Måndagshäng

En del av kvällen har spenderats med dessa favoriter. Olle debuterade i korpenfotboll och givetvis var vi där för att supporta. Solen sken, vi drack kaffe och hade en härlig måndagskväll. 

Såhär kan man ha detEn kväll i häljarp med finaste sällskapet är alltid uppskattat och välbehövligt. Och så lite bebisgos såklart! 

Vi håller vårt löfte


Förra året lovade vi oss själva att ta vara på dagar och kvällar som dessa. Därför fick det bli kvällsmat och kaffe på en filt på stranden. Att sitta där, prata, njuta av utsikten och sällskapet, titta på folk och bara vara, det är helt underbart. Det tål att upprepas, jag kommer aldrig kunna flytta från närheten till havet. 

Jag älskar bröllop


Lördagen gick i kärlekens tecken och det är ju helt fantastiskt. 
Stort grattis Linus och Sofie!
Försök till glädjeskuttJag skyller på fotografen i det här fallet. Sanningen är att är jag mästare på glädjeskutt men just i lördags lyckades inte fotografen klicka av i rätt ögonblick.   På de här bilderna ser det snarare ut som jag blir jagad...eller att jag ska springa från mitt sällskap. 

Vilken kväll


Lördagen alltså...vilken kväll!


Det var äntligen dags för karaoke. vi planerade den här kvällen i början av året och i lördags var det alltså dags. Ingen återvändo. resultatet? Vi hade skitskoj. Vi träffades redan vid 17.00, drack skumpa, lagade mat och hade det så mysigt. Sedan styrde vi tåget mot Malmö och karaoke.. Vid 05.00 stannade taxin nere på gatan och solen hade börjat gå upp, detta resulterade i en seg söndag och något seg måndag också men vad gör det? Tack för en GRYM kväll!Barnvakter - check


Kvällen till ära spenderades som barnvakter till bästa Carl och Loui. Vi spelade fotboll, hängde i solen, och åkte rutschkana 😊
Det här klarade vi bra, det bådar väl bra inför framtiden om inte annat! Helgen i bilderFinns absolut inget att klaga på...! 

Dejt


Vi har spenderat hela dagen i Malmö. Lunch på lilla torg med solen i ögonen och ett glas rose i handen. Därefter promenerade vi till Malmö Stadion för att se svenska cupen finalen mellan MFF - Häcken. Dessvärre slutade det med vinst för fel lag men vad gör det, vi har haft en underbar dag tillsammans och det här med dejtdagar är underskattat! 😃

Vilket väder!


Jag kunde inte motstå en stund i solen så det fick bli en promenad efter jobbet och innan kvällsmaten. Det är riktig ljumma vindar och det var superhärligt att komma ut en stund. 
Ett extra plus den här veckan, förutom vädret, är att det är en kort arbetsvecka och likaså nästa vecka. Vi har tagit ledigt och har semester på fredag OCH måndag, åh så underbart. Hoppas, hoppas vädret håller i sig 😊