Måndag

Åh där damp rumpan ner i soffan. Det har varit en lång men härlig dag. Jonas tog tåget ner till Malmö vid ett tiden och mötte upp mig sen har vi spenderat några timmar på Emporia. Det blev två köp även idag, en fin och mysig halsduk och ett par superfina skinnhandskar. Jag blev av med mina för två år sedan och efter det köpte jag aldrig några nya men nu så! :)
När vi kom hem så sken solen fortfarande så vi passade på att ta en härlig höstpromenad och nu har vi alltså sorterat tvätten och äntligen hamnat i soffan efter en effektiv dag, såna dagar gillar vi. Jo jag har ju tenta på fredag och borde kanske plugga på den men jag tog beslutet att ha en dag med Jonas idag, men det betyder i sin tur att jag har extra mycket energi och positivt tänkande att överföra till plugget de kommande dagarna :) nu, homeland. Trevlig kväll på er!

9 månader

Återigen en rubrik som man skulle kunna knyta till graviditet men så är inte fallet den här gången heller utan rubriken talar om hur lång tid det är tills jag får träffa Emelie igen. 9 månader alltså. Det suger. 
Det är verkligen blandade känslor, jag är otroligt glad för hennes skull men åh, det blir tomt här hemma. Hur kan man inte sakna den här bruttan liksom?!



Brunch

Vi avnjöt en gudomligt god brunch tillsammans hemma hos Kajsa i förmiddags. Äggröra, bacon, våfflor, smoothie, bröd, pålägg, nutella, frukt, kaffe och ja, allt som hör till. Verkligen en härlig och bra start på dagen och inte minst en bra avslutning på en grym helg. Vi passade på att fira lina hjärtat också som faktiskt fyllde 25 år häromdagen, se så fin tårta Kajsa hade gjort, imponerande! 




Det är fredag!

Veckans bästa dag är här. 
Jag har varit hemma idag, eget arbete har stått på schemat men jag kan väl vara ärlig och säga att det inte blivit så stor mängd skolarbete gjort, men massa annat. Varit på blodcentralen (5:e gången, stolt! Fick med ett paraply som gåva). Jag har lagt pussel, ätit, städat , varit på biblioteket och faktiskt renskrivit min redovisning inför måndag, så det har blivit en del trots allt. Nu sitter jag här och väntar in Jonas, sen vid sex tiden är det dags för en efterlängtad kusinträff, wiho! Såhär glad är jag över det!!! 



Inte riktigt klara

Vill ni veta en hemlighet?


Pussel, vin och en vän är en fantastiskt bra kombination. Så om ni inte haft en pussel och vinkväll än, se till att planera in det snart. 




En solig morgon på Landskrona Station




Onsdagslyx

En lång men härlig dag lider mot sitt slut. Föreläsning mellan 08.00-17.00 om straffrätt. Väldigt intressant och givande men det är omöjligt att inte börja tappa fokus i slutet. Nåja, nya tag imorgon.
Efter en liten runda på triangeln (förbereder och snokar runt innan min nästa shoppingrunda) så träffade jag Farah. Det var alldeles för längesen vi sågs men ikväll så blev det äntligen av. Farah bjöd på risotto med kyckling och så vin till det, vilken onsdagskväll, alltså! Tack fina Farah för en mysig kväll. Nu ska jag hoppa ner i sängen, klockan ringer tidigt imorgo! Godnatt

Psst

Igår var det tre månader kvar till julafton! 
Med det sagt så är det med andra ord helt ok att börja tänka på glögg, lussebullar, pepparkakor, julklappar och allt annat som hör julen till. Men att baka lussebullar väntar jag med, men glöggen, den är svår att motstå! En varm kopp glögg nu när det börjar bli kallt om kvällarna, ah, gott!

I väntans tider

Med tanke på rubriken så skulle man nästan kunna starta ett rykte om att jag skulle vara gravid, MEN så är INTE fallet, utan jag sitter och väntar på hantverkarna som ska fixa med vår ventilation. All ära till deras arbete och sådär, men att få ett meddelande om att de kan dyka upp när som helst mellan 11.00-15.00 är rätt drygt... Jag försöker få lite vettiga saker gjorda men jag verkar gå i en cirkel som hela tiden drar mig mot soffan och tv:n, men jag borde läsa rättsfall till morgondagens föreläsning istället. Diskat har jag i alla fall gjort.
En vettig sak - score! Nåja. Jag får snällt sitta här hemma.




Hm, det låter som någon är i trapphuset nu, håll tummarna!

En härlig söndag

Igår var en söndag helt i min smak. Fotboll x2, frisk luft, vänner, god mat, efterrätt och soffmys. Härslöv vann sin match men desto sämre gick det för Manchester United så den matchen kan vi låta bli att prata om. Hur som helst. 
Vi bjöd hem på chili con carne, bröd och ost samt förträffligt goda äpplemuffins med vaniljvisp (enligt mitt tycke i alla fall) och det blev en härlig kväll tillsammans med vänner. 







nöjd!

Ikväll är det en nöjd Johanna som sitter på jobb. Skulle kunna vara bitter över att jag jobbar natt en lördag, men det är jag inte. Jag har haft en fin och alldeles perfekt mysig dag tillsammans med Jonas. Det blev först en härlig och efterlängtad sovmorgon, följt av frukost innan vi styrde bilen mot Väla och dagens aktivitet, shopping!
Min "behöver-lista" var lång och det var på tiden att ta tag i några av sakerna. Och det blev en hel del! Woop woop. Regnjacka/vindjacka samt regnbyxor, svarta pumps, nya träningskor (kär i dem!) och jeans. Åh jag är så nöjd. Kläder som alltid fungerar och som är genomtänkta, det gör mig ännu mer nöjd. Det kvarstår en del på listan, så som blusar, mössa, vantar, underkläder osv, men man får börja någonstans.

Uppfriskande morgonpromenad genom stan





Malmö Högskola

Jag är plats och dagens föreläsning handlar om arbetsrätt och diskriminering. 




Det är dags




Måndag

Idag har varit en bra dags. Natten på jobb gick bra och jag vaknade upp piggare än tidigare i helgen så förkylningen har förhoppningsvis börjat släppa, woho. Jag startade dagen med en Espresso House frukost tillsammans med Johanna, sen hem för att börja med dagens långa men roliga projekt, gulaschgryta! Efter mycket hackande och kokande så är den klar och mums, jag är helnöjd. Under den ca tre timmar långa kokningen så hann jag även börja på min arbete, renskriva senaste anteckningarna och påbörja en städning här hemma så jag är mycket nöjd med dagen. Nu, 112 - på liv och död. 





Sov gott

Såhär sover vi, godnatt!


En bra kväll

God middag och fina vänner


Men,,,det är ju faktiskt fredagen den 13:e

 kolla vad som hänt under tiden vi var borta. Åh, min fina uggla 


Vilken härlig dag

Trots att jag vaknade med ordentlig halsont så blev dagen bra. Jag valde att stanna hemma från föreläsningen, sov vidare en stund, men sen tog jag tag i plugget. Ca två timmar blev det och jag är nöjd. Jag kom igång med tillämpningsuppgiften tills nästa vecka och hann även förbereda övningar och svar inför kommande seminarie, duktigt!
När jag sen fick höra att mamma, pappa och Mats skulle till Slottscaféet för att äta lunch så var jag inte sen att hänga på, vädret var ju grymt! Så en lunch i solen blev det, följt av en kaffe och muffins med bästa Emelie i stan. Vilken härlig dag. Och just det, det blev bio och middag ute ikväll. The Conjuring stod på schemat och uuihhh, bra skräckis! Nackhåren reste sig ett par gånger, en härlig kväll med fina vänner. 



Off I go

Dags för skola och här kommer tåget för att hämta upp skolflickan! 



Godmorgon!

Idag är det dags för höstens första seminarie, om bodelning, vårdnadstvister och testamente. Dagens belöning är en tjejkväll som väntar hemma hos Johanna ikväll. Vi ska äta äpplepaj, woaowo, mums! Nu ska jag avnjuta mitt kaffe, äta lite frukost, sen hoppar jag på cykeln och vidare mot tåget. 



Vinst i dubbel bemärkelse

Efter den goda frukosten så blev det en kort vila innan jag hämtade upp pappa för att köra till Ulkavallen och titta på Borstahusen-Hittarp. Det såg illa ut till en början men slutresultatet blev 2-1 till Borstahusen och därmed vinst, och det blev även vinst för mig! 2-1 på resultatlotten och vips, så gick jag med vinst, bara genom att kolla en match, sååå att det lönar sig att kolla fotboll. Kanske får köpa en lott på morgondagens match också? :)
På matchen idag så blev det en mini-släktträff, vi var några stycken där. Sötaste Carl, Nellie och Loui var där, farmor, Thomas, Jonas, pappa, Lucas, Gabby, Tulle, och jag, ja och så Linus, men han var ju på planen. :)


Härlig morgon

Det blev en härlig och uppfriskande promenad hem från jobbet imorse. Solen sken och det var så härligt krispigt i luften, mm, höst :)

Efter promenaden hem körde vi iväg och handlade massa gott till frukosten som väntade. Jordgubbar, yoghurt, nutella, salami, melon etc. Sen styrde vi bilen mot Borstahusen för att avnjuta en frukost tillsammans med Olle, Sofie och Novalie. Hittar man inga kvällar som passar så varför inte en smarrig helgfrukost tillsammans? Mm så gott det var, nu är man mätt och belåten. Det är alldeles perfekt att starta dagen med några timmars sällskap med underbara vänner och finaste Novalie.


In love

Jag är kär i min nya jacka, eller skjorta kanske man ska kalla den? Fast jag använder den som jacka, så jacka får det bli! Inhandlade i Göteborg på Zara, för ynka 179 riksdaler, underbart.


Nöjd


Jag har blivit med lådor

Äntligen!
Efter många om och men så hittade jag lådor i min smak och ingen är lyckligare än jag. Förvaring när den är som är bäst, wiho. En korg och två mappar åkte också med hem.