MANIFESTATION

Just nu går mina tankar till de anhöriga och maken till kvinnan som i måndags misshandlades utanför Hemköp i Landskrona. I eftermiddags avled kvinnan. Vila i frid

Jag kommer vara där, ni också?
Manifestation, måndag, 5 april mellan 14.00 och 15.00




OLD FAVOURITE TURNS INTO NEW


BRA ONSDAG

Pengar tillbaka från skatten och lunch med Mandy får prägla den annars väldigt regniga och dimmiga onsdagen. Tjoho.


AVSKY RÄCKER INTE TILL

Det är nog inte många som undgått den tragiska händelsen som utspelade sig på parkeringen till Hemköp här i Landskrona. Det är fruktansvärt det som har hänt och jag önskar inget annat än att polisen tar fast den jävla idioten.

-
Aftonbladet
- Hd.se
- Kvällsposten/Expressen

TISDAG

Mötet igår var rätt ok ändå. Förutom påhoppet om att ungdomarna i föreningen aldrig visar sig på mötena (anledningen? Vi njuter av livet och har annat och göra än att bara sitta och klaga, hehe) rullade allt annat på. Klagomål gällande snöskottning, källarutrymmen och lite annat. Samt information om att elementen i lägenheterna troligtvis inte ska bytas, så det medförde lite positivitet.

Idag är det tisdag och idag ska jag göra ännu en debut. Jag ska nämligen gå Korpen tipsrunda tillsammans med farmor och hennes väninnor. Jag fullkomligt älskar sånt här och sa till farmor för ett tag sen att jag ville följa med och igår fick jag ett sms att den nya "säsongen" skulle börja idag. Kvart över fem ska jag möta upp damerna och sen börjar vi traska rundan. Efter tipsrundan, som jag hoppas vi får full pott på, beger jag mig hemåt för lite mat och sen förhoppningsvis vidare hem till Kajsa för en liten kvällsdejt. 
20,45 klappar vi händerna för Manchester United också, glöm inte det.

BARA DET BÄSTA ÄR BRA NOG FÖR DEN BÄSTA




PROMENAD OCH MÖTE

Då var det min tur. Under de snart två år som vi varit sambo (galet!), har jag aldrig infunnit mig på ett föreningsmöte i vår bostadsrättsförening. Jonas har alltid fått representera oss eftersom jag varken haft ork eller lust att sitta och lyssna på tråkiga och envisa pensionärer som aldrig är nöjda. Hur som helst, ikväll gör jag debut. Jonas har träning och jag har ingen ordenlig undanflykt. 18.30 är det dags och en liten stund innan dess möter jag upp Linda. Då är vi alla två mot pensionärerna, haha. Nåväl, innan mötet tänkte jag ta mig en promenad eftersom jag inte hinner träna idag, och sen blir det en enkel middag i form av korv och makaroner, mums!

GOD MORGON


VAR ÄR MITT NINTENDO 64?

Gymma eller inte gymma, det är frågan. Egentligen känner jag inte alls för det, men samtidigt har jag inget vettigt att göra hemma. Kanske träna hemma istället? Och gymma imorgon? Hm, det lät faktisk inte helt fel. Får helt enkelt se vad jag hinner med, för först kommer mamma och pappa hit en sväng för att kolla på min bil, som har fått några konstiga "utslag" på lacken, hm. Det gillas inte alls..
Jonas är iväg på deras samling och vid halv tre kommer den andre Jonas och hämtar mig och Lucas för att sen köra till Helsingborg och heja fram Härslöv till vinst. Annars rullar söndagen på i all ära, och ikväll ser det ut att bli ännu en lugn kväll. Skulle egentligen träffat tjejerna med det blir nog imorgon kväll istället. Så schemat för kvällen är än så länge, fotboll, pizza och sen Johan Falk på fyran.


ZzZzzzZZzz

Efter x antal våfflor ligger vi här utslagna på soffan, så som det ser ut nu blir det en väldigt lugnt kväll. På vägen hem körde vi inom mamma och pappa också för att leta genom vinden på jakt efter mitt älskade nintendo 64. Dock hittade jag bara konsolen men inga kontroller eller spel, himla typiskt. Får fortsätta leta imorgon istället, riktigt sugen på att spela Diddi Kong Racing och Quack Attack, haha. Trevlig fredagkväll.

ÄLSKA VÅFFLOR

Jonas har kommit till jobbet och mött upp mig eftersom jag haffade bilen imorse.
Nu ska vi köra och tanka för att sen infinna oss hos Thomas och Ingrid för en våffelkväll, MUMS! Vi slår till med en låt också, vilken blir det idag.. hm. Denna;


och denna;


GÅRDAGENS KVÄLLSAKTIVITET

20.23 blev jag hämtad av Jonas och Simon innan vi styrde bilen mot ishallen där en match mellan Landskrona Falcons och FC Helsingborg skulle äga rum. Lagen som vanligtvis spelar innebandy hade av någon rolig anledning bestäms sig för att mötas i en hockey match innan det prestige fyllda mötet i innebandy om några veckor. Jag trotsade kylan och struntade i min vinterjacka, men den som tog hem priset för största vår och sommar optimist måste vara Simon som glatt traskade runt i sina flipflops. Han skyllde tydligen på skoskav... :)






Slutresultat; 2-8


JUST MY LUCK

Jackan som jag nämnt tidigare fanns inte kvar i stan. Himla typiskt. Jag som hade lagt upp värsta planen med 30 % rabatt samt presentkort som jag tänkte utnyttja, men skam den som ger sig. Jag ringde till Center Syd och la på min snällaste röst och vips, javisst hade de den, i rätt storlek och allt. PERFEKT. Nu är det jag som brummar ner till Center Syd direkt efter jobbet, wooohoooo, vilken härlig dag!


HOROSKOP


KLAR

Att det har tagit åtta månader är egentligen ett mysterium, haha, men Dannis, din tavla är färdig! Har suttit i några timmar nu efter träningen och äntligen är den färdig. Faktiskt rätt nöjd. Fick göra om färgen två gånger men slutresultatet blev över min egna förväntan. Woho. Detta innebär också att jag får börja på min nya tavla, allt enligt Jonas och min deal. Får se om den också kommer ta åtta månader att göra, eller ännu längre, hehe...
Sov gott.

SÅHÄR MYSIGT HAR JAG DET JUST NU

        


SKY'S THE LIMIT

Toodels!
Onsdagen är här och solen ser även ut att titta fram bakom molnen. På schemat idag står ett nytt och härligt spinningpass inskrivet och jag ser faktiskt fram mot det. Eller ja, för att vara ärlig längtar jag nog mest efter att passet ska vara slut och jag får komma hem, byta om till mjukiskläder och krypa upp i soffan med gott samvete.
Egentligen "måste" jag till Lindex också, har hittat en perfekt vårjacka där och med mammas rabatt på 30 % blir den perfekt även prismässigt. Skulle egentligen fixat det igår, men glömde totalt bort det och idag hinner jag inte, så det får bli på lunchen imorgon, hoppas den finns kvar då.


TJUGOTREDJE mars TVÅTUSENTIO

Kladdkaka, kaffe, Amanda, följt av Kajsa, Lina, Malin och Anna får sammanfatta min kväll. Har alldeles nyss kommit innanför dörren efter en förträffligt trevlig kväll. Jag och Amanda satte oss på Speakers, beställde in varsin kaffe och kladdkaka och vilken kladdkaka! Jisses, knappt att man orkade äta upp den men som det chokladfreak man är slank den ner ändå. Efter mycket snack och allmänt häng traskade vi till Kajsa för att träffa de andra tjejerna en snabbis innan vi brummade hemåt igen. Tack för en härlig kväll, såhär mitt i veckan, vardagslyx.


JAKTEN PÅ RAMAR

Jaha, jag startade jakten i söndags på Väla, men lyckades inte hitta några bra och fina ramar till mina Landskrona tavlor. Kom på när vi kom hem att jag glömde gå in på Gallerix som säkerligen hade haft ramar i mängder, men det är alltid lätt att vara efterklok. Eftersom jag haffade bilen imorse så tänkte jag brumma ut på ÖB för att se vad de har att erbjuda inom kategorin ramar.

FÄRDIG

Tränat, check
Middag, check
Dusch, check
Bytat sängkläder, check
Intagit soff positiion, check

Äntligen håller jag kväll. Gymmet gick bra och nu har jag precis smaskat i mig köttfärssås och spagetti. Sitter här i min ensamhet, har tänt lite doftljus som börjar sprida sig i lägenheten nu och känner ett lugn i kroppen. Nu tänkte jag sätta mig ännu djupare ner i soffan, dra en filt över mig och slå på tv4. Tänkte ge Arn - Tempelriddaren, en ärlig chans. Jag kände att när vi skulle läsa boken i skolan så var det bara pest och pina och jag gav inte den en riktig chans, så varför inte testa nu.


SUMMER VACATION

Vilket härligt väder det blev idag ändå. Sådär lagom vårigt och imorse tog jag inte ens min fina och varma vinterjacka. Är det ett vårtecken? Problemet som återstår är dock att det är kallt på mornarna (stavas det så?) men varmare under dagen vilket gör att jag behöver min vinterjacka på morgonen men vårjackan på eftermiddagen, vilket problem alltså. Hur som helst. Känner mig alldeles tung i huvudet idag men det beror nog på en sen kväll igår men det hindrar inte mig från dagens aktiviteter. Tänkte bege mig ut till friskis och gymmet, sen laga kvällsmat samt försöka (!!) bli färdig med Dannis tavla. Jajajajaja, det har tagit ungefär åtta månader men det som väntar på något gott, hehe. Eftersom jag börjar bli sugen på att måla annat har Jonas satt upp en deal. Ingen ny tavla förrän Dannis är färdig, haha. Därför är det dags att sätta igång, så jag får börja med min nya idé. 
             

MÅNDAG

- 3 dagar till "Våffeldagen", mums!
- 6 dagar till sommartid
- 11 dagar fyra dagars ledighet
- 26 dagar till Barcelona

FLYTT, MIDDAG OCH GODIS

Flytten hos Kajsa och Mange gick bra, och vilken jäkla underbar lägenhet. Vi fick i ordning en del, och jag tror och vet att de kommer trivas där. Nu väntar vi med spänning på grillparty i trädgården :)

Senare ikväll har jag och Jonas firat genom att äta en underbart god kyckling souvlaki på Akropolis, följt av godis och mys i soffan till "Luftslottet som sprängdes". Alltså, Millenium triologin är verkligen toppen, tummen upp för dem. Nu har Jonas tydligen hittat Bond på trean som vi sitter och tittar på, haha dessa Bond filmer alltså, han kommer aldrig tröttna på dem. 
Imorgon blir det Väla, vi ska starta en jakt efter skjortor, ramar, jacka, väska och lite annat smått och gott, en sån aktivitet som är perfekt på en söndag. Godnatt

DAGS ATT AGERA FLYTTHJÄLP

Okej, då var det dags att sticka ner mot stan. Först ska vi fixa lite nya kläder till Jonas och sen beger jag mig till torget för att fixa en sak till Kajsa och sen vidare mot Kajsa och Manges nya lägenhet. Är otroligt nyfiken så det ska bli super kul att komma dit faktiskt. Jag och Kajsa ska troligtvis stå i den nya lägenheten och packa upp och vara duktiga, medan killarna får ta den tunga lasten. Synd bara på vädret, det kunde ju vara uppehåll åtminstone, äh, det blir säkert bra!
Vi startar dagen med en ny favorit, Erik och Mackans roliga hit, haha.

         


FREDAG KVÄLL

Okej, klockan är ungefär tio och jag börjar gäspa. Jag har inget vettigt att göra vilket får mig att tänka på sängen redan, men det är till och med för tidigt för mig, på en fredagkväll. Sitter och små tittar på Skavlan samtidigt som jag klickar runt mig på internet. Svante ligger också här och håller mig sällskap medan Jonas är ute och partajar, vilken han helt klart förtjänar. Nu var det äntligen hans tur ♥

Börjar det någon bra film nu? Nyheter kl tio, men det känns fruktansvärt deppigt att titta på det en fredagkväll. National Treasure visas tydligen också, vad mer.. Solsidan? Jag har inte fastnat för den där svenska humorn, och verkligen inte för Petra Mede heller. Ah men titta här, The Butterfly Effect 2 sexan, den får det bli. Tills dess att ögonen börjar gå i kors och jag beslutar mig för att krypa ner i sängen. Imorgon är det dags att agera flytthjälp till Kajsa och Mange, tjooohoooo.

FANTASTISKT!


Helgen kunde inte börjat bättre, helt underbart!
WOOOOOOOOHHHHHHHOOOOOOOOOOOO


NITTONDEMARSTVÅTUSENTIO

Se där, nu var det fredag igen. Bara några timmar kvar sen håller vi minsann helg. Tänkte faktiskt starta min helg med ett pass på gymmet. Känner att det kan vara rätt skönt och förhoppningsvis lite folk vid sex tiden ikväll, men det återstår att se. Sen får vi se vad kvällen bjuder på. Jonas iväg med killarna och jag vet inte riktigt vad jag ska göra, men det löser sig alltid. Nu ska jag återgå till kaffekoppen och mina papper här på bordet.

Jag håller alla mina fingrar och tår ♥

MUSIK SÅHÄR PÅ TORSDAGSEFTERMIDDAGEN


FIX PART 2

Eftersom gårdagens lista blev en aning för lång får jag försöka fixa resten idag istället.

 Apoteket: Rengöringskräm och handkräm
 Var som helst: Just Glow shampoo, var finns det? Bara på Åhléns?
 Köpa "King" tidning till Dannis

MER BAD ÅT FOLKET

Det är verkligen galet underbart att ta sig ett bad! Man blir helt varm och go i kroppen och jag kopplar verkligen av när jag badar. Nej, det är verkligen ett måste i vårt framtida hem, ett stort och härligt badkar. Nu är jag hemma igen och har slängt på mig pyjamasen. Jonas jobbar fortfarande, men klampar alldeles snart in genom dörren. Tills dess underhåller jag mig med Efterlyst, varm choklad, värmeljus och en Barcelona guide (en månad kvar!!)
     


FIX


 Apoteket: rengöringskräm och handkräm
 Kappahl: kolla armband
 Synsam: linsvätska

 Kicks: leta efter Just Glow shampoo och balsam samt ny parfym
 Lindex: Kolla efter en fin skjorta jag spanat in
 Hem till mamma och pappa och bada!


NÅGRA MUSKLER RIKARE

Har kört ett härligt pass på gymmet, ätit god thaimat och nu sitter vi i varsin hörna av soffan. Jonas tittar på Chelsea-Inter och jag sitter här och fördriver tiden. Imorgon blir det minsann lite ändring i vår vardag då Jonas ska jobba eftermiddag, 14.00 - 22.00. Van att ha honom hemma på kvällarna, men det är väl bara en vanesak. Imorgon har jag dock bokat badkaret hemma hos mamma och pappa men först ska jag gå en runda på stan, till Apoteket samt lite annat smått och gott innan jag hoppar ner i badkaret tillsammans med badankorna. Efter badet har jag bjudit in mig själv på middag också, perfekt! Så min ensamma onsdagkväll låter inte så pjåkig trots allt.
Nu tänkte jag krypa ner i sängen och börja läsa en ny bok som jag lånat av Linus mamma, och invänta att ögonlocken blir tyngre och sen beger jag mig in i drömmarnas värld...


STRAWBERRIES



Tre månader till min födelsedag, hoho


READY FOR TAKE OFF

Gäsp och godmorgon
Här sitter jag med en mega stor mugg termos fylld med kaffe. Känns som jag kommer gå i många omgångar och fylla på idag, eftersom jag gäspar konstant. Har sovit som vanligt, men vissa dagar är man helt enkelt tröttare än andra.
Var hos Emelie igår, tittade på Håkans Bar och Hollywood fruar, samtidigt som vi satt och tittade på Emelies packning. Det som låg färdigt i resväskan var en handduk och ett påslakan, haha. Snart är hon i luften och någon timme senare är hon framme i London. Jisses, vi blir färre och färre här hemma, men det ska vi nog klara, vi som är kvar :) Det är inte heller helt fel att ha vänner på olika ställen i världen, då man har en stor anledning att ta ledigt och unna sig själv en semester och få möjlighet att träffa sina underbara vänner igen.
Dags att återgå till verkligenheten, några timmars jobb, lite ärenden, gymmet och till sist en god middag.


LET THE SUNSHINE IN

Vilket toppenväder! Trots att det blåser en aning för mycket så är vädret helt fantastiskt. Nu lämnar jag snart kontoret för dagen och tänkte bege mig vidare för att träffa upp Emelie som flyttar tillbaka till London imorgon och givetvis måste jag träffa henne och ge henne en bamsekram. Problemet än så länge är att jag inte vet var hon är, men jag får slå henne en pling när jag traskar ut härifrån. Annars tror jag inte kvällen bjuder på något mer sensationellt, Jonas är iväg och tränar och jag ska fixa ihop lite middag, dock helt idélös gällande det, men frysen är överfull så något hittar jag säkert. Nej, jag har lite att fixa här, men sen är det upp och iväg.


♥ ♥


NYTT PROJEKT


Att man aldrig känner sig nöjd va, helt otroligt. Igår var det dags för vårt nya projekt i lägenheten. En ny bokhylla. Efter många om och men och ett extra besök på Ikea kom vi hem med en icke söndrig hylla. Jonas aka Byggare Bob satte genast igång nu ser det faktiskt riktigt bra ut, jag måste bara vänja mig vid tanken att hyllan är större än den vi hade tidigare. Dessutom måste vi hitta lite fina saker att fylla hyllorna med.


NY FAVORIT



Nej, nu sticker jag till Emelie, trevlig kväll gott folk!


KLASSIKER I JOHANNAS VÄRLD


SMILE SHUTTER

Goddagens!

Fredag idag och det säger vi hallelujah till. HALLELUJAH! Idag bjuder minsann fröken på bilden här nere in till fest med anledning att hon snart tar sitt pack och pick (låter roligt) och åker tillbaka till London. Som vanligt suger det när hon är borta, men när man vet att det är där hon vill vara och mår som bäst, så mår jag också bäst. Runt åtta, nio trillar jag nog in hos henne men innan dess ska jag äta upp mitt choklad, prova det nya "good" från Cloetta, !mums!, dricka kaffe, jobba undan en massa och sen hem och pussa på Jonas, samt äta en god middag med honom.
Låter som en plan.

Angående bilderna här nere, är det någon mer som har en funktion som heter "Smile Shutter" på sin mobiltelefon? Hur som helst, den ska tydligen trycka av när den "ser" ett leende och såklart var vi tvungna att testa. Nedan är resultaten, det är underbart med leende och skratt, men måste man behöva le såhär mycket varenda gång? 


KONSTAPEL OLSSON

Näst sista arbetsdagen avklarad och den har minsann flutit på bra. Nu sticker jag upp på stan för att fixa ett synintyg till min ansökan. Tänkte minsann springa in på H&M också för att testa en jacka jag har spanat efter, fick mail idag om att man har 100 kronor rabatt på valfri jacka, så varför inte? Om det finns här i Landskrona vill säga, det återstår att se. Sen hämtar Jonas mig och sen traskar vi in på City Gross kundkortskväll där de erbjuder super billig blandfärs som vi tänkte haffa åt oss. Jag föreslog för Jonas att vi kunde äta kvällsmat på City Gross eftersom de bjuder taco buffe, glass och massa annat, men han sa nej. Jag som bara försöker vara ekonomisk, haha. Nåja, väl hemma ska jag pyssla med min ansökan och när jag är färdig klickar jag på skicka och sen börjar vi hålla tummarna. Ciao.

HURTFUL

Jisses. Imorse var det inte alls kul att cykla. Det var längesen kontoret kändes så oändligt långt bort. Jäkla spinning pass. Mina ben är som spagetti och jag njuter varje gång jag varit uppe och rört på mig och får sätta mig ner i stolen igen, haha, och det är inte varje dag. I vanliga fall brukar jag vilja röra på mig men inte idag. Jag sitter så skönt här, undrar om man kan få min käre kollega Hampe att hämta kaffe till mig?
Det är värt ett försök, hehe.


LIGHT MY FIRE

Puh, jag är helt slut. Det var minst sagt ett tufft spinningpass ikväll. Det var inte den ordinarie ledaren som jag är van vid, så det var extra jobbigt, men sånt gillar vi. Utmaningarna ska antas. Kan man säga så? Hur som helst, nu står här en rykande, varm middag på bordet som jag tänkte hugga in på. Jonas är iväg och tränar så jag får sitta här i min ensamhet, fast jag tar sällskap av "Drömmen om Italien" som börjar nu.

PARANORMAL ACTIVITY

Ovanstående film såg jag igår tillsammans med Lina, Emelie, Johanna och Ellen hemma hos casa a la Lina. Filmen var bra. Bra för att vara skräck så att säga. Det finns inte många bra skräckfilmer nu för tiden tycker jag, utan de flesta har snarlika handlingar och när man sett några minuter in i filmen kan man nästan lista ut hur den slutar, men just Paranormal Activity gick lite längre och den var faktiskt sevärd. Ett härligt, rysande obehag infann sig i kroppen och det är just den känslan man ska känna när det är en skräckis man tittar på. Ellen tyckte den var obehaglig till och med utan ljud och trots att hon frågade Johanna om det kom något otäckt, för att sen slänga en filt över huvudet, haha, sött. Alla är vi olika :)

Jag vågade köra hem, inga demoner tog min bil och inga andar andades på mig, så jag känner mig trygg och nu välkomnar vi en ny arbetsdag, godmorgon!


(bild från google)


SKÅNES FÄRGER


Se så fina.
Rosen i mitten är den jag fick igår.
Den fick en fin plats bland tulpanerna.
Allt känns bra och det går bra nu.


UNDERBART

Äntligen, äntligen, äntligen!
Dagen har verkligen varit perfekt och den blev ännu bättre när jag fick en ros av några trevliga människor som stod utanför City Gross och delade ut rosor till alla kvinnor, pga den internationella kvinnodagen. Mer sånt i vardagen, det röstar jag för. Nu ska jag krypa upp i soffan med världens bästa Jonas en stund innan sängen kallar, det blir nämligen en tidig morgon för oss båda, wooohooo!


HURRA HURRA HURRA

Stort grattis till världens bästa pappa som fyller år idag! ♥


HOLA!

Just det, jag bokade resa i fredags! WOHO! Den 17-20 april befinner jag mig i Barcelona hos Hampan, Martin, Linus och Dannis. HUR UNDERBART?! Jag fick ledigt, hittade en super bra biljett och vips hade jag betalt resan. GAAAAH vad härligt det ska bli. Om 40 dagar får jag träffa grabbarna igen, oh så kul det ska bli! Nu ska jag börja kolla runt på internet efter saker man bör uppleva och se i Barcelona, som den lilla fotbollsnörd jag är, ska jag nog försöka gå en sån där guidad tur på Camp Nou, shoppa, njuta och bara vara. Hääääärligt.


ZzzZzzZzZzz

Gääääääsp. Har nästan alldeles nyss kommit innanför dörren efter en trevlig kväll i Helsingborg tillsammans med Olle, Sofie och Farah. Blev en smarrig pizza
(+ doggybag med hem) melodifestivalen och allmänt häng som passade mig alldeles utmärkt ikväll. Nu sitter jag här i min ensamhet eftersom Jonas är i Lund och partajar. Fick ett sms av mamma för ca en timme sen att Jonas ringt hennes mobil men inte sagt något, så jag antar att han har roligt, hehe. Ska också bli roligt att se hur pigg han är imorgon bitti då vi ska upp tidigt. Klockan 10.00 är dags för fotbollsmatch på IP, och Jonas har lovat att vi ska gå ut där om vädret är okej. Det sistnämnda återstår att se. Sov gott.

ENERGI PÅ FEL SAKER?

Sitter just i detta ögonblick och trycker i mig naturgodis som kommer ge mig en helt onödig sockerkick såhär sent, men äh, gott är det. Kom hem för en stund sen efter att ha spenderat kvällen med Kajsa, Lina och Malin. Först var det innebandy match och sen allmänt chill hos Lina, så en lagom fredag för min del. Nu känner jag dock att ögonlocken börjar bli tunga så jag antar att sängen kallar inom en snar framtid.
Sov gott.


...


WOHO!


HOROSKOP





SKYPE HÖRLURAR

Ja, den där påminnelsen till mig själv igår fungerade verkligen inte. Såklart glömde jag fixa hörlurar men idag har jag satt ett alarm på 16.35 vilket är precis lagom efter jag slutat, och då kan jag inte glömma det. Annars då? Solen skiner och det är äntligen fredag! Härliga och underbara fredag. Ikväll vet jag inte riktigt vad som står på schemat mer än kvällsmat som idag blir paj. Kanske innebandy? Kanske soffan? Kanske något annat skoj? Tiden får utvisa det helt enkelt.

TORSDAG

Gissa vad jag åt på lunchen? Farmors kalops! MUMS!
Idag är det torsdag och imorgon är fredag och sen håller vi helg. Dagarna bara susar förbi och just nu sitter jag som på nålar och hoppas på ett positiv besked gällande en rolig sak. Jag har hållt tummarna sedan imorse och lär få göra det tills imorgon bitti. Ihhiii, spännande. Just det, påminnelse till mig själv, skype hörlurar!
Ikväll blir det lugnt, ska försöka mig på att göra en smaskig och saftig lasagne till kvällsmat och hoppas på att Jonas godkänner den. Egentligen är jag sugen på gymmet men samtidigt känner jag inte alls för det utan funderar istället på att gymma imorgon eller på lördag morgon. Hur pigg jag är på en lördagmorgon återstår dock att se, men det låter åtminstone flitigt. Ciao.

BELIEF




FLER FAVORITER




ILVA OCH IKEA

Sådär ja, tisdagens arbetsdag är nu över och nu sitter jag och inväntar Jonas som ska hämta upp mig, sen styr vi bilen mot Svågertorp för att spendera kvällen på Ikea och Ilva. Är på jakt efter en bokhylla, men vi hittar inte någon som passar de måttet vi vill, så vi får hoppas på det bästa. Att Ilva ska vara så satans dyrt, störigt!
Annars ska vi leta ny matta till köket och en hylla till sovrummet. Det är egentligen rätt roligt, hur lång tid det tar innan man är helt nöjd, om man någonsin blir det vill säga. Vi har varit sambos i snart två år (gaaaaaaalet) men vi köper fortfarande nya saker till lägenheten. Antar att det är som man säger, omväxling förnöjer.

FAVORIT


WHO SAYS

Man känner sig verkligen som en ny människa efter att ha tränat, fått i sig god mat och duschat färdigt. För att fullända känslan slänger man på sig fårskinnstofflorna, mjukisbyxorna och en stor härlig tröja sen är man hemma. Detta är precis vad jag har gjort och nu tänkte jag göra i ordning lite te och invänta säsongsstarten av Boston Tea Party innan det är dags för läggdags. Möjligt att det blir läggdags lite tidigare till och med, (egentligen inget konstigt när det gäller mig) med tanke på att jag har gäspat sen jag kom hem. Som vanligt såhär på en måndagkväll. God kväll

DET SA KLICK

Snacka om impulsköp. Igår slängde jag mina vita, älskade converse och sa i samma skede till Jonas att jag funderade på nya, fast i gråa. Visst sa han och sen blev det inte mer snack om det. Förrän senare på kvällen. Jag sitter som den snälla flickvän jag är vid datorn och låter Jonas bestämma över tv:n vilket resulterar tv spels spelande. Jag klickar runt på massa olika och kommer in på min hotmail där jag ser ett mail från La Redoute. "Rea, 50 % på utvalda produkter". Klickar vidare och vad dyker upp där om inte ett par gråa converse skor? Jag som lovat mig själv att spara pengar denna månaden, men efter en stund och många klick senare sitter jag nu och väntar på mina nya skor. Lycklig. Impulsköp är det bästa.