"oh my god, they killed Kenny"



hander det, sa ar det kort for mig och jonas..hahah. vi har hittat en ny van,
 och han heter Kenny!
han ar jatte bra och han tvattar vara klader, sa man kan ju inte klaga precis.
han ar ganska vit och fyrkantig och han ar var alskade tvattmaskin! :)



wow! sla den va, va, va,va? :)



jag var inne pa landskronadirekt.com och laste om en lista man kunde skicka in om vad som var fint med Landskrona, varfor man tyckte om staden och sa vidare..och jag som faktiskt saknar (!) Landskrona tog mojligheten och tankte efter och fick ihop en lista som far mig att tycka om Landskrona, och sen skickade jag ivag mailet, och titta vad jag fick tillbaka, haha, kandis!

Original meddelande
----------------------------------------------------------------------------

Hej Johanna!
Du har lämnat in en lista om varför du tycker om Landskrona och vi skulle hemskt gärna göra en intervju med dig +någon bild.
Hör av dig om du är intresserad!
Vänligen
Axel Jönsson 0418-496558
Landskrona Posten


----- Original meddelande -----

1: Havet
2: Citadellet
3: Borstahusen
4: Ven
Ven
5: Strandpaviljongen
6: BoIS
7: Karnevalen
8: Kallbadhuset
9: Glumslovsbackar
10: Seglarpaviljongen
Fler punkter: helt enkelt en underbar stad!
Namn: Johanna Olsson
Adress: Lilla Strandgatan 5b
Telefon: 0418-59688
E-post: [email protected]

-------------------------------------------------------------------------------


lite coolt?:)

jag och min van


min van de sista dagarna har varit den valdigt irriterande grodan som befinner sig i mitt oga!
har varit dar nu i 3-4 dagarna och verkar ha byggt bo dar, kanske hittat en trevlig soffa och plasma tv, for den forsvinner inte..sa forvana inte er gott folk om jag kommer hem och har en osynlig van jag pratar med... :)


130352-59

dagens..


 

Nar man jobbar har far man uppleva manga roliga efternamn osv...

* Skogen

* Stahlmann (i svenskan med ring over a:et, ni vet Clark Kent)

* Butt-Front

* Bond

hahah herregud...lite skoj tycker jag

en dag i receptionen...

igar kom dar fram en man till mig i receptionen..han tittade kritiskt pa min namnbricka och sa "johanna". jag svarade, trevlig som jag ar, "ja det stammer, kan jag hjalpa till med nagot?" Vad bra du pratar svenska, da blir detta mycket lattare..jag blev oroligt och tittade snallt pa honom..

Mannen: "Vi har betalt for frukost har pa hotellet, men jag har faktiskt ett klagomal.."(jag tittar lite oroande pa honom och hoppas att det inte ar nagot som har med mig och gora)
han fortsatter: "dricker du kaffe?"
Jag: "Ja, det gor jag"
Mannen: "Vi anlande igar och idag var vi som sagt och at frukost, men jag mycket besviken pa kaffet som serveras, det smakar ingenting, bara vatten och det ar samma sak som ingenting".
Jag: "Ojda det var ju inte gott, jag dricker sjalv kaffe sa jag vet kanslan" (jaa jag maste vara sahar overtrevlig i receptionen, sa jag borjar forstas kanna medlidande med gasten)
Mannen: Nej jag vill faktiskt att nagon, du eller nagon annan framfor det till serveringspersonal att nagot maste goras at kaffet, sa kan det inte vara".
Jag: "Okej, givetvis ska jag framfora det"
Mannen: "Okej gor det, helst idag sa det kanske ar battre redan imorgon"
Jag: "Javisst, vi ringer de redan i eftermiddag".

Mannen tackade och gick sin vag.
Jag sjalv stod och funderade om jag verkligen skulle rapportera till nagon serveringspersonal for jag tankte att det inte skulle vara till nagon nytta eftersom kaffe ar som det ar..blaskigt och riktigt ackligt, sa jag gjorde ingenting utan jobba pa som inget hade hant, utan att rapportera om nagot ackligt kaffe..


Sa dagen flot pa och inget hande. Jag gick hem och kom tillbaka idag och nu, for typ en timme sen kommer samme man, och gar med raska steg mot mig (oh no, han har markt att jag inte gjort nagot at det) och sager plotsligt:
"TACK SA JATTE MYCKET"
Jag tittar forundrat pa honom...
Mannen:"Ja for att du sa till dem om kaffet"
det borjar verkligen knaka i huvudet nu,sa jag verkligen till nagon om kaffet? nej det gjorde jag inte...sa nu var det dags for logn..
Jag:"Jasa du menar kaffet, jaa det var inga problem, ar det battre nu da?"
Mannen:"Jaa mycket battre, det bytte till och med hela maskinen, nu kan man fa espresso och cappuccino och allting, det ar perfekt nu"
Jag: "Kanon ju"
Mannen: " Sa tack an en gang"
Jag: "Det var sa lite sa"

vilket flyt jag har..hahaha


men usch!!!!


stackars manniska, fyfan och typ ligga i sangen en mork natt och bara kanna nagot krypa i pannan...fy fan!
jag far rysningar..

http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,1121846,00.html

snart vantar annu en tarta eftersom hotell direktoren fyller ar idag..och pa fredag annu en, eftersom det ar nagot jadra helgon man ska fira? jag har ingen aning, jag bara ater :)
dock borjar det kanske synas att jag ater? hahah..who cares?

piss off, kanske?

ar bara sa...jag vet inte. jag ar inte pa bra humor idag..


shopping...

annu en dag i shoppingens fotspar..
borjar faktiskt bli lite chockad over mig sjalv ocksa..jag har nog aldrig handlat sahar mycket (for sa lite pengar, for att se det positiva) pa sa kort tid. Vi var som sagt i Palma igarkvall och dar inhandlades ett par skor, Emelie du vet vilka, de silvriga som vi sag nar vi var har i Mars(!). De var pa rea nu och tjoho vad jag glad blev nar jag sag att de stod dar och glanste, bara for mig! Jag nastan sprang fram och hoppet tandes i mina ogon " ar det min storlek" ohh jaaa! det var min storlek, sa nu ar jag ett par skor rikare och ett humor gladare! 
jag hittade aven en skjorta/troja, mycket fin och en klocka som just nu glimmar och glanser pa min ej sa bruna arm. hahah.

val hemma satte vi som manga andra kvallar igang PrisonBreak boxen och satt dar som tva nordar och tittade pa 2-3 avsnitt..eller Liziz gjorde, jag somnade efter sisdar en halvtimme in i det forsta, hm :)
Jag vaknade till forsta gangen av att Liziz pratade med mig om Michael Scofield, om hur snygg han var och vilka blickar han ger kameran och Liziz(?)hahah
andra gangen jag vaknade var av att Liziz an en gang pratade om honom, men denna gangen satt hon aven och spolade tillbaka for att se hennes favorit scen annu en gang. "sara, i need you to wait for me" "until that, i can´t do". hahah och dar kommer hans blick igen och liziz ar forlorad annu en gang...

Imorgon ar jag ledig, och det sager vi hurra till!
Ska traffa Sandra och Rickard kl 12.00 imorgon och fa kaffe, tidningar och nagot annat smatt och gott. Sen bar det nog av till playan, far val borja jobba pa min sk "branna" som alla tjatar om. Men vafan, det hander ingenting! har varit har en manad nu och arligt, verkligen arligt, jag ar exakt lika vit/brun, kalla det vad ni vill, som nar jag akte..och for mig ar det ett mysterium. ALLA andra blir i alla fall lite bruna, men fargen brun exiterar inte i min varld..bara fargen vit ( vet inte om mina kara kusiner laser min blogg, Tulle och Linus, men "hade Danmark spelat idag, hade vi kunnat anvanda dig som flagga") hahaha.

nej, nu ar det nog med uppdatering for idag, men jag raknar dagarna..tjoho.

10 dagar till Jompe!
31- mamma!
34- olle och mandy!
38- pappi!
38-40 Ingrid och Thomas!
September-Ullis,Lina & Emelie?

nordigt va? men jag har inget att gora just nu...

tur med otursdagen


fredagen den 13:e, den blev inte sa farlig som jag anade fran borjan, jag har en viss formaga att dra med mig otur till nya stallen kanns det som..exempel nar jag borjade har, tre personer fastnade i hissen for forsta gangen pa 19 ar, en avliden pa hotellet for forsta gangen pa 19 ar och andra sma saker,som faktiskt fick mig att fundera om det var mitt fel..hahah kanske inte?
men i vilket fall som helst sa var det pa vag att bli en riktig otursdag eftersom det borjade klabba sig med lagenheten min igen, men snabb som jag ar med att fixa saker, bara namn det sa fixar jag(?,  haha) sa loste det sig annu en gang, sa nu ar allting ok. fick aven en del nyheter angaende jobbet, men det orkar jag inte ta har, ni kommer marka det, mohahaha!:) "jag vet natt som inte ni vet, tjalalalalalalalal"

igar var det dags for besok igen pa Mango, och jag fyndade annu en gang, ett bar byxor och en vit troja, mycket nojd, det har med rea borja ga mig pa huvud nu, eftersom  vi ska till Palma idag och shoppa vidare, och jag har aldrig tyckt om att shoppa, men har, nar det ar sa billigt, da vaknar jag till liv eftersom jag ar sa snal, sa nar jag kan fynda, waaatch out!

