FREDAG

Åh efterlängtade fredag!
Ikväll vankas det som tidigare nämnt party till Sandras ära med tanke på att hon fyllde år igår. Paketet är inslaget men kvällens kläder är dessvärre inte bestämda. Vet inte alls vad jag är sugen på... jeans och topp? Klänning? Nåja, det löser sig alltid. Funderar även på att ta med mig systemkameran, så jag kan få några härliga partybilder också. Tjoho! Som sagt, efterlängtade fredag, du är så välkommen!

Kommentarer
Postat av: Rebecka :)

Haha ja, mitt jobb är väldigt oregelbundet. Det är för att jag sitter som kontorassistent i Helsingborg på ett företag som arbetar med finansiell rådgivning. Och våra kunder vill kunna träffa oss lite när som helst på dygnet (mellan 8-20) eftersom dem själv har jobb :) Därför får man sitta här lite olika tider. Men oftast jobbar jag mellan 14-20 så hinner man få undran lite pappersarbete, kontakta banker och olika produktbolag osv :) Blir så svårt att förklara såhär!



Jobbar dock bara deltid eftersom jag studerar lite ämnen 100% så att jag kommer in på högskola/universitet när jag nu bestämmer mig för att göra det! :)

2012-02-24 @ 10:37:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback