Pasta Valentino


Lördagen blev över förväntan! Middagen på Akropolis var himmelsk god, men jag orkade trots det inte äta upp allt. Det var en pasta(såklart) med soltorkade tomater, kyckling, vitlök och något mer, yummie!
Efter middagen begav jag och Jonas oss hem till mig för att bara vara. Kvällen var underbart mysig och vi fick inte mycket gjort. Körde ut en sväng på Mcdonkan och handlade mcflurry och en kaffe. Trots snön, den lilla som kom och försvann och den bitande kylan, var glassen välbehövd och riktigt smaskig.
Vi gick och la oss redan vid 12, och vaknade vid 12, så där kände jag att sömn var något jag behövde, och tydligen Jonas också? haha . 
Idag har varit en slappedag som vanligt, hjälpt mamma med strykning och tvättning och bara allmänt legat och degat, precis som man ska på en söndag. Nu ska jag ta mig i kragen för första gången idag och bege mig ut på en promenad tillsammans med Emelie. Sen ska jag skicka ett flertal sms, som jag hoppas att jag får positivt svar på, håll tummarna :) jeaah, So long.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback