ett sätt..MEGA DISSADni vet vem, A, J & F

mohahahah.. vänta bara :P

ännu en dag på skrivarverkstan : )


Livet är som en mörk tunnel, den har en början och ett slut.

Början är en ljus upplevelse med många nya intryck och många nya människor.

Man föds och man inser hur lyckligt lottad man är.

Men under livets gång möter man många motgångar och

för några är tunneln ljus hela vägen, men för andra förblir den mörk,

mörk som en vinternatt, utan stjärnornas sken, utan något som helst ljus.

Alla siktar på att nå tunnelns ljus, himlen, att leva ett liv utan elände och

olycka, men världen är orättvis, även om vi vill, så når inte alla fram till

ljuset, till paradiset som alla egentligen förtjänar.


en dag på landet


idag var det dags för en resa till stehag, nämligen till chefen, Andréa. Med bästa tänkbara
sällskap, Farah och Olle bar det iväg mot Stehag kyrkby. Vi tog lite foto på vägen men egentligen
inget att visa eftersom det enda vi passerade var åker efter åker, efter åker, men det är vackert
det också, Skåne är vackert!: )
 När vi väl hittade vår chef, vinkandes till oss, hade vi kört inåt Skåne i ca 50 minuter och helt
plötsligt mitt i ingenstans ser vi Andréa, tjohoo!
Väl där sen, visade hon oss runt i Stehag kyrkby och när vi var hos grannarna, kunde de glatt
berätta att de sett en älg igår, vilket lördagsnöje, men så är livet på landet !:D
Sen väntade ett härligt mellanmål som bestod av rabarberkaka, vaniljglass, chokladmuffins,
vindruvor, vira blåtira och kaffe, oj vad smarrigt! :D


Det sitter alltid fint med endagsutflykter!2 veckor idag, woahaoaoahaft en ok vecka med tanke på att där varit saker kvar att göra i skolan, men dagarna rullar på och försvinner, en efter en och det är en underbar känsla!
igår, ganska hektiskt dag, skolan möte med handledaren om vårt projektarbete(hurra, vi är bäst :) ), sen middag med kusinerna hos farmor, mumsigt, och sen fika med älskade kajsa, jag saknar dig snutti, men det var riktigt mysigt igår och snart väntar Mallis en vecka med dem, även om de åker hem och jag stannar, så hinner jag träffa er ändå!
Sen Curla, eftersom det hände en inte allför rolig sak med chefen, så fick jag och Farah vara ute på Curla från 16.00-22.00, men med gott sällskap blir det alltid bra, visst farah?:D
och BoIS, som faktiskt (!) vann över Malmö FF igår, med 2-1 i Svenska CUpen får också en liten applåd här i bloggen, för det väl väldigt duktigt, och givetvis ett plus till Linus, man måste stötta släkten, heja Linus.


Idag, fredag väntar geografi diskussion om energi, människa och miljön och det är det sista skolarbetet jag gör på Justus Tranchell gymnasiet i Landskrona någonsin, fyy faaaan! givetvis hoppas jag att detta går bra, för gör det det, så väntar en mycket välbehövlig och välförtjänt belöning! woohoo.

Annars ser jag fram mot kvällen, som ska spenderas i Malmö med Curlas instruktörer, nämligen på Laserdome där vi ska tävla mot varandra i en femkamp, och det kommer bli en femkamp mina motståndare sent kommer glömma!

bilder och detaljer återkommer jag med!

enjoy people

satan i gatan

har försökt lägga upp bilder från den underbara balen här, men min älskling till dator tillåter inte detta, så tyvärr gott folk, men ni kan kika lite på farahs, här!

det var en magnifik tillställning tyckte jag i alla fall, och jag kommer nog aldrig få uppleva något liknande. god mat (nog få som tycker som jag och jonas men..) aldrig ätit räkor, men tadaaa där slank de ner, sen en god kyckling och till sist ananasglass! :)
tyvärr missade jag och min älskling valsen, som var typ kvällens höjdpunkt och det var givetvis synd, men vi dansade på ändå!:)
alla var underbart fina och jag kan inte mer än säga att det var en hejdundrans kväll!

bal på slottet..
förberedelserna är i full gång, soldusch idag och min underbara kavaljer hämtade sin smoking i eftermiddags.
min mage bara pirrar mer och mer, och jag är jätte nervös!
jag kommer glömma bort allt, glömma hålla i klänningen, snubbla, vricka foten/fötterna, och i värsta fall trilla pladask, fy fasen, jag dör.
jag brukar aldrig vara så här tjejig annars, men vafan som triss reklamen, "plötsligt händer det" och nu är det dags, Johanna blir mer kvinnlig/tjejig än vad hon någonsin varit, så gott folk, ta er  ut till Örenäs Slott på fredag, 18/5 !
för då är det dags! ...

130352-52
tick tackefter ännu en nervös helg, närmar sig nu dagen med stoormsteg. jag är jätte nervös och går hela tiden och tänker hur tusan jag ska klara av detta..

nej, fy farao..

ta inte åt er, kära vänner!Som den skrikiga undulaten finns jag överallt.
Jag vill att alla ska se mig och tycka som jag.
Det är alltid jag som är bäst, eller som har det jobbigast. 
Jag gör mig hörd genom att skrika högre än alla andra, och gör mig sedd genom att flyga runt, jag är överallt och många tycker jag är irriterande.
Trots detta har jag vänner, men de är inte undulater, det är mer som papegojor som pratar skit om alla andra utom de i sin vänkrets,
men ibland blir även jag en papegoja, eller inte ibland, det händer ofta

Livet är fullt av fåglar, vilken fågel är du?


vrooom


GRATTIS TILL MANDY
!


130352-51

tänt var det här!

som vanligt sitter man här på jobbet i sin ensamhem. man hör kunderna ute på isen, man hör hur varje sten glider fram på isen, pang, där tog den i ett av hacken, duns, där trillade någon, "jaaaa, jippie" hör man plöstligt när någon satt en bra sten... så ser det ungefär ut.
Idag handlar det om brandmän från Trelleborg, och vem tusan tar sig från Trelleborg till Landskrona för att curla en lördagkväll? aja, antagligen dem.
de är faktiskt ganska så jobbiga, en vanlig genomgång tar en sisdär 10-15 minuter men idag var jag inte färdig förrän efter 25(!). De pratar hela tiden och om ingen väsentligt! de pratar brand och skriker hela tiden, tänt var här!

tyck lite synd om mig..

jag tycker i alla fall om Farah, hon är en underbar vän!

match!

idag är det återigen dags för BBK:s Damlag att inta gräsplanen, denna gången i Kävlinge mot Athena DFK på Högalids IP, så gott folk kom och titta om ni har vägarna förbi!:D

det jag egentligen vill säga är att jag givetvis ska följa med dessa töser, men också att jag, lilla JAG troligtvis ska köra en av lagbussarna, HAHAHA, det kommer bli ett minne för livet, herre min gud..


130352-49

jordgubbar och blåbär

mmm precis som rubriken säger så bär det snart iväg!

resan är bokad, 12 juni, alltså bara tre dagar efter den efterlängtade studenten(!).
Känns verkligen mega skoj att ha ett jobb när man åker ner från början, men även tråkigt. Alla andra är kvar här hemma, anna, kajsa, malin, lina, farah visserligen flyttar hon till jönköping men innan jag hinner träffa henne, mandy, ullis, emelie, olle, linus, dannis och alla kusiner och familj... och alla andra också ... och den vi inte för glömma är såklart jompe, min älskling! dig kommer jag sakna något helt otroligt.. men du kommer till mig ganska så fort :) och tur är det.

sen en annan positiv sak är såklart att jag får vara med Liziz hela sommaren, oftast är det positivt, men ibland orkar man inte riktigt:p hahaha.
 sol, värme, bad, fest och jobb, vem tusan tackar nej till det?

och förresten behöver jag inte fira min födelsedag själv, tjejerna, malin, anna, kajsa, lina och paulina är minsann på Mallorca den veckan, så kanske en liten middag för mig eller något? vad sägs? eller ni har ingen talan, så ska det bli!