HELG

Äntligen fredag och äntligen helg. Dessvärre börjar jag bli orolig över om jag har en förkylning på ingång... halsen ömmar och är klumpig och jag känner mig något hängig... Suck. Jag vill inte vara sjuk. Det får bli c-vitamin direkt när jag kommer hem!

Därefter styr jag lille bilen mot Helsingborg. Ikväll står det nämligen hämtmat och fotboll på schemat, detta sker tillsammans med Olle och Sofie. Vi ska äta gott och sen heja fram BoIS till ännu en viktig seger mot Assyriska.

Kommentarer
Postat av: Paulina

HEEEJ VÄNNEN! Måste bara berätta vad jag drömde inatt och se så att du fortfarande inte är sur på mig... haha!



Det var så att du var uppe i Göteborg och hälsade på Anna Linné. Så ni var ute på stan och shoppade (sjukt uppklädda och grymt fancy) och då råkade jag stöta på er. Jag blev jätteglad över att se dig så jag gick fram och bara "heeeej jojo! Kul att du är här" men du svarade inte. Du totalt ingnorerade mig! Så jag började putta lite på dig för att få dig på bättre humör (?) och då blev du skitsur och blev jättearg på mig. Och jag fortsatte med "men jojo, varför är du så sur? Jättekul att se dig!! Hur är det?" och du fortsatte sura och ignorera mig! Till slut kom det ur några ord ur din bittra mun och då sa du "jag tänker inte prata med dig. Jag är här och hälsar på Anna, hon har inte lika många kompisar som du här i Göteborg, så jag tänker vara hennes vän här uppe. Du har så det räcker! Och jag tänker helt tillägna mig själv Anna!"



Så till den stora frågan, allt okej mellan os? HAHA! :)



puss ♥


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback