Ledig fredag

Dagen har spenderats i Lund. Efter en härlig sovmorgon så kom pappa och Liziz för att hämta upp mig innan vi styrde bilen vidare mot Lund. Under tiden vi väntade så slog vi till med en god fredagsfika i form av kaffe/varm choklad och en kanelbulle och croissant med choklad, mums. 

Ikväll blir det en slapp hemmakväll för imorgon ringer klockan tidigt. Det väntas jobb mellan 08.00-16.00, sen födelsedagsmiddag hos Johanna, woop woop. 




Lunchpromenad

Idag tog jag med Tiffany på lunchpromenad. Gissa om hon blev glad när hon fick springa lös i snön. 

Vackra Citadelllet!


Vi har minsann fått mycket snö och det väntas komma ännu mer under morgondagen. Då blir det pulkaåkning. 



Inte ok

Aaaahhhhhh det är kallt. Jag brukar inte klaga på just kylan men i kombination med den här vinden. Brrrrr! 
Tåget är dessutom försenat med 14 minuter, oh no!







Okej.. en sak

Har ni varit utomhus idag? Om inte, stanna inne. Det blåser rent åt helvete för mycket och jag hade bara velat stanna inne och tända ljus, krypa upp i soffan och bara vara. Visst, det är möjligt med tanke på att jag endast har skola på schemat och som Jonas säger "man går ju knappt i skolan, du är ledig hela tiden och kan bestämma själv" så jovisst, jag kan egentligen välja att stanna hemma och bara vara MEN det ska jag inte. Jag är en duktig flicka som just i skrivande stund sitter och smaskar på en knäckemacka, dricker kaffe och ska alldeles strax bege sig mot stationen. En kort föreläsning idag, en timme och 45 minuter...hm, känns ju väldigt onödigt...kanske ska stanna hemma? NÄ! Jag ska åka. Ha en trevlig måndag allihopa!

Första buketten har hittat hem






Tulpaner alltså, dessa fantastiska blommor. Igår inhandlades den första av många buketter för året. Helt klart en favorit i blomkategorin. 

Gäster med gester

Såhär trevligt och mysigt kan man ha det på en torsdagkväll 😊




Måndag och ny vecka.

Hejåhå. Det är måndag igen och idag påbörjades termin fyra och därmed också en ny kurs. Sociala problem och interventioner. Hur låter det? Spännande? Roligt? Tråkigt? Svårt?
Jag vet inte faktiskt...svårt att utläsa på kursnamnet men hoppas på en intressant och givande kurs i alla fall. Annars har dagen rullat på bra, jag har hunnit planera vecka, bli nyklippt och fin i håret hemma hos Johanna, myst i soffan och även fixat en hemlig sak, iiihhhh så spännande. Nu tänkte jag krypa ner i sängen, imorgon ska jag upp och ringa CSN. Sov gott!

En liten lucia



Nu är vi nyss hemkomna från en god och härlig frukoststund hos Olle, Sofie och Novalie. Helgfrukostar är underbara och speciellt när man delar stunden med fina vänner och en liten glädjespridare vid namn Novalie.

Fredagkväll

Långdusch, morgonrock, choklad och en bra bok får summera min kväll. 



Frukost, lyft och Loui

Hejåhå! Dagen har rullat på och klockan är redan halv två. Imorse var jag hos liziz efter order om att hjälpa henne med att lyfta upp hennes nya säng. Det gick. Efter mycket pust och stånk så är sängen uppe och på plats. Fyra tjejer klarar mer än vad man tror 💪 Med en stabil frukost och Loui mys så gick det lättare än förväntat. 

Väl därefter har jag varit iväg och jobbat och ska iväg strax igen innan jag möter upp Kajsa som är hemma från Odense. Härlig fredag😊 






Vardagslyx




Vi var på bio igår och såg The Wolf of Wall Street. Klart sevärd! Jag tyckte den var bra, bisarr humor och skrämmande på samma gång. Bio är verkligen mysigt och det är ett nyårslöfte vi ska försöka hålla, att unna oss bio fler gånger på året. Att gå på vardagarna, som igår, får veckan att kännas lyxig och roligare. 

2013 - del 3

 
Kört gokart i Malmö, skitskoj!
 
Varit på Ullared


Varit på ettårskalas hos lillan



Haft massa kul och mys med bästa släkten 
 
Ätit Erikstorps fantastiska brunch med fina vänner. 

Varit i Göteborg med Jonas

Varit barnvakt och myst med Novalie 



Firat jul och nyår och välkomnat 2014! 


Härliga 2013 avslutades med underbara vänner och en nyårspuss!


Det snöar!

Äntligen! Om så bara för en dag så har snön äntligen kommit. Woho! Jag passade på att ta en promenad i snön innan. 







Helgen som varit

I fredags var Tulle och Liziz här på middag, vi bjöd på pulled pork och tillbehör och vilken höjdare. Inte alls svårt att göra och hur gott som helst. Det enda negativa är tiden (ca nio timmar) men har man tiden så är detta verkligen något jag rekommenderar. 
Annars har jag träffat favoriten Novalie och hennes föräldrar, som bjöd på hemmagjord semla och kaffe, träffat vänner, sovit, pluggat och haft det bra. Nu laddar jag inför den nya veckan som kommer innebära lite pussel i planeringen för att den ska gå ihop, men det är bara kul!










2013 - del 2

 
Sandra tog examen och är nu Landskrona bästa sjuksköterska! (också i juni men fick inte plats i det förra inlägget). 

Varit på bröllop
 
Lina och Måns underbara lille Leonard kom till världen, den 5/7 2013
 
Haft 25x2 års fest tillsammans med Jonas den 6/7. 
 
Varit på Sofiero och tittat/lyssnat till Gyllene Tider tillsammans med fina vänner. 
 
Varit i Göteborg och hälsat på Paulina, tillsammans med Kajsa och Malin. 
 
Njutit av sommaren 
 
Hjälpt till på Vallåkraträffen
 
Ridit islandshästar
 
Varit på årsfest med Härslöv
 
del tre kommer!
 
 
 
 
 

2013 - ett bra år

Jag tänkte minsann slå till med en årsresume av året som gått. Mest för min egen skull men där kanske är någon mer som skulle tycka det var skoj 😊
I det stora hela så har året varit bra och jag är nöjd. Jag är nöjd över livet och för att ha äran att ha en så fin familj, släkt och vänner. 
Börjar med månaderna januari till juni. Enjoy!

Oskar och Johanna hade 25, respektive 23 årsfest i januari. 
 
Jag fick äran att tituleras som Novalies fadder och jag är så stolt över detta! Här är vi på dopet den 2/2 2013
 

Jag har vinkat till kungen under hans besök i Landskrona, hej hej!
 
 
Jag har varit i London tillsammans med Jonas familj. Vi såg matchen mellan Arsenal - Manchester United (slutade 1-1, vilket var det bästa resultatet för husfridens skull).


 
 
Jag, Cornelia och Anne-lie var och hämtade bästa Emelie på Kastrup.

Vi hade en överraskningskväll för Filip ute i Härslöv
 
 
Lina fick en babyshower!
 
 
Vi har firat midsommar hos Paulina
 
 
 
 Del två kommer! 

10 år ❤️

Vet ni?
Jag och Jonas firar tio år tillsammans idag. Det är helt underbart och när jag tänker på det så blir jag alldeles varm i kroppen. I medgång och motgång har vi funnits där för varandra. Jonas är min bästa vän och jag är så lycklig tillsammans med honom. Jag hoppas vi får ytterligare många fantastiska år tillsammans. Jag älskar dig Jonas!





Hundpromenad







Middag och bio

Vi smygstartar med att fira vår kärleksdag redan idag. Så nu sticker vi iväg, middag och bio med min kärlek står på schemat. Trevlig söndagkväll! 



Smådrygt

Helt ärligt...jag är sådär sugen på skolan idag alltså. Hur som helst, jag är på språng och vet ni, en positiv sak, här är nästan folktomt på tåget. 



1 januari 2014



Välkommen 2014 😊

Undrar hur många rubriker som börjar med "1 januari 2014"? 
Vi hade en fantastisk kväll igår med fin, fina vänner och grymt god mat. Idag är det andra bullar men dagen efter nyårsafton har sin charm också. På tvn visas Kalle och chokladfabriken (i sovrummet, i vardagsrummet visas det fotboll för hela slanten) och jag ligger i sängen. Framför mig har jag ipaden och ett anteckningsblock, imorgon är det nämligen dags för seminarie...kul, skitkul verkligen. Inte alls (!) sugen på skolan redan imorgon, hade gärna varit ledig till nästa tisdag men what to do, nu ska jag läsa genom uppgiften innan jag tar en sovpaus 😊