger på min mage och njuter lika mycket som jag gör. Det enda som saknas är Jonas, han är ute på promenad med Jonas och Nicklas. De tre musketörerna skulle visst träffa Ponte som har hittat hem till Sverige igen, välkommen hem! Han lär väl dyka upp under kvällen, tills dess ska jag bara njuta av att jag har hela soffan för mig själv, hehe.

Finn ett fel



är det något dolt budskap som jag missförstått eller är det verkligen felstavat?

Lite över gränsen

Jag förstår inte. Sitter och tittar på Postkodsmiljonären på tv4. Ett program jag för övrigt tycker ganska bra om, lärorik minst sagt. Idag däremot vet jag inte. Det är par som tävlar, just nu, ett par som ska gifta sig till hösten och det är typ därför dem är med. Antar att de ska sparar pengarna till bröllopet och vid 10.000 gränsen vann dem presentkort till bröllopstårta.  Men, ett stort men. Måste man kramas och pussas efter varje rätt svar? Jag vet inte varför det stör mig, men jag tycker det är för mycket. Gulligt och mysigt, visst, men nej.
För övrigt kunde jag vilken ost man kan grilla och som kommer från Cypern, halloumi, men inte fick jag någon puss av Jonas för det...

Fredag, fredag, fredag, fredag

Här var lite glest med uppdatering från dagen.
Har minsann inte riktigt haft tid, då jag äntligen haft lite och göra på jobbet. Sedan har jag tagit mig an ett annat uppdrag lite sådär sidan om, ett roligt sådant. Inget märkvärdigt och svårt, men lite tidsfördriv är det allt.
Idag stod Dad för lunchen, min favorit, korv och makaroner! Tack!
På väg tillbaka kunde jag inte låta bli ett stopp på Kalles, som medförde ett reisen choklad som nu ska förgylla min eftermiddag. Dock har jag en viss förmåga att äta upp det direkt, vilket jag nästan gjort. Har två bitar kvar... som ska räcka två timmar till, åh.
Nu ångrar man sig, nu vill jag ha alla fem bitarna igen...Man är då aldrig nöjd.

Hemma kväll


Bara jag och Svantisen hemma för tillfället. Har precis landat i soffan efter hemkosten från BoIS matchen, vinst med 2-0 blev det där. Nu har jag bäddat rent i sängen, diskat undan det lilla som stod i vasken och tagit mig en bit hemmalagad tigerkaka som jag fick av världens bästa mamma innan i eftermiddags. Det låter som en helt perfekt avslutning på kvällen och om någon timme lär jag sova, antingen i soffan eller i sängen, om jag orkar ta mig in i sovrummet.


Svante säger godnatt

Heja BoIS

Maten är i magen och nu ska jag hitta varma och någorlunda bekväma kläder att dra på mig. Som det trogna fan jag är, så ska jag och pappa bege oss ut på BoIS, trots att vädret egentligen säger något annat. Det blir i alla fall regnställ, utifall att så att säga.
Nej, dags att sätta igång

Lill lördags umgänge


Nu har vi precis kommit hit. Har varit på massage och sen avnjutit en enkel kvällsmiddag nere på Maddes tillsammans med Dannis, Hampe och Olle. Nu är fifa spelandet igång det lär väl dröja innan dem stänger av det. Jag vill i alla fall se Efterlyst, och det vet jag att Olle också vill, så vi får se om vi får vår vilja igenom, annars finns det alltid repriser. Linus lär också dyka upp under kvällen, och kanske även Philip.
Det är alltid lika roligt att umgås med världens bästa kill kompisar!
Själv har jag plockat fram lite ost och kex och satt igång kaffe, får passa på att agera husmor och visa vad man kan, när man har fin främmande.


Match 1
Dannis - Olle, Tottenhamn - West Bromwich,   1-0

Match 2
Olle - Hampe, Sverige - Italien,     3-1

Match 3
Hampe - Dannis, Uruguay - England,    1-2

Match 4
Linus - Olle, Tyskland - Polen,     1-2

Match 5
Olle - Philip, Manchester United - Arsenal,   6-0

Match 6
Philip - Linus, Arsenal - Manchester United,    1-0

Match 7
Jojo - Linus, Manchester United - Arsenal,    1-2

Nu är matcherna över, Dannis kan inte spela mot Olle, då han har "ont" i tummen :)

Whiskey Bible


Var är Karlslunds Carsten?

Jag och Jonas var, som tidigare nämnt, i Karlslund i söndags för att mata djuren. De få som faktiskt var kvar. Mest fåren och getterna som uppskattade brödet. De två ynka kossorna som var där, rörde sig inte en millimeter, de bara fortsatte att idissla, tråkigt.
Fast här är några som fastna på bild, haha.



 



Glory, glory Man United!

Nu är det veckohandling som står på schemat. Mjölk, ost, skinka, potatis m.m ska inhandlas.
Tog bilen i morse pga vädret som var hemskt. Blåst och regn är ingen bra kombination. Därför är det jag som står för shopping då det annars brukar vara Jonas. Har inte riktigt bestämt mig vad det blir för kvällsmat... väljer mellan tonfisk eller falukorv. Haha, vilken skillnad på maträtter. Hur som helst, vid åtta halv nio sticker jag till lilla K och träffar resten av "gänget". Tre av oss lämnar landet ännu en gång imorgon, så ikväll är det dags för ännu ett sånt där jobbigt avsked. Det gillas inte alls...
Och jag har blivit lovat att vi ska ha tv:n igång i bakgrunden, då det är världens match mellan Manchester United och Arsenal ikväll. Jag vet att Mange är på min sida i alla fall.
Vet inte riktigt vad jag hoppas på, (såklart United!) men kanske Arsenal för husefridens skull? :)


Utflykten för idag är över

Ikväll har jag infunnit mig på följande "event".
Det var minsann en riktig trevlig kväll. Promenerade raskt fem kilometer och vid mållinjen fick man en välförtjänt banan och en medalj. Känner mig helnöjd faktiskt. Picknicken efteråt var också en succé. Godaste mjukosten jag smakat på väldigt länge, med smak av tomat och mozzarella. Den ska införhandlas imorgon! Nu ska jag ta en snabbt dusch innan jag kryper ner under duntäcket och somnar gott, full med frisk luft och motion i kroppen.


Lunch med tjejerna


Det har tagit lite tid, men nu äntligen ska vi äta lunch. Idag, 12.05 ska jag möta upp the ladies för en förhoppningsvis smarrig lunch. Ingen aning om var vi ska, men det lär bli smarrigt. Får verkligen passa på att träffa dem nu, eller i allafall Kajsa, Lina och Malin, som sticker ut på en europa trip på onsdag och några veckor framöver. Anna och Paulina, har jag i tryggt förvar kvar här hemma. Nej, detta blir mysigt, och hungrig är jag, perfekt!

Bilder




























Hej söndag


Jag befinner mig i ryggläge och har spenderat de senaste timmarna här, tittandes på Life of Ryan. Ska alldeles snart ta tag i mig själv, hoppa in i duschen och sen ska vi minsann ta en tur till karlslund. Vi har samlat på oss en hel del gammalt bröd, så då tänkte vi vara snälla och ge det till djuren där. Om där finns några kvar? Eller? Vi ska dit i alla fall, sen är det grillning hos T & I och det vattnas i munnen när jag tänker på grillad mat. Just nu finns det inget godare.
Har tusen(nästan) bilder från helgen som gått, men jag har inte orkat gå och hämta sladden, så det kanske dyker upp några senare ikväll.

Underbara ledighet

Super trevlig kväll igår. Grillning hos Fredde, snack i kassaskåpet, skratt, sång och vänner, lyckad kombination. Vid tolv tiden begav vi oss vidare ner mot stan och till Infernos premiär för deras uteservering. Mötte upp tjejerna innan vi traskade vidare ner mot Strand. När sista skjutsen kom till strand, med resten av gänget som varit hos fredde, hoppade jag in i bilen som tog mig hem säkert. Tack Frida :)

Idag är det fredag och man är ledig. Jag behöver inte säga hur mycket jag älskar att vara ledig, för vem gör inte det?
Nu ska vi köra iväg och handla diverse ingredienser som sen ska få vara innehållet till vårt äventyr för dagen. Vindruvor, jordubbar, kex, godis, saft, choklad m.m
Alltså, picknick. Destinationen är fortfarande oklar, men vi lär säkert hitta ett smultronställe.