Annars har jag fatt rapporter fran mor min att Mange´s Spelbutik och Campingen hamnade pa 5:e plats i karnevalsrodden och det ger jag dem en applad for! heja heja basta pappi!

jonas, du ar verkligen det basta som finns, du ar helt underbar!

sjuk,avundsjuk och trott


det beskriver mitt humor idag.. ar sjuk, jatte forkyld, ont i huvudet och nu magen ocksa..fan det ar inte skoj. avundsjuk pa er i Landskrona som har karneval ..jag vill ocksa! se Mans, umgas, aka virvelvinden, i alla fall med emelie! :) hahah och trott eftersom jag har sovit daligt, pga av det forstnamnda.

imorgon kommer Sandra och Rickard till Palma de Mallorca, valkomna sager jag till dem! :) Ska nog mota upp de nagon dag och saga "hejhej" och se om de har nagra "presenter" till mig, hihi. kanske Zoegas?:D:D yummie!

13 dagar kvar..

Felicidades!



stort grattis till Oskar och Farah!



shopping igar, wohoo, nar det ar rea har sa ar det rea! de borjar starkt med 50% rabatt pa allting!
och vi var dar, givetvis. shoppade loss ganska ordentligt, men jag tyckte anda att jag fynda.
var ute pa jakt efter koftor och t-shirtar och lucky me!
4 koftor och 2 t-shirtar senare satt jag utanfor affaren och var mycket nojd med mina inkop, dock lite fattigare men anda rikare med tanke pa hur mycket jag tjanat pa att vanta tills rean.. sa idag ar jag nojd.

det ar ingen vanlig dag..

for det ar Jompas fodelsedag. hurra hurra hurra! jag star har och sjunger for mig sjalv till dig :) det skulle ni allt vilja hora va, va va?:D hora, det blir ju fel..menar ju inte "hora", en san som star pa gatan alltsa, jag menar saklart hora, lyssna ..for er som inte forstod..:)
hoppas att din dag varit underbar, aven om inte jag varit dar och pussat pa dig, vilket jag garna velat! emn snart sa..
17 dagar

igar var det  en lugn dag, slutade jobba kl 5, sen hamtade jag pizza och kopte cola efter manga om och men..men tillslut fick vi var pizza, och jag korde bil for forsta gangen pa Mallorca, och i Spanien for den delen. det var riktigt roligt..saknar mig lilla roding dar hemma, sa det var skoj att kora igen. Dock lite svarare har nere med deras jaavla regler om atervandsgrander och enkelriktat OVERALLT, funderar pa att gora en karta och rita ett stor kryss eller stopp marke att jag inte kommer nagonstans dar :)

Annars idag ska jag hem och vila, har mega huvudvark och det ar fruktansvart i denna varmen, troligtvis ar det den som orskar varken ocksa, men. men forst ska jag till lagenheten som vi ska fa den 26:e och prata med agarna och sa och komma overens med tider och sahar, sa det ar skont att antligen ha det avklarat :) sa mysigt vi kommer ha det.. och det ar bara att ringa vanner, dar ar plats, ni ar alltid valkomna pa besok...blink blink

annu en lordag ..

sa ar denna dagens arbete snart slutfort..slutar om 25 minuter och sedan ska jag ga och handla coca cola och Pizzahut till primadonnan hemma i lagenheten, som bara sover..men jag far val stalla upp ibland, och det ar ju inte sa att jag sjalv tackar nej till pizza..nejnej..

annars har det varit mycket stressigt idag, lordagar och tisdagar ar valdigt stora ankomstdagar, och likasa idag.. ungefar 90 ankomster pa en och samma dag, som tur ar, sa kommer ju inte alla samtidigt, hahah vilket kaos det hade blivit :) dock kan de bli kaos anda och det blev det faktiskt idag, namligen med ett finsk par, det sager kanske mycket  redan? nejnej inga fordommar nu...men deras rum var inte fardig och vi sa till dem att de kunde ga och ata eller nagot eller stalla bagaget i rummet och ga och bada, MEN ICKE! de ville ingenting sa de bara satte sig och sura i receptionen och kom fram var 5:e minut och fraga " ar det fardigt", "Ar det fardigt" hela tiden!!!
tillslut blev ju rummet fardigt men inte ens da ett leende pa lapparna..de javlarna lyssnade inte ens nar jag pratade med dem. och sen pricken over i:et fragar de om det ar pool utsikt fran rummet, och jag svarar "nej, tyvarr"
och da brot helvetet ut igen..de hade tydligen fatt for sig att de skulle fa poolutsikt eftersom de hade fatt vanta pa rummet, men HALLA, ar ni helt blasta?!
sa blev det annu surare och bara gick...herregud.

men men imorgon ar det sondag och det ar dagen innan den lediga dagen, namligen mandag! tjoho sager jag. ska sova lange och ga ner till stranden och gotta mig sen.
och naturligtvis, jag glommer inte, det ar ju JOMPAS FODELSEDAG,grattis i forskott alskling :)
kalas pa Hagakersgatan 63 redan idag, grattis i efterskott till Linda med !:) vill ocksa ga pa kalas och ata mumsigt, kallskuret, potatissallad, sallad, brod, frukt..mm jag studsar in i drommarnas land...


ciao!

