Sveriges flitigaste liveband..

igår var det lärarmiddag för Sp04B och Sp04A, dock ville ingen lärare följa med så vi får väl kalla det för klassmiddag istället. Hur trevligt som helst, kvällen började at my place med lite pinnar, chips och dricka såklart, sedan traskade vi vidare till Baggens där kvällens middag skulle ätas. Maten var god och sen var det fest för hela baletten, och trevligt var det!
Jag tog min kära Ullis i handen och promenerade till Tycho där vi skulle "mellanfesta", men det blev dock ett stopp på Akropolis innan tycho. Även på tycho blev det livat, kusiner, vänner och dricka väntade och som jag nämnde tidigare, väldigt trevligt!
När vi äntligen kom till vår slutdestination Tages ( och för er som inte vet, så ligger Baggens bara 2 minuter ifrån tages, men det tog lite tid ! ) efter många stopp, hej, hejdå och shot var det bara att ösa:D
härlig musik, vänner, skratt, ja vad mer kan man begära, kvällen var förgylld, tjohoo!

ikväll väntar, som rubriken säger, Sveriges flitigaste och bästa liveband på tages åter igen, nämligen SVENSKA AKADEMIEN. de har releasefest 22.00, och i'm gonna be there!




Kommentarer
Postat av: Ullis

Hihi Jojo sötnosen höllt på att ramla på väg från Baggens ! :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback