En bättre lördag

Vi är i Göteborg och myser! 
Vi har precis kommit tillbaka från stan efter att ha gått i affären, ätit god mat, druckit öl och njutit av allt julpynt. Nu blir vi här en stund på hotellet, duschar och bytar om innan vi tar oss Liseberg och allt som erbjuds där. 





Imorgon, imorgon, imorgon

Det har inte varit mycket till aktivitet här men jag är dränkt i powerpoints, kursböcker, lagboken och nya sociallagarna. Under de tre senaste dagarna har jag varit utanför lägenheten ungefär 8 timmar, ja nästan alltså.. Helt sjukt men hur som helst. Anledningen till mitt råplugg är ju givetvis juridiktentan som äger rum på tisdag men också för att vara hyfsat klar med inläsningen innan helgen, vet ni varför? Jo! Det ska jag berätta. Imorgon åker nämligen jag och Jonas till Göteborg och det ska bli helt fantastiskt. Övernattning, jul på Liseberg, god middag och hotellfrukost, hallelujah! Jag ser det som en utmärkt strategi att hinna reflektera och repetera inför tentan rent mentalt, sen kör jag en sista repetition på måndag. Det låter helt perfekt i mina öron. Åh helgen alltså, jag längtar! 

Just det! Ikväll bjuder Jessica hem på tjejmiddag för att fira hennes födelsedag, Woho! God mat, lite vin och vänner sådär en fredag slår aldrig fel. 



Här har ni, min utsikt den här veckan




Startskottet för julen

 
Idag är det söndagen den 24:e november och idag gick startskottet för julen och allt vad den innebär, i alla fall för mig. Julmarknaden på Gamla Kassan ägde rum idag och ett besök där var en självklarhet. Jag, mamma och Liziz var där och det var lika mysigt och bra som de tidigare åren. Det inhandlades glögg, lemoncurd och apelsincurd, mums. Nu börjar alltså julen smyga sig närmre, och jag älskar det. Nu är det fritt fram med julsaker, jullåtar, och julförberedelser. Nästa helg blir även den full av jul, då åker vi nämligen till Göteborg och går på Liseberg och njuter av allt som erbjuds där. Åh underbart!












Girls just wanna have fun




En härlig morgon och förmiddag

Idag samlades kusinerna hemma hos Gabby och Chrille för att avnjuta en frukost tillsammans och vilken frukost. Ägg, bacon, kaffe, chokladpannkakor, juice och annat smaskigt. Nu är man mätt och belåten! Nu blir det några timmars plugg och förhoppningsvis en tupplur innan jag sticker till Linnea för lite vin och tjejkväll, sen får vi se var kvällen tar oss. 












Jaha...

Här sitter jag... Fast på ett tåg mellan Malmö och Lund. Anledning? Obehöriga på spåren. Nåja, jag har vatten och nötter i väskan, haha. Hur länge klarar man sig på det? :)




Onsdag

Här är jag idag, i väntan på tåget. 




Det blev en heldag i skolan och likaså imorgon. Det gäller att hänga med för snart vankas det tenta. 

Söndagsmys

Nyss hemkommen från mamma och pappa där det bjöds på söndagsmiddag i form av köttfärslimpa, sås, potatis och lingon, mmhm, husmanskost alltså. 
Sen blev det mys med vovvarna. 

Här är Maggy:


Och här myser jag och Tiffany




Baktips


Hejåhå vilka goda bullar jag har bakat idag. Efter tips på instagram så slängde jag ihop dessa smarriga små saker under eftermiddagen. Saffransbullar med kokos och choklad, hallelujah!




Nu är jag placerad i soffan och alldeles nyss började Rocky II. Det har varit en härlig och alldeles lagom lördag. Vi har tagit dagen som den kommit. 







Nu börjar vi ladda!




Just det!

Vill ni veta en grej? Klart ni vill!

