Helt plötsligt var det söndag kväll


Dagen har bara flugit förbi. Vi gick upp vid kvart i nio imorse och vid tio var vi i bilen på väg mot nya äventyr. Handlade varsin kanelbulle och en kopp kaffe på statoil och sen bar det iväg.

När vi hittade fram till ekeby möbelaffär så var vi helt ensamma på en väldigt stor parkering. Har vi varit så klantiga och inte tittat om det är stängt på söndagar var vår första tanke, men det visade sig att vi var tidiga! Vi var där kvart i elva och prick klockan elva slog de upp dörrarna. Och det var tur, för där hittade vi vår drömsoffa! Åh vad fin den var, helt underbar och mjuk. Så den blir det! Sen hittade vi även vårt framtida köksbord, så det var en mycket lyckad tur till ekeby.

Sen bar det iväg till ikea i helsingborg och även där blev det lyckat. Vi hittade allt vi ville ha till vardagsrummet, alltså tv möbel, hyllor osv, så vi är hel nöjda med dagen. Och som ett perfekt avslut så har jag precis kommit hem från Tycho där vi avnjutit en som vanligt uber god middag, så jag kan verkligen inte klaga på söndagen som passerat.

Nu väntar film, vet inte vilken men jag vill se en skräckis!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback