2012-04-24


G O D M O R G O N!

Det är en minst lika bra dag idag som det var igår. Solen skiner och det är tisdag, sista dagen på jobbet innan en veckas välförtjänt semester. BoIS tog ju sin första vinst igår också, inte illa, fast de borde slutat minst 4-0, nåja. Landskrona bitterheten när den är som bäst..
Idag efter jobbet blir det en hel del småfix så som packning, föra över ljudbok till mobilen, föra över bilder till datorn osv osv, sånt tar också sin lilla tid men det är inga problem. Sen blir det middag följt av en tidig kväll i säng, fast jag måste orka se "Malmöpolisen".

"21:00 Seriestart: Malmöpolisen
Del 1 av 6. Under fyra månader har ett filmteam följt malmöborna och deras poliser, bakom kulisserna i landets tredje största stad. I kvällens avsnitt limmas gatstenarna fast och polisens insatskostnader räknas i miljoner, när Sverigedemokratisk ungdom och motdemonstranter ska hållas isär på stadens torg. Dessutom en tillbakablick på en period då kravaller satte stadsdelen Rosengård i brand och polisen desperat försökte återta kontrollen över området."

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback