lina dearhitta den fräsiga lilla sak på kära linas blogg, så var bara tvungen att kopiera, thank you!


http://www.dailiescountdown.se/c.aspx?ukey=H0R0S0R0A04412N822R1S811L1R

damn, jag längtar!

bad

jag känner mig ganska dålig just nu. Efter tappra försök att få med folk till Tivoli ikväll, är det sen jag själv som stannar hemma, vad är det för stil?
Och jag ber verkligen om ursäkt, till alla parter som var inblandade, men allting vara försvann, min feeling just disappeared. anna blev såklart jätte besviken på mig, det hörde jag lite o hennes tonfall, men jag sa att hon fick vara sur på mig.. aja, känner mig i alla fall ganska dålig men jag hoppas verkligen ni fick ta på varandra. Anna->Mandy och Mandy->Anna..

och förlåt igen...

klagomåljag fick precis ett klagomål från kära julia har bredvid att jag aldrig uppdaterar min blogg.. och det är väl sant, men jag har inte mycket fritid och orkar inte skriva, men BARA för JULIA klagade ska jag väl skriva några rader.

Ikväll vet jag inte vad som väntar, förhoppningsvis The Tivoli men mina tappra försök att få med folk dit verkar inte gå medströms.. alla ska till Rhett på lördag, och orkar därför inte festa idag, men jag vill ju det?
själv vet jag inte om Rhett är jätte lockande just i detta ögonblick, men jag är som jag är.. jag brukar följa strömmen, och strömmen kommer nog gå till just Rhett imorgon,

så det blir nog dansgolvet imorgon istället och ikväll hamnar jag nog i soffan ikväll med en stor godispåse och några glas cola, så Anna Skipper kan dra..paaah

svart .vs. skratt

sitter här på morgonkvisten i ett vitt och tråkigt klassrum.. ett klassrum fullt med datorer och människor. kanske inte full med människor, men en sisådär 12 människor.

Det är nästan som en duell faktiskt

Get ready to rumble!

I det högra hörnet har vi tjattermajjorna, som har snacket och skrattet som sitt vapen 
I det vänstra hörnet har vi svartrockarna, som har döden och sina nitar och spikar till vapen.

vem tror ni vinner?de andra som befinner sig i klassrummet är publik, som bara sitter och gör ingenting och glor ut de andra. Jag tror jag befinner mig i publik skaran...

kampen fortsätter...

snorungar


kommer körande i borstahusen, fridfulla (?) borstahusen, då jag plötsligt hör en duns, jag tänkte, vad tusan händer. jag svänger in vid närmsta korsning och stannar. Går ut och tittar, men först hittar jag inget, men sen, till min fasa. snorungarna har kastat ägg på bilen! motherfuckers.
och detta var egentligen inte det värsta, det värsta var att det mina pärons bil (!) herregud, pappa fick börja dagen med att gå ner med en spann med varmt vatten...

jäkla snorungar!
130352-42det nalkas vår

jag är inte den som längtar efter sommaren, jag trivs bra med vintern också, men idag var det riktigt mysigt att gå längs stranden och känna solen i ansiktet, det var ett tag sen.

130352-40

130352-39

the bossVågar du vara öppet kritisk mot din chef?
Ja Nej   
Se resultatCurla instruktörer, vad säger ni? Dagens fråga på aftonbladet, tsss!

dunkdunk

 

             . Att sakna den man älskar är en lycka i jämförelse med att leva samman med den man hatar .


130352-38