Min älskade syster kommer hem i helgen! Denna gången är det dessutom annorlunda. Hon kommer hem som i hem, hem på riktigt. Ja så är det, hon flyttar hem till Sverige efter, ja vad är det, 11 år?!? Helt tokigt men så kul! Liziz, du är så välkommen! Och vovvarna också såklart, wiho vad skoj.





Tisdag

Goddag!

Dagen har bestått av jobb mellan 08.00-16.30, därefter veckohandling följt av smarriga mackor och mys hemma hos Linnea tillsammans med henne och Sandra. Mackor är verkligen underskattat, så himla gott! Tack för ikväll, vardagslyx är för jäkla grymt. 
Ett annat plus för kvällen var ju att äntligen få träffa lilla Ringo. Han sov gott hos mig en liten stund. Vilken sötnos!







Söndag

En söndag med blandat innehåll. 
För det första, grattis på fars dag världens bästa pappa! Jag var hos mamma och pappa en stund innan kalaset och lilla pappa blev glad för sin present, Svennis nysläppta självbiografi och ett fint kort. Han kan ha blivit lite gladare för kortet än för boken, haha. Superfarsan! 

Sen hämtade jag upp Jonas för att gå på 1-års kalas. Det bjöds på tårta, kakor, kaffe och annat smått och gott.  Såhär såg jag ut dagen till ära 


Nu är vi hemma igen och än så länge är vi sams. Matchen som visas på tvn är Manchester United mot Arsenal, vet ni vad det står? det står 1-0... JIIIPPIEE! 








Finbesök

Idag hade vi finbesök här hemma i form av Novalie, Olle och Sofie. 












fars dag en dag för tidigt

Vi firade fars dag hos Jonas föräldrar redan idag eftersom vi inte har möjlighet till middag eller så imorgon, så vi slog till med brakfrukost. Och kolla vilken frukost! 



Imorgon är det 1-årskalas för hela slanten men jag tänkte först hinna till min lilla pappa och lämna över en liten present innan kalaset. Väl efter kalaset så är det fotboll! Heja Manchester United! 

Fredagkväll

Här ligger jag. Med en kopp kaffe, naturgodis, Idol och med Malte vid min sida som vanligt. Jonas sitter i vardagsrummet och spelar tv spel...haha. Så spenderar vi alltså vår fredagkväll. I två separata rum. Men det är mysigt det också, Jonas måste få leka av sig ibland ;) När kaffet är slut tänkte jag faktiskt ta tillfället i akt och renskriva mina anteckningar från dagens föreläsning. 




Idag är inte heller någon vanlig dag

Grattis världens finaste Novalie på 1-årsdagen. Jag var hos Olle och Sofie nu ikväll för att fira lillan på sin dag. Hon fick en fin briohumla, en pyjamas och en tröja i födelsedagspresent men huvudpresenten får hon på söndag när det vankas kalas. Efter en kvällsdusch fick jag äran att natta henne och jag lyckades! Välling, napp och snutte, sen somnade hon gott i min famn. Åh lillan, hon är så fin och mysig. Eftersom Novalie hann somna innan tårtan så fick vi äta den istället, haha. Och vad passar bättre än kladdkaka, det är faktiskt kladdkakans dag idag! 





Hipp hipp hurra!

Idag är det ingen vanlig dag för det är världens bästa Farmors födelsedag! Det firar vi med middag på Fellini tillsammans med släkten. 
Grattis på födelsedagen snyggaste Farmor Barbro!





Projekt: tavlor

Nu är Timbuktus lp-skivor som jag fick av Jonas inramade och klara och befinner sig just nu på vår vägg här hemma. Rummet fick en härlig uppfräschning och vi är helnöjda. 





Oboy vilken helg!

Ett gäng härliga tjejer, ullared, shopping, övernattning och goda middagar. Jag låter bilderna tala för sig själv. 










Övernattning

Kolla in detta! Hur mysigt? Vi hemma hos Johanna och har precis avnjutit en god tacomiddag. Nu laddar vi inför en tidig morgon då vi ska styra bilen mot Ullared. Vi fortsätter kvällen med kaffe, läsk, godis och chips. 





Fredag