6/7- tjoohoo


grattis till oss
3 och ett halvt ar.. underbart !!!


och en annan trevlig sak, jag har antligen fixat boende! ett mysigt litet place faktiskt, tva vaningar och sahar, sa det ar jatte mysigt! flyttar in samma dag som jompa kommer, 26/7, langtar!

2 pisos

nu ar jag glad, men jag vill inte avsloja nagot an..nyfikna?;)

maat!


snart ar det dags for kvallsmat, och det ska bli mumsigt.. har med mig makaroner och kottbullar, wohoo, sa svenskt det bara kan bli, och det ar till och med delikatesskottbullar(!)

fick aven tarta pa jobbet idag, av Viva Mamma, som vi kallar henne. Hon heter Eva och ar fran Norge. Hon har ingen familj, ingen man, barn, barnbarn osv, utan hon sager att vi ar hennes familj, Viva familjen, och hor och hapna.. hon ar har for 34 gangen!!!!!! och varje gang har hon varit sjalv, och hon stannar en manad vid varje besok, helt otroligt, och nar ni trodde det var over,.. sa kommer om tva ganger om aret! en gang nu i juni/juli och annu en gang i september/oktober, da aven i en manad , hahah. helt galet, men hon ar verkligen jatte gullig, hon pratar hela tiden och man kan ju inte klaga nar hon, nar man minst anar det, dyker upp med tarta och kakor, mumsfillibabba sager jag!

pratade med Antonio idag ocksa, och han ska hjalpa mig med lagenhet, och det verkar lovande faktiskt, men jag vill inte saga for mycket, for man vet aldrig vad som hander, men jag haller verkligen tummarna! :)

snuffe ruff, vi kommer sakna dig...

Ruffeluff



R.I.P

05.05.05
 -
04.07.07


lilla snuffe... :(

1/7

idag ar Juli, grattis till Juli :)

en vecka tills jompepompes fodelsedag minsann, 19 ar, snart borja pensionspara :)

annars ar det en vanlig dag pa jobbet, dock vaaldigt trakigt idag, ingenting att gora och det ar varmt och jag ar lite tung i huvudet idag.. forlat mamma och pappa,  hahah :)
det blev alltsa utgang igar med Liziz, Annika och Daphne till en kille, tror han heter Fernando? han hade i alla fall fodelsedagskalas och jag var visst med bjuden, sa okej..gratis dricka och mat! valdigt god mat maste jag saga, eller mat och mat, mackor och chips och annat smarrigt. lite utittad dock eftersom jag var den anda som at :) hahah, san ar jag, jag ar alltid hungrig och far jag inte mat, akta er!

kvallen fortsatte och jag skulle egentligen hem, men syster min fick mig att stanna ett tag, sa vi for vidare till Piccadilly, en engelsk karaoke bar som Liziz ar typ stammis pa, "Son of a preacher man, yes he was...." hon sjunger alltid den. Dar blev det nagra drinkar och till och med en sang(!) ja, gott folk, JOHANNA SJONG! hahaha, fast inte ensam kanske ska tillaggas:P Vi var fyra stycken och vi sjong Wannabe med Spice Girls,fraga mig inte varfor..jag bara gick upp(?) :)

och aterigen skulle de vidare men nu sa jag nej igen, jag maste hem och sova tankte jag for mig sjalv, nu var klockan sisadar kvart over 2och jag borjar jobba 9.. sa jag sa till Liziz, nu tar jag en taxi hem, men icke nu heller. jag blev tvingad, nej inte tvingad, jag hade skoj, att dra vidare till Apoteket och sa blev det ocksa, hahha.
men dar blev det dock bara coca cola, for nu borjade det bli for mycket.
tva timmar senare, kvart over 4  satt jag "antligen" i taxin pa vag hem. fyra timmars somn sen back to work. men nar jag vakna kandes det forvanansvart bra och jag kande varken trotthet eller alkohol, men ack, ungefar en timme senare var det inte riktigt bra, hahah. varme och bakfylla=inte bra!:) men nu borjar det ordna upp sig.
som tur ar...

25 dagar kvar...