NY VECKA, NYA TAG

Guten morgen.
En ny och härlig måndag är här, det är i alla fall vad man får intala sig själv. Fast än så länge är det ingen fara, är relativt utvilad och har inget större bestämt mer än träning ikväll, så det verkar ändå bli en ok måndag. Helgen i sin ära har varit toppen. Fredagen började med middag hos mamma och pappa och följt av ett trevligt släktkalas hos familjen Sörensen. Lördagen började med en brakfrukost hos tulle på tredje våningen följt av en nästan lika kall match som i Ängelholm, men det var nog något "varmare" i lördags. Tråkig match och BoIS förlorade med 0-1, sånt som händer. Lördagskvällen sen spenderades med bästa grabbarna, Linus och Dannis (som snart åker och det suger!). Vi lagade ihop Dannis favoriträtt, tittade på Melodifestivalen, dum, dummare och lite skidskytte. Sen körde vi ut i Örja där Klara hade lite partaj och där befann sig minsann Olle också, så vi fick träffat honom.
Gårdagen, alla♥dag var en lugn och alldeles lagom dag. Sovmorgon följt av nygräddade bullar, promenad till herr och fru get och bockarna bruse. Lite fika följt av bio och sen en sen middag med fina Jonas.
Om ni nu orkat läsa  ända hit ska ni ha en eloge, nu tänker jag sluta och istället gå och hämta dagens första kopp kaffe.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback