Hel plus halv


Japp, en hel dags jobb närmar sig sitt slut, och om 1½ timme påbörjas en halv arbetsdag till. Ska ut på Curla och befinna mig där i fyra timmar och tjäna lite kosing. Det är som sagt aldrig fel. Det börjar nästan bli mitt motto..ska nog alltid säga/inbilla mig det, det klingar liksom bra.

Japp, nu är allting färdigt och bygglovet är i hamn! Tjoho! Nu startar utbyggnaden på Curla.nu i Landskrona AB! Hur nice är inte det? Att vara från början och följa allting, åh det kommer bli såå häftigt! Jag är glad, glad,glad och åter glad. Visserligen är det inte hemligt längre, men jag tror ändå att jag väntar med att säga exakt vad som kommer byggas. Ni som verkligen vill veta får helt enkelt gissa eller fortsätta vara nyfikna, mohaha.

Nej, nu ska jag börja packa ihop mina saker, skynda mig hemåt för att sedan bege mig ut på lägenhetvisning idag igen. So long.

Kommentarer
Postat av: Paulina

du är alltså inte med? Videomix ska 1. stänga sin butik där vid posten och 2. byta namn till "Hemmakväll". Sjukt löjligt namn but that's a fact! Synda ikväll du också! Vi måste hedra vårt viddan

Postat av: Anonym

neeehhheee, är det sant?! fy fan vad groteskt! hemmakväll. herre jesus.

2008-03-13 @ 11:28:41
URL: http://jojooo